- Konu Sahibi ikincielci
-
şu an içimden çok gülüyorum
Çünkü son tartışmamız bu söz öbeği yüzünden çıktı. Ben bu espriyi seviyorum ciddiyet içinde kullandığım da çok ouyor. Neymiş başka kelime bilmez miymişim papağan gibi aynı şeyi söylüyor muşum. sıkılmış mış da mış. Ben de dayanamadım senin gibi sığ oldum işte dedim :)
sanırım narsizm hastalığı olabilir. Detaylandırayımkonularınızı bilmiyorum içgüdüsel olarak söylüyorum egosu yüksek biriyle sanırım yaşıyorsunuz.
Hiçbişey i dert etmeyin , gidene kapı , sevene kalbim açık diyiverin.
Hayata birilerinin egosunu tatmin etmek gelmediniz.
elbette haklısınız bütün kırgınlık ve kızgınlığıma rağmen seviyorum o benim kocam. Ve bu tür haksızlıklar dışında iyi birisidir. Bazen artılar eksiler listesi yapıyorum sonra ne kötü insanlar var vazgeçme sevdiğinden dyorum. Ama bu kez o kararlı görünüor. Ben de bütün yaşadıklarımı birleştirip olması gereken olsun dedimBöyle uzun uzun mesajlar yazabildiğiniz insana karşı içinizde bitmeyen duygular
ciddi seviyededir ben hep öyle düşünürüm.
Eskiden ben de eşime karşı böyle uzun uzun yazardım.
İçimi dökmek adı altında aslında cevap versin, iyi kötü bir şekilde iletişimde olalım.
İletişimsizlikten iyidir gibi gelirdi :)
Sonra bir zaman geldi küstük, boşanma noktasındayız.
Artık hiç yazmak gelmedi içimden.
Uzun günler durdum hayret.
İşte o zaman anladım bu evliliği gözden çıkardım,
Artık daha kolay bitirmek.
Neyse sonra bir şekilde barıştık devam ettik ama demek istediğim şu duygularını iyi tartın.
Acele etmeyin. Her zamankinden farklı bir duruşlar bekleyin.
Muhtemelen uzun mesajlarla iç dökmek, bugüne dek hep yaptığınız şeydi.
Etki etmez ''Hıııhh hep aynı. '' der geçer.
Sessizliğinizle düşündürün..
sanırım narsizm hastalığı olabilir. Detaylandırayım
-Aşırı mükemmeliyetçi asla hata kabul etmez
-Aşırı düzenli titiz
-Seslere karşı aşırı hassas (misoponia)
-Sürekli takdir edilmeli beğenilmeli
-Empati özelliği sıfır
-Eleştiriyi kendisi sınırsız yapar ama asla kendini eleştirme hakkını vermez
yoo çok mantıklı bir soru. Yengeç burcu, yükseleni de yengeçsorum saçma gelebilir ama yalnızca meraktan soruyorum.
Burcu nedir ?
benim eski esim de yengecti. Niye sasirdiniz merak ettimyoo çok mantıklı bir soru. Yengeç burcu, yükseleni de yengeç
Nasıl olurdu bir örnek yazar mısınızMesaji böyle atmazdim.
Yanlış etiket yapmışsınız ama şaşırmamış belki de tahmini tutmuşturbenim eski esim de yengecti. Niye sasirdiniz merak ettim
bırakın eşimi buradaki hatunlar bile anlamadı. Bakın siz diyorsunuz ki suçlayıcı, ki o maksatla yazdım. Başkaları diyor ki kendini suçlu ezik göstermişsin. Daha burada anlaşılamamışken eşime yazmam çok mantıksız haklısınız. Beklemeye karar verdim zaten :)Bu mesaj dert mesaji değil adamı suçlamışsınız sadece bence siz bunları daha önce de yüzüne yüzüne söylemişsinizdir ama duymak istememiştir. Siz de haklı olarak anlaşılmak istiyorsunuz. Karşı taraf sizin içinizdeki hezeyanları anlasın ve üzüldüğünüz için üzülsün, size şefkatle yaklaşsın, size doğru 1 adım atsın ki siz ona 3 adım 5 adım atasınız istiyorsunuz. Bu yazdığınız mesajı anlayacak adam zaten içinizde bu kırgınlıklara sebep olmazdı. Yani diyeceğim boşunaa... Bu yazdıklarınızı sağır birine anlatsanız anlar da eşiniz anlamaz.
bırakın eşimi buradaki hatunlar bile anlamadı. Bakın siz diyorsunuz ki suçlayıcı, ki o maksatla yazdım. Başkaları diyor ki kendini suçlu ezik göstermişsin. Daha burada anlaşılamamışken eşime yazmam çok mantıksız haklısınız. Beklemeye karar verdim zaten :)
Arkadaşlar merhaba, konularımı bilen bilir okumak isteyen buyursun okusun. İki gündür buralardayım :)
Eşim boşanmak istediğini söyledi ve ben de duygusal ve mantıksal olarak gelgitler yaşıyorum. Hayat düzenim tamamen değişecek. Şehrim, işim, yaşamım, her şey değişecek. Bekarken yıllarca başka şehirde yalnız yaşamış biri olarak ailemin evinde yaşamaya başlamak, memleketime dönmek...
Eşimle sürekli bir çatışma içindeydik ve hep neticesinde o haklı çıktı. Ben pasif ezik biri değilim o da bunu biliyor çatışmalarımızın çoğu bu sebeple yaşandı. Ama çoğunda ben sıkılıp uzatmak istemediğim için (işleri uzatmayı, küsmeyi, meseleyi büyütmeyi sevmem) konular onun istediği şekilde kapandı. Son konumuz tartışmamız eski konularımda var.
Bugün çantasını aldı başka şehirde olan ailesine gidiyor. Annesi eminim soracak ve kendi tarafından anlatacak boşanma konusunu açacaktır. Olaylar nasıl ilerleyecek bilmiyorum ama şöyle bir mesaj atmak istiyorum. Sizce neticesi ne olur bir destek verin. Mantıklı düşünemiyor olabilirim.
"Merhaba ........... Seninle yüz yüze pek konuşamıyoruz bu yüzden de mesajla anlaşmaya çalıştım derdimi hep. Her zaman hesap veren yaptıklarının cezasını çeken ben oldum. Sen hiç bir konuda hesap vermedin hiçbir konuda benim gönlümü almadın. Her zaman ben derdimi anlatmaya seni ikna etmeye çalıştım. İkimiz de çok yorulduk bu ilişkide en başından beri. Çoğu zaman bir şeylere değer diyordum. Ama kızımla ilgili konuda beni suçladığından beri içimde boşluk var. Bunca zaman içinde tutup şimdi söylemen de böyle düşünmen de çok vicdansızca. Ama bunun hesabını sormayacağım. Benim seni eleştirdiğim şeyler basit ve düzeltilir şeyler ama sen hep karakterime saldırdın benle ilgili hiçbir şeyi beğenmedin. Artık sorun etmiyorum. Hassas noktalardan vurmayı çok iyi biliyorsun. Tebrik ederim başardın. Allah'a havale ettiğin için rahatım. Hiçbir haksızlık yapmadım sana. Kırmış olabilirim insanız kırıyor kırılıyoruz. Bundan sonra hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. İkimiz de nasıl mutlu olacaksak öyle neticelensin bu konu. Allah'tan gelen her şeye razıyım. Bıraktım ipin ucunu."
Sizi seven sizin sessizliğinizi de anlar.bırakın eşimi buradaki hatunlar bile anlamadı. Bakın siz diyorsunuz ki suçlayıcı, ki o maksatla yazdım. Başkaları diyor ki kendini suçlu ezik göstermişsin. Daha burada anlaşılamamışken eşime yazmam çok mantıksız haklısınız. Beklemeye karar verdim zaten :)
En güzel yorumu sizin yorumunuz icin yazmistim, alintilayamamisimButun konularinizi okuyorum.
Bence siz bos durmayin.yalnizligi seviyorum demissiniz sevmeyin.
Arkadaslariniz varsa onlarla takilin.iki gun tatil var yakin yerlere seyahat edin.
Ben bu calisan ayaklari yere saglam basan kadinlari anlayamiyorum gercekten.
Adam milyon tane haksizlik yapmis size.siz sig dediniz diye suclu mu oldunuz.basti gitti annesinin yanina.
Size tek tavsiyem guzel bir seyahat yapin tek basiniza bile olsa iki gunluk yakin bir yer tercih edin.nasil umursamaz olunurmus gorsun beyfendi
cevap vermemesini isterim ama dediğiniz gibi tartışma çıkabilir. Taşınma konusunu kabul etmez henüz. Boşanma başlarsa gider anca sanırım. Zaten ben giderim bu şehirden o zaman gelir kıymetli evine yerleşirMesajiniza cevap vermezse daha cok sinirlenirsiniz boşverin. Ya da tartışma çıkar kendini haklı çıkarır. Bence siz evinizde kalın eşiniz başka yere tasinsin güzelce konusun çalışıyorsanız nafaka vs.. istemeden mal paylaşımını kendi aranızda yapıp bitirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?