Bosanmak artik cok mu normal?

Boşanma oranı fazla evet ve çoğu kişide aynı yargıya varmış eskiden koca aldatsa da dovse de sovse de bosanmiyodu kimse ayıp karsilaniyodu belki de ekonomik olarak düşünüyordu kadınlar ama şimdi herşey çok farklı keşke herkesin evliliği güzel olsa güllük gülistanlık olsa ama olmuyor malesef ele girince herşey bambaşka oluyor bende çok defa boşanmak istedim ama hep oğlumu ve geleceğini düşündüm maddi kaygım yok ama aile olalım çocuk da anne babasıyla büyüsün istedim

Şuanki düşünceme göre tek ayrılık sebebim eşimin ailesinin eşime biz mi o mu diye seçim sunması olur sanırım

İyi düşünmüşsün maddiyatın iyi olabilir ama her şey para değil sorunlarını inş çözebilirsin çözmeye çalış iyi niyetli olup bol bol dua et

Aile sorunu bence en büyük sorunlardan sonsuz a kadar sürüyor bitmiyor
Düğüne kadar yapacaklarını yaptılar aslında bir senedir ses seda yok bunu eşime ben dedim ben seçim sunmam ailen gelsinler sen git gör ama böyle bir durum olursa onları seçeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…