- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi p3ngu3n225
-
Şuanki düşünceme göre tek ayrılık sebebim eşimin ailesinin eşime biz mi o mu diye seçim sunması olur sanırımBekarim..Herkes evlenirken bosanmayi hesaba katmaz istemez fakat ne oluyorda 1 ay suren evlilikler bile bitiyor.Annelerimiz de maddi kulfet cekmisler (siddete ve aldatilmaya karsiyim) onlar da eslerinin ailelerinde haksizlik gormusler..Ama dayanmislar guclu durup ayrilmamislar.Eger ayni cati altinda yasanamayacak derece de bir huzursuzluk varsa elbette bosanilsin fakat yeni nesil biraz erken mi pes ediyor?Bunu sadece bayanlar icin demiyorum erkekler icinde..Sorumluluk alamayan evli oldugunu anlayamayan erkekler...O kadar cok bosanma meselesi goruyorum ki bazilari eften püften olabiliyor..23 gunluk evlilik kizin " ayy ben para derdi cekemem "demesiyle bitiyor.Illa bosanmasin hayatini degmez insanlara harcasinda demiyorum.Zaten bu devirde anlayisli birini bulmak cok zor ailesinin oyle olmasi ayri zor... Bosanma karari normal mi zorunlu bir secenek midir? Saniyorum evlilik ve evlilik kurumuna olan inancim epeyce zayifladi.Mutlu evlilik cok mu ütopik?
Aile sorunu bence en büyük sorunlardan sonsuz a kadar sürüyor bitmiyorŞuanki düşünceme göre tek ayrılık sebebim eşimin ailesinin eşime biz mi o mu diye seçim sunması olur sanırım
İyi düşünmüşsün maddiyatın iyi olabilir ama her şey para değil sorunlarını inş çözebilirsin çözmeye çalış iyi niyetli olup bol bol dua etBoşanma oranı fazla evet ve çoğu kişide aynı yargıya varmış eskiden koca aldatsa da dovse de sovse de bosanmiyodu kimse ayıp karsilaniyodu belki de ekonomik olarak düşünüyordu kadınlar ama şimdi herşey çok farklı keşke herkesin evliliği güzel olsa güllük gülistanlık olsa ama olmuyor malesef ele girince herşey bambaşka oluyor bende çok defa boşanmak istedim ama hep oğlumu ve geleceğini düşündüm maddi kaygım yok ama aile olalım çocuk da anne babasıyla büyüsün istedim
Düğüne kadar yapacaklarını yaptılar aslında bir senedir ses seda yok bunu eşime ben dedim ben seçim sunmam ailen gelsinler sen git gör ama böyle bir durum olursa onları seçeceksinAile sorunu bence en büyük sorunlardan sonsuz a kadar sürüyor bitmiyor
Niye ya seni seçmesi iyi işte başına mı kakarlarDüğüne kadar yapacaklarını yaptılar aslında bir senedir ses seda yok bunu eşime ben dedim ben seçim sunmam ailen gelsinler sen git gör ama böyle bir durum olursa onları seçeceksin
O yeni bir eş bulabilir ama ben ona anne baba olamamNiye ya seni seçmesi iyi işte başına mı kakarlar
Es ne demek her şeyin olmalı evet herkes herkesi bulur ama nefes olmak başka bişeyO yeni bir eş bulabilir ama ben ona anne baba olamam
Anne baba hakkı ödenmez ben buna sebep olmamEs ne demek her şeyin olmalı evet herkes herkesi bulur ama nefes olmak başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?