Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar sevilmez miyim sahiplenilmez miyim mutlu olmak artik hakkim degil mi
Neden bi onyargi var dul kadinlara
Ikinci el esya gibi
Ya bırak Allah aşkına. Bu ne ya? İkinci el eşya ne demek ya? Böyle bir çağda bu kadar bilinçsiz kadın olur mu? Çok kızıyorum. Allah akıl fikir versin.Allah Allah niye böyle kızdınız ki ?
Kadın kendi düşüncesini değil toplumun düşüncesini dile getirmiş bence,biraz fazla üzerine gitmediniz mi ? Ben mi yanlış anladım yoksa ?
Ya bırak Allah aşkına. Bu ne ya? İkinci el eşya ne demek ya? Böyle bir çağda bu kadar bilinçsiz kadın olur mu? Çok kızıyorum. Allah akıl fikir versin.
Siz kendinize ne gözle bakarsanız toplum sizi öyle görür. Günümüzde kadınların yaşadığı sorunlar hep bu yüzden. Moralim bozuk, üzgünüm vs... anlarım ama bu bakış açısını kesinlikle kabul etmiyorum.
Yooo...Hanımefendi öncelikle sakin olun.
Toplumun bir kesimine göre evet böyle görenler var kadın belki de öyle bir ortamda bulunuyor,bu zamana kadar öyle görmüş.Yanlışını düzeltmek,korkularına çare olmak dururken niye biraz da biz itelim ki ?
Konu sahibi öncelikle şu bakış açısını bırakman gerekiyor.Boşanan ilk kadın sen değilsin sonuncusu da sen olmayacaksın.Yeniden sevileceksin/seveceksin.Burada yüzlerce kadın var boşanmış.Önce kendine saygı duymayı öğrenmen gerekiyor.Vereceğin karar suç değil günah değil olabilir insanlar nasıl ki evleniyorsa öyle de boşanabilirler bundan daha doğal bir süreç yok aslında.
Bahsettiğiniz önyargının sebebini biz de bilmiyoruz aslında.Toplumun saçmalıkları deyip geçin.
Ikinci el esya gibi
Sizi kimse sevmese Allah sever !Tekrar sevilmez miyim sahiplenilmez miyim mutlu olmak artik hakkim degil mi
Ikinci el esya gibi
Yooo...
Bu kadar basit değil. Bu bakış açısı devam ettiği sürece boşanan kadınlar hep dışlanacaklar. Tam olarak bu nedenle bu kadınlar bu sorunları yaşıyorlar. BU BAKIŞ AÇISI DEĞİŞMELİ!
LÜTFEN BOŞANMA KARARI ALMADAN ÖNCE AYAKLARINIZ YERE BASSIN!
En azından kendinizi sağlam hissedene kadar boşanma kararı almayın. Burada bu içerikte binlerce konular var. Sonuç? Aynı işte. Ben değişeceğine de inanmıyorum.
Ikinci el esya gibi
çok aşağılayıcı tabir ikinci el eşya ne demek.Tekrar sevilmez miyim sahiplenilmez miyim mutlu olmak artik hakkim degil mi
Ikinci el esya gibi
Biraz agir olmadi mi ?Kişi kendini nasıl değerlendiriyorsa öyledir. Siz kendinizi ikinci el eşya gibi görüyorsanız gerçekten öylesinizdir.
Kusura bakmayın ama çok sinirlendim. Sizin gibi kadınlar ne diye boşanırlar ki? Boşanmaya gücünüz yok sizin. Sonra milletin başına bela oluyorsunuz. Bence kocanızla yaşlanın. Dayak yiyin, hakaret işitin. İnanın o şekilde daha mutlu olursunuz.
Ama buraya gelip böyle saçma sapan konular açmayın. İnsanları demoralize etmeyin, boşanmış kadınlara hakaret etmeyin!
Gidin ne haliniz varsa görün!