- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
Ozaman bosanmak mantıklı ama 2 yasında bı cocuga kım bakacak calıssanız allah yardımcınız olsınBüyük 17 diğerleri 4-2 yaşlarında. Evet öyle yapsam bile eve doğru düzgün para bırakmıyor benim çalışmamı da istemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman bosanmak mantıklı ama 2 yasında bı cocuga kım bakacak calıssanız allah yardımcınız olsınBüyük 17 diğerleri 4-2 yaşlarında. Evet öyle yapsam bile eve doğru düzgün para bırakmıyor benim çalışmamı da istemiyor
Yani büyük çocuk 16 yaşında o biraz sıkıntı olabilir. Babasına bağlı olmasa da etkilenebilir bu durumu kullanarak boşlayabilir kendisini. O yaşlarda öğrencim vardı anne babası ayrılmıştı, annesi de baş edemedi dersleri dinlemiyordu filan. En azından 2 sene bekleyip o üniversiteye gidince boşanmanız daha mantıklı geldi bana. Küçük olanlar kaç yaşında? Onlara da sorun olur ama ergenlik çağında değillerse bi tık daha kolay olurAldatma şiddet yok ama evet psikolojik olarak bitik durumdayım. Çocuklar çok ta düşkün değiller açıkçası
Hanımefendi geçim sıkıntısı var demedim adam rahat kira gelirleri var çalışıyor+ aman aman bi isteğimiz yok sürekli bizi çıkar yemek yedir gezdir derdimiz yokAdam haklı 3 çocukla size zar zor herşeyi yetiştiriyordur dışarı çıkmak çok pahalıya patlar çocuklar her gördüğünü isteyecek , yemek , yemek kaça patlar sen biliyor musun , 3 çocuk her zaman yıpratıcı olarak görmüşümdür bunun bulaşığı çamaşırı ,birde ergenlik halleri daha ilersi evlilik ,meslek edinmek,
İnsan 3 çocuk isteyince oturup iyice düşünmeli,
Ömür boyu bu ağır sorumluluğu çekebilirmiyim diye , erkek kısmı çoğu çekmiyor o kesin
Küçük ler 4 ve 2 yaşındaYani büyük çocuk 16 yaşında o biraz sıkıntı olabilir. Babasına bağlı olmasa da etkilenebilir bu durumu kullanarak boşlayabilir kendisini. O yaşlarda öğrencim vardı anne babası ayrılmıştı, annesi de baş edemedi dersleri dinlemiyordu filan. En azından 2 sene bekleyip o üniversiteye gidince boşanmanız daha mantıklı geldi bana. Küçük olanlar kaç yaşında? Onlara da sorun olur ama ergenlik çağında değillerse bi tık daha kolay olur
Çok düşündüm evet dediğiniz gibi yapmaya çalışmayım diye ama olmuyor. Çocuklar babalarıyla da olmak ister neden var ozaman diye düşünüyorum sonraBoşanmış bir bayan olarak durumunuzu okudum. gerçekten kolay değil ayakta kalmak güçlü durmak çocuklara hem ana hem baba olmak avukat mahkeme kapıları .....vb. bana kalırsa boşanacak bır durumunuz yok kendı hayatınızı kendı duzenınızı kurun adama sarmayın.o senın aılene arkadaslarına gelmek ıstemıyorsa hzuursuzluk cıkarıyorsa bırak gelmesın kendın al cocukalrını ye ıc gez toz sohbet et aılenle gel kendı dunyanızı kurun kendınız takılın kocaya takmayın .bızlerın ayrılmaında cok daha buyuk kıyametler ve olaylar vardı....
Anladım. Onlar için de zor olacak. Her şeyi göz önünde bulundurun. Karar sizin yinedeKüçük ler 4 ve 2 yaşında
Ortanca yi ilk önce çok istedik iyi olduk birara tedavi gördüm olmadı çocuk düşünmedim oldu diğeri de aynı şekilde korunurken. Zaten baglattim bende artıkKorunurken 2 tane nasıl oldu, artık kordon bağlatıcam herkes korkutuyor beni.
Ya bacım haklısın ama oğlun var namazını kul sabret allah yardımcın okurmuş inşallahÇünkü artık psikolojik olarak iyi değilim