Boşanmadan önce...

konularınızı bilmiyorum içgüdüsel olarak söylüyorum egosu yüksek biriyle sanırım yaşıyorsunuz.
Hiçbişey i dert etmeyin , gidene kapı , sevene kalbim açık diyiverin.
Hayata birilerinin egosunu tatmin etmek gelmediniz.

Böyle uzun uzun mesajlar yazabildiğiniz insana karşı içinizde bitmeyen duygular
ciddi seviyededir ben hep öyle düşünürüm.

Eskiden ben de eşime karşı böyle uzun uzun yazardım.
İçimi dökmek adı altında aslında cevap versin, iyi kötü bir şekilde iletişimde olalım.
İletişimsizlikten iyidir gibi gelirdi :)

Sonra bir zaman geldi küstük, boşanma noktasındayız.
Artık hiç yazmak gelmedi içimden.
Uzun günler durdum hayret.
İşte o zaman anladım bu evliliği gözden çıkardım,
Artık daha kolay bitirmek.

Neyse sonra bir şekilde barıştık devam ettik ama demek istediğim şu duygularınızı iyi tartın.
Acele etmeyin. Her zamankinden farklı bir duruş sergileyin.
Muhtemelen uzun mesajlarla iç dökmek, bugüne dek hep yaptığınız şeydi.
Etki etmez ''Hıııhh hep aynı. '' der geçer.

Sessizliğinizle düşündürün..

Son düzenleme:
sanırım narsizm hastalığı olabilir. Detaylandırayım
-Aşırı mükemmeliyetçi asla hata kabul etmez
-Aşırı düzenli titiz
-Seslere karşı aşırı hassas (misoponia)
-Sürekli takdir edilmeli beğenilmeli
-Empati özelliği sıfır
-Eleştiriyi kendisi sınırsız yapar ama asla kendini eleştirme hakkını vermez

elbette haklısınız bütün kırgınlık ve kızgınlığıma rağmen seviyorum o benim kocam. Ve bu tür haksızlıklar dışında iyi birisidir. Bazen artılar eksiler listesi yapıyorum sonra ne kötü insanlar var vazgeçme sevdiğinden dyorum. Ama bu kez o kararlı görünüor. Ben de bütün yaşadıklarımı birleştirip olması gereken olsun dedim

sorum saçma gelebilir ama yalnızca meraktan soruyorum.
Burcu nedir ?

Bu mesaj dert mesaji değil adamı suçlamışsınız sadece bence siz bunları daha önce de yüzüne yüzüne söylemişsinizdir ama duymak istememiştir. Siz de haklı olarak anlaşılmak istiyorsunuz. Karşı taraf sizin içinizdeki hezeyanları anlasın ve üzüldüğünüz için üzülsün, size şefkatle yaklaşsın, size doğru 1 adım atsın ki siz ona 3 adım 5 adım atasınız istiyorsunuz. Bu yazdığınız mesajı anlayacak adam zaten içinizde bu kırgınlıklara sebep olmazdı. Yani diyeceğim boşunaa... Bu yazdıklarınızı sağır birine anlatsanız anlar da eşiniz anlamaz.

bırakın eşimi buradaki hatunlar bile anlamadı. Bakın siz diyorsunuz ki suçlayıcı, ki o maksatla yazdım. Başkaları diyor ki kendini suçlu ezik göstermişsin. Daha burada anlaşılamamışken eşime yazmam çok mantıksız haklısınız. Beklemeye karar verdim zaten :)

Mesajiniza cevap vermezse daha cok sinirlenirsiniz boşverin. Ya da tartışma çıkar kendini haklı çıkarır. Bence siz evinizde kalın eşiniz başka yere tasinsin güzelce konusun çalışıyorsanız nafaka vs.. istemeden mal paylaşımını kendi aranızda yapıp bitirin.

Bence yazmayin, yani eziklik degil ama nasil desem adam gitmis siz de arkasindan eliniz bagrinizda kalmis gibi bir his veriyor bu mesaj. Allaha havale falan sakin yazmayin, dimdik durun.

mesaj yazıp duşurmem kendimi defolsun nereye giderse derim.
bir dizide duymuştum, herhangi bir ilişkide kendinizi halat çekme oyununda gibi hissediyorsanız ipin ucunu bırakmalısınız diye.
gerek yok yani, ne uğraşıcan, yaşayacağın 50 yıl daha en fazla, bassın gitsin nereye giderse. mesaj yazan taraf aciz olan taraftır. tarafını seç

Butun konularinizi okuyorum.
Bence siz bos durmayin.yalnizligi seviyorum demissiniz sevmeyin.
Arkadaslariniz varsa onlarla takilin.iki gun tatil var yakin yerlere seyahat edin.
Ben bu calisan ayaklari yere saglam basan kadinlari anlayamiyorum gercekten.
Adam milyon tane haksizlik yapmis size.siz sig dediniz diye suclu mu oldunuz.basti gitti annesinin yanina.
Size tek tavsiyem guzel bir seyahat yapin tek basiniza bile olsa iki gunluk yakin bir yer tercih edin.nasil umursamaz olunurmus gorsun beyfendi

Sizi seven sizin sessizliğinizi de anlar.

En güzel yorum bence. Kurtarilcak bir evlilik varsa iki taraf ugrasir, bir taraf degil. Beni hice sayip gideni bende öyle sayarim. Yok sevgi emek ister yok evlilik fedakarlik ister cok melankolik takiliyor insanlar. Cift tarafli olursa olsun yoksa olmasin zaten

En güzel yorumu sizin yorumunuz icin yazmistim, alintilayamamisim

cevap vermemesini isterim ama dediğiniz gibi tartışma çıkabilir. Taşınma konusunu kabul etmez henüz. Boşanma başlarsa gider anca sanırım. Zaten ben giderim bu şehirden o zaman gelir kıymetli evine yerleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…