Boşanmak çok mu zor ?

denk olmayanlar zaten aşşağılık kompleksini yakalanıyor... eski eşimle beni hiç yakıştırmazları eski eşim kısa boylu esmer ben uzun boylu beyaz tenliyim sadece bunu diyim :) ya benim için görsellikten önce adamlığı geliyordu ama beni taşımadı kendisi aşşağılık gibi hissettiği için herkesin içinde rencide ederdi bakma senin şuan yüzüne bakmıyor mutlu huzurlu sanıyor kendini eşimde öyleydi şimdi nediyor biliyormusun hergün ölüyorum diyor sen nasıl olsa gitmezsin diye üzdüm diyor yani g... kalkmış anlıyacağın şimdide ölüyor bitiyor

Beni hasta eder kendi yeniden hayat bulur.Ben içeride üzülürken mısır patlatip çay kahve içiyordu mac izliyordu ay çok doluyum
ya boşanma konuşması yaptıktan sonra ben ağlıyarak eşyalarımı topluyorum eski eşim okey oynamaya gitti ogün tek derdi ben bu bütün fotoğrafları nasıl silicem uğraştırıcı gibi birşey dedi dedikleri yaptıkları hiç birşey aklımdan çıkmıyor aileri birleştirmeye çalıştı kararım net dedi herkesin içinde şimdide köpek gibi pişman

İyi olmuş valla layiklarini bulsunlar

Sürünsün pislik. Sakın geri dönmek gibi bir hata yapmayın.

@Altisapka Aslında insan iyi bir şeyi kaybedince üzülür. Zaten kötü olan, sizi değersiz hissettiren, yoran, muhtemelen en geç 3-5 yıla sinir hastası yapacak bir adam için büyük bir yıkım yaşamamanız lazım.

Türk kadınına dair genel gözlemim, bir hayali yaşatıp ona bağlanıyoruz. Bilinmez, deneyimlemediğimiz bir gerçekliğe fazla anlam yüklüyoruz. Biraz hayatı oluruna bırakabilsek çok mutlu olabiliriz bence.

Mesela ben hiç evlenmedim, ama hayatımın hiç bir döneminde de evde kaldım sendromu yaşayıp, deprasyonlara girmedim. Herkes benzer hayatlar yaşayacak diye bir şart yok ki. Ben bekarsam bu şartlarda mutluluk yaratmalıyım kendime, diğeri eşiyle mutlu diye bu beni eksik yapmıyor... hayatta gözleri görmeyip, ayakları tutmadan mutlu olabilen insanlar var. Siz kendinize acımazsanız, normal bir hayat yaşarsınız. Ah vah, ama niye ben, vah zavallı evladım moduna girmeyin. Büyük bir aptallık yaptım da bununla evlendim de demeyin. Evladınız yanınıza kar, size hayat enerjisi olacaktır. Yeni ihtimallere kucak açıp, geleceğe umutla bakın.

Son düzenleme:
Zor ya bosanmk cok zor maddi manevi fazlasyla yipraniyorsun bosandiktan sonra daha zor ama

Geçer canım öyle evli olacağına beynın rahat olsun daha ıyı

Mahkemede EVET derken yaşayacağın hafiflemeyi tahmin bile edemezsin:) Bir kararı uygulamanın içini okşaması.. Ve sonrasında kurtulduğun prangaların artık üzerinde olmadığını görmek! İnanılmaz keyifli:) O adamdan tekrar boşanasım geldi:))) Tuzum kuruyfu sanılmasın,iş güç yoktu,ev bark yoktu boşandığımda.. Herşeye sıfırdan başladım çocuğum da vardı üstelik,ama mücadelemde arkama hiç bakmadım. Şükür çalıştım çabaladım herşeyim var kızımıda büyüttüm alnımın akıyla. NE GEREK VARMIŞ GEÇEN ONCA REZİL YILA!

Regl dönemi ne yokluyor?

Ne güzel cesaretiniz var Allah banada nasip etsin

Beni hasta eder kendi yeniden hayat bulur.Ben içeride üzülürken mısır patlatip çay kahve içiyordu mac izliyordu ay çok doluyum
Sana bunları yaşatan adam 1 yıla kadar pişman olacak. Tekrar bir şans istemesi kuvvetle muhtemel. Verme o şansı.

Allah yardımcınız olsun herşeyden önce. Böyle olmasını kimse istemez ama madem sizde sizin için en iyisinin bu olduğunu düşünüyorsunuz. Bebeğinizi düşünüp güçlü olun. Biz en değerliyiz❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…