denk olmayanlar zaten aşşağılık kompleksini yakalanıyor... eski eşimle beni hiç yakıştırmazları eski eşim kısa boylu esmer ben uzun boylu beyaz tenliyim sadece bunu diyim :) ya benim için görsellikten önce adamlığı geliyordu ama beni taşımadı kendisi aşşağılık gibi hissettiği için herkesin içinde rencide ederdi bakma senin şuan yüzüne bakmıyor mutlu huzurlu sanıyor kendini eşimde öyleydi şimdi nediyor biliyormusun hergün ölüyorum diyor sen nasıl olsa gitmezsin diye üzdüm diyor yani g... kalkmış anlıyacağın şimdide ölüyor bitiyorPasiflorayi da duymustum.Hic denk değiliz halbuki,benim şartlarındaki birini onun şartlarındaki biri çok nadir bulurdu sanstim onun için ama bilemiyor ilerde anlar bunu inşallah.Cocugu aldı götürdü getirdi güya artık merdivenin ilerisinden çağırıyor-yolluyor çocuğu,tam isabet ben de kendisinn yüzünü görmek istemiyorum
ya boşanma konuşması yaptıktan sonra ben ağlıyarak eşyalarımı topluyorum eski eşim okey oynamaya gitti ogün tek derdi ben bu bütün fotoğrafları nasıl silicem uğraştırıcı gibi birşey dedi dedikleri yaptıkları hiç birşey aklımdan çıkmıyor aileri birleştirmeye çalıştı kararım net dedi herkesin içinde şimdide köpek gibi pişmanBeni hasta eder kendi yeniden hayat bulur.Ben içeride üzülürken mısır patlatip çay kahve içiyordu mac izliyordu ay çok doluyum
İyi olmuş valla layiklarini bulsunlarya boşanma konuşması yaptıktan sonra ben ağlıyarak eşyalarımı topluyorum eski eşim okey oynamaya gitti ogün tek derdi ben bu bütün fotoğrafları nasıl silicem uğraştırıcı gibi birşey dedi dedikleri yaptıkları hiç birşey aklımdan çıkmıyor aileri birleştirmeye çalıştı kararım net dedi herkesin içinde şimdide köpek gibi pişman
Sürünsün pislik. Sakın geri dönmek gibi bir hata yapmayın.ya boşanma konuşması yaptıktan sonra ben ağlıyarak eşyalarımı topluyorum eski eşim okey oynamaya gitti ogün tek derdi ben bu bütün fotoğrafları nasıl silicem uğraştırıcı gibi birşey dedi dedikleri yaptıkları hiç birşey aklımdan çıkmıyor aileri birleştirmeye çalıştı kararım net dedi herkesin içinde şimdide köpek gibi pişman
Zor ya bosanmk cok zor maddi manevi fazlasyla yipraniyorsun bosandiktan sonra daha zor amaBu sıralar sık konu açar oldum,haftaya tekrar açacağım büyük ihtimalle.
Haftaya salı günü boşanma protokolümü alıp davayı açmaya gideceğim.zaten bir yılı aşkın süredir ayrı bir evde yaşıyordum bebeğimle beraber.Arada tekrar denemeler yaptık olmadı,olmadı ama denediğime de pişman değilim çünkü bebeğime ileride hiç denemedim demeyeceğim..
Boşanma kararı artık dün itibariyle netleşti.Az önce şöyle bir düşündüm.Kendimi mahkemede protokolü sunarken,hakim kararinizda emin misiniz diye sorarken,evet dedikten sonra imza aşamasına geçerken hayal ettim.(Bu arada bu sıralama sadece benim tahminim, prosedürü bilmiyorum.)Bunları düşünürken bile kendimi tutamadım ağladım-ki aynı şeyi orada da yapmaktan çok korkuyorum.Guclu durmaliyim..Hayatımı o adamla geçirmemek için bir sürü sebebim varken,zaten bu evlilik beklentilerimi hiç karşılamayıp aksine tam bir hayal kırıklığı iken ben yine çok üzülüyorum.evet normal evet geçici..
Burada okuduğum evlenemiyorum başlıklı konular beni çok üzüyor çünkü ben de o üzüntüyü de çok yaşamıştım geç evlendim iki yılı zor doldurduk ki evden ayrıldım sigamadim.
Olası soru şu olacaktır: neden bosaniyorsunuz ? Aldatıldıgimi dair aşırı şüphe uyandırıcı deliller, hakaret,ilgisizlik,aşağılama,evden kovmalar ya da bir şekilde bunu ima etmeler..
Birilerinin zamanında ben de öyle oldum ama kısa sürdü geçti,geçiyor demesine ihtiyacım var sanırım.. teşekkürler
Çekişmeli olunca öyledir ,anlaşmalı olunca daha hafif olur belki bilmiyorumZor ya bosanmk cok zor maddi manevi fazlasyla yipraniyorsun bosandiktan sonra daha zor ama
siz şuan nasılsınız bosandinizmiÇekişmeli olunca öyledir ,anlaşmalı olunca daha hafif olur belki bilmiyorum
Hayır ,çocuk için istediğim nafakada anlaşmazlık çıktı askıya aldim bekliyorumsiz şuan nasılsınız bosandinizmi
Hmm insan çocuğu icin bile nafaka konusunda sorun çıkartıyor demiHayır ,çocuk için istediğim nafakada anlaşmazlık çıktı askıya aldim bekliyorum
Nafaka ödediği başka çocuğu da var bir de gırtlağa kadar borc..biraz azalsın borcun madem dedimHmm insan çocuğu icin bile nafaka konusunda sorun çıkartıyor demi
Geçer canım öyle evli olacağına beynın rahat olsun daha ıyıBu sıralar sık konu açar oldum,haftaya tekrar açacağım büyük ihtimalle.
Haftaya salı günü boşanma protokolümü alıp davayı açmaya gideceğim.zaten bir yılı aşkın süredir ayrı bir evde yaşıyordum bebeğimle beraber.Arada tekrar denemeler yaptık olmadı,olmadı ama denediğime de pişman değilim çünkü bebeğime ileride hiç denemedim demeyeceğim..
Boşanma kararı artık dün itibariyle netleşti.Az önce şöyle bir düşündüm.Kendimi mahkemede protokolü sunarken,hakim kararinizda emin misiniz diye sorarken,evet dedikten sonra imza aşamasına geçerken hayal ettim.(Bu arada bu sıralama sadece benim tahminim, prosedürü bilmiyorum.)Bunları düşünürken bile kendimi tutamadım ağladım-ki aynı şeyi orada da yapmaktan çok korkuyorum.Guclu durmaliyim..Hayatımı o adamla geçirmemek için bir sürü sebebim varken,zaten bu evlilik beklentilerimi hiç karşılamayıp aksine tam bir hayal kırıklığı iken ben yine çok üzülüyorum.evet normal evet geçici..
Burada okuduğum evlenemiyorum başlıklı konular beni çok üzüyor çünkü ben de o üzüntüyü de çok yaşamıştım geç evlendim iki yılı zor doldurduk ki evden ayrıldım sigamadim.
Olası soru şu olacaktır: neden bosaniyorsunuz ? Aldatıldıgimi dair aşırı şüphe uyandırıcı deliller, hakaret,ilgisizlik,aşağılama,evden kovmalar ya da bir şekilde bunu ima etmeler..
Birilerinin zamanında ben de öyle oldum ama kısa sürdü geçti,geçiyor demesine ihtiyacım var sanırım.. teşekkürler
Mahkemede EVET derken yaşayacağın hafiflemeyi tahmin bile edemezsin:) Bir kararı uygulamanın içini okşaması.. Ve sonrasında kurtulduğun prangaların artık üzerinde olmadığını görmek! İnanılmaz keyifli:) O adamdan tekrar boşanasım geldi:))) Tuzum kuruyfu sanılmasın,iş güç yoktu,ev bark yoktu boşandığımda.. Herşeye sıfırdan başladım çocuğum da vardı üstelik,ama mücadelemde arkama hiç bakmadım. Şükür çalıştım çabaladım herşeyim var kızımıda büyüttüm alnımın akıyla. NE GEREK VARMIŞ GEÇEN ONCA REZİL YILA!Bu sıralar sık konu açar oldum,haftaya tekrar açacağım büyük ihtimalle.
Regl dönemi ne yokluyor?Regl dönemleri biraz yokluyor ama geçiyor. Yine mutlu olacaksınız yine zaman zaman üzüleceksiniz sonra yine mutlu olacaksınız bu döngü ömrümüzün sonuna kadar devam edecek. Değişmeyecek tek şey bu dönüşüm. Ve bunu bilmek çok rahatlatıyor beni.
Ne güzel cesaretiniz var Allah banada nasip etsinMahkemede EVET derken yaşayacağın hafiflemeyi tahmin bile edemezsin:) Bir kararı uygulamanın içini okşaması.. Ve sonrasında kurtulduğun prangaların artık üzerinde olmadığını görmek! İnanılmaz keyifli:) O adamdan tekrar boşanasım geldi:))) Tuzum kuruyfu sanılmasın,iş güç yoktu,ev bark yoktu boşandığımda.. Herşeye sıfırdan başladım çocuğum da vardı üstelik,ama mücadelemde arkama hiç bakmadım. Şükür çalıştım çabaladım herşeyim var kızımıda büyüttüm alnımın akıyla. NE GEREK VARMIŞ GEÇEN ONCA REZİL YILA!
Sizden önce evlilik yapmış çocuğu var, ona nafaka ödüyor ve siz borcu bitsin diye mi bekliyceksinizNafaka ödediği başka çocuğu da var bir de gırtlağa kadar borc..biraz azalsın borcun madem dedim
O zamanlar gelince duygusallasiyordur sonra geçiyordurRegl dönemi ne yokluyor?
Sana bunları yaşatan adam 1 yıla kadar pişman olacak. Tekrar bir şans istemesi kuvvetle muhtemel. Verme o şansı.Beni hasta eder kendi yeniden hayat bulur.Ben içeride üzülürken mısır patlatip çay kahve içiyordu mac izliyordu ay çok doluyum
Beklemeyecegim ona öyle söyledim.Sizden önce evlilik yapmış çocuğu var, ona nafaka ödüyor ve siz borcu bitsin diye mi bekliyceksiniz
Zaten 1.5 yıl içinde 4-5 kez şans istedi verdim,artık bitti,kafada bitti nihayetSana bunları yaşatan adam 1 yıla kadar pişman olacak. Tekrar bir şans istemesi kuvvetle muhtemel. Verme o şansı.
Allah yardımcınız olsun herşeyden önce. Böyle olmasını kimse istemez ama madem sizde sizin için en iyisinin bu olduğunu düşünüyorsunuz. Bebeğinizi düşünüp güçlü olun. Biz en değerliyiz❤❤Bu sıralar sık konu açar oldum,haftaya tekrar açacağım büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?