- Konu Sahibi p3ngu3n225
-
Öte yandan eskiden boşanmaların az olması eski evliliklerin mutlu huzurlu ve sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor
Bu kadar feminist olma canımSakin kalamayacağım en iyisi cikayim bu konudan.
Vallahi o alana girecek hiç enerjim yok.Bu kadar feminist olma canım
Haklısın canım boşanma kolay olmuş malesef çöküntü içindeyiz sayı arttıkça meşrulaşıyor da normalleşiyor iyi her şeyde ayağa kalkalım boşanalım başka insanlarla beraber olalım bu kadar olmamalı tahammül sınırı artmalı pes edilmemeli Emin'im insanlar ilk evliliklerini ikinci evlilikleri gibi görseler bu kadar boşanma olmaz ikinci evlilikte hatalar çok aza indirgeniyor bekarlara tavsiyem evlendiğinizde ikinci evliliğinizi yapıyor gibi olun boşanmanın ve ayrılmanın harflerini bile kullanmayın yatak kesinlikle ayırmayın dinimize göre erkeğin kadın üzerindeki haklarını iyice bilin çünkü dinimiz yaratılışa uygun kurallar koyuyor bu bozulduğu zaman evlilik de devam etmiyor
Ben her türlü fikre açığım çok yönlü olarak her şeyi düşünebilirim pes diyebilirsiniz kabul yaşadığıma gelince acı tecrübe diyelim Yen'i boşandım severek istemeyerek ayrıldım ben boşanmaya karşıyım eşim çok istedi bende tek celsede kabul ettim yapacak bişeyim kalmamıştı vicdanının rahat olması çok önemli sebep aldatılma fln değil tabi kendimde çok hata aradım belki yüzde otuz yada kırk hatam vardır belki daha fazla Allah bilir benim çok sıkıntım oldu çocuk da olmadı kader beni bu noktaya itti keşkelerim illaki var ana karşı taraf seni gözden çıkarmışsa kesin kararlıysa emeklerin ve sevgin boş olduysa yapacak bişeyin malesef olmuyor ki ben mücadeleci bi insanım ondan dedim tahammül edilebilmeli sonuna kadar saydığım bi iki özel sebebi yaptım hataydı evlilikteyiz dini kuralların bi kısmını yapamadım öz eleştiri ve ben ya da başkası ilk evliliğine ikinciymiş gibi özen gösterse sonuçlar çok farklı olacak Emin'im dini kurallar karşılıklıdır evet o konuda karşımdaki de iyi değildi ben bize düşen tarafı söyledimEee siz de boşanmışsınız profilinizde yazana göre.
Eğer öyleyse bir başkası için mi boşandınız eşinizden
Ahlaki değerleriniz çöktüğü için mi
Eşinizin yatağından mı kaçtınız yoksa erkeğin kadın üzerindeki haklarından mı habersizdiniz
Şu yaptığını yorumu ağzım açık okudum.
Evlilik yatakla yürümez
Konunlan tüm dini kurallar da karşılıklıdır.
Polemiğe girmeyeceğim yazacağımı yazdım.
Sizr kocaman bir pes gelsin benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?