- 27 Aralık 2015
- 144
- 48
- 98
- Konu Sahibi p3ngu3n225
-
Bekarim..Herkes evlenirken bosanmayi hesaba katmaz istemez fakat ne oluyorda 1 ay suren evlilikler bile bitiyor.Annelerimiz de maddi kulfet cekmisler (siddete ve aldatilmaya karsiyim) onlar da eslerinin ailelerinde haksizlik gormusler..Ama dayanmislar guclu durup ayrilmamislar.Eger ayni cati altinda yasanamayacak derece de bir huzursuzluk varsa elbette bosanilsin fakat yeni nesil biraz erken mi pes ediyor?Bunu sadece bayanlar icin demiyorum erkekler icinde..Sorumluluk alamayan evli oldugunu anlayamayan erkekler...O kadar cok bosanma meselesi goruyorum ki bazilari eften püften olabiliyor..23 gunluk evlilik kizin " ayy ben para derdi cekemem "demesiyle bitiyor.Illa bosanmasin hayatini degmez insanlara harcasinda demiyorum.Zaten bu devirde anlayisli birini bulmak cok zor ailesinin oyle olmasi ayri zor... Bosanma karari normal mi zorunlu bir secenek midir? Saniyorum evlilik ve evlilik kurumuna olan inancim epeyce zayifladi.Mutlu evlilik cok mu ütopik?
özellikle kadınlar öyle kolay kolay yuvamı yıkayım demezler. ben de para derdi çekemem diyip boşanan görmedim. boşanmak hiç de kolay değil ayrıca... o noktaya gelene kadar özellikle kadının çözüm için çabalamadan aman olmuyorsa olmuyor diyip bıraktığına da inanmıyorum..
Bekarim..Herkes evlenirken bosanmayi hesaba katmaz istemez fakat ne oluyorda 1 ay suren evlilikler bile bitiyor.Annelerimiz de maddi kulfet cekmisler (siddete ve aldatilmaya karsiyim) onlar da eslerinin ailelerinde haksizlik gormusler..Ama dayanmislar guclu durup ayrilmamislar.Eger ayni cati altinda yasanamayacak derece de bir huzursuzluk varsa elbette bosanilsin fakat yeni nesil biraz erken mi pes ediyor?Bunu sadece bayanlar icin demiyorum erkekler icinde..Sorumluluk alamayan evli oldugunu anlayamayan erkekler...O kadar cok bosanma meselesi goruyorum ki bazilari eften püften olabiliyor..23 gunluk evlilik kizin " ayy ben para derdi cekemem "demesiyle bitiyor.Illa bosanmasin hayatini degmez insanlara harcasinda demiyorum.Zaten bu devirde anlayisli birini bulmak cok zor ailesinin oyle olmasi ayri zor... Bosanma karari normal mi zorunlu bir secenek midir? Saniyorum evlilik ve evlilik kurumuna olan inancim epeyce zayifladi.Mutlu evlilik cok mu ütopik?
benim annemde babamı yıllarca cekti cocuklugumuzdan genliğimize agzımızdan burnumuzdan geldi.hepimiz evlendik ayrıldık yıllar geçti torun sahibiler ama babam az bişey degişti aynı kafa aynı sıkıntı sadece torpulendi kafası hasta.annem hala onunla yasıyor ve bosanmak istemedi cünkü ailesi destek olmadı zamanında simdide yaslandılar gidemiyor cekiyor yasıyor alıştı .Boşanmak zaten normal ki.
Artık kimse kahır çekmiyor. Ki kimse kahır çekmeye evlenmiyor da.
Herkesin elinde maddi manevi özgürlüğü var.
Mutsuzsam neden evli kalayım ki senelerce?
O karısına hayatı zindan eden adamlar 50 sene sonunda vay be karım da ne cefakar dese nolur demese nolur?
Hayata bir defa geliyoruz. Ona da dert çekmeye değil valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?