- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
Hahahaah harikasın mesaj at istersen birbirimize destek oluruz ne dersinİnşallah öyle olur,aynı anda orada olma fikrine de alışmam gerekecek ,yaşadığım kötü şeyleri ettiği kötü lafları not ediyorum bir deftere,o gün okuyup nefretimi tazeleyecegim
İnşallah eve geldiğimde daha hafif hissederim gibi geliyor atlatırız inşallah bu aşamalarıMerhaba güzel kardeşim yalnız değilsin ben de seninleyim. İlk davamda adliyeye girmek mi aman Allahım dizlerim titriyordu. Davayı düşünmek bile istemiyordum. Sonra dilekçeyi verdim bi rahatladım anlatamam neyse sonra yalvar yakar devam ettik ama keşke etmeseydim çok pişmanım.. Şimdi tekrar açtık. Boşanmak kadar iğrenç bir psikoloji daha yok. Rabbım düşmanıma yaşatmasın. Ama göreceğimiz varmış yapacak bişey yok bunu kabul edip duygularımızı içimize gönüp dimdik orda o imzayı atacağız Allahın izni ile onlar üzülsün ağlasın bizim alnımız ak onlar bizi kaybettiği için üzülsünler. Geçecek bu duygular hiç merak etme kendini üzme asla değmezler evet söylemek kolay uygulamak zor ama emın ol sular seller gıbı bıtıp gıdecek
Özelden mi ? Tabiki destek olmak güzel olur benim içinHahahaah harikasın mesaj at istersen birbirimize destek oluruz ne dersin
20 aylik işte 2 yaşını dolduracak inşallahHakkınızda oncelikle hayırlısı olsun bebeğiniz kaç yaşında onu merak ettim ?
Bence bunu yapmayın. Ayrıca mahkeme ortamında anlaşmazlık çıkarsa olay çekişmeliye döner ve yıllarca uğraşırsınızaq. Ne gerek var değil mi, maddi manevi yıpranmaya. Bazı şeyleri geride bırakmak en iyisidir. Bırakın kader adaletini yerine getirsin. Yeni bir sayfa açmak varken sürekli kötü günleri zihninize hatırlatarak geçmişte takılıp kendinizi de çocuğunuzu da yakmayın derim. Hayatın getireceği daha güzel günlere hazırlanmak için şarttır bu. Gerçekten zararı çok faydası yok böyle bir seçimin.İnşallah öyle olur,aynı anda orada olma fikrine de alışmam gerekecek ,yaşadığım kötü şeyleri ettiği kötü lafları not ediyorum bir deftere,o gün okuyup nefretimi tazeleyecegim
Size değer vermeyen biriyle yaşamayı mi kendinize layık görüyorsunuz yoksa bir daha evlenmeseniz dahi dimdik ayakta durabilen güçlü bir kadın olmayı mı? Çocuğunuz büyüdüğünde sizi nasıl görmek ister? Zaten denemissiniz yaptığınız yemeğe laf eden vs Bi insanla hayat mı geçer? Evet boşanma zor vs ilk boşanan siz olmayacaksınız. İnsanlar mutlu olmak hayatı paylaşmak için evlenir bu da nasip kısmet biraz da doğru tercihlerle alakalıdır. Karsinizdaki kişi neyse o değişmez ya kabul edin yada arkanıza dahi bakmayın. Bir evliligi Sona erdirirken kriteriniz Bi daha evlenemem olmasın lütfen. Düşünün taşının kararınızı verin.Bu sıralar sık konu açar oldum,haftaya tekrar açacağım büyük ihtimalle.
Haftaya salı günü boşanma protokolümü alıp davayı açmaya gideceğim.zaten bir yılı aşkın süredir ayrı bir evde yaşıyordum bebeğimle beraber.Arada tekrar denemeler yaptık olmadı,olmadı ama denediğime de pişman değilim çünkü bebeğime ileride hiç denemedim demeyeceğim..
Boşanma kararı artık dün itibariyle netleşti.Az önce şöyle bir düşündüm.Kendimi mahkemede protokolü sunarken,hakim kararinizda emin misiniz diye sorarken,evet dedikten sonra imza aşamasına geçerken hayal ettim.(Bu arada bu sıralama sadece benim tahminim, prosedürü bilmiyorum.)Bunları düşünürken bile kendimi tutamadım ağladım-ki aynı şeyi orada da yapmaktan çok korkuyorum.Guclu durmaliyim..Hayatımı o adamla geçirmemek için bir sürü sebebim varken,zaten bu evlilik beklentilerimi hiç karşılamayıp aksine tam bir hayal kırıklığı iken ben yine çok üzülüyorum.evet normal evet geçici..
Burada okuduğum evlenemiyorum başlıklı konular beni çok üzüyor çünkü ben de o üzüntüyü de çok yaşamıştım geç evlendim iki yılı zor doldurduk ki evden ayrıldım sigamadim.
Olası soru şu olacaktır: neden bosaniyorsunuz ? Aldatıldıgimi dair aşırı şüphe uyandırıcı deliller, hakaret,ilgisizlik,aşağılama,evden kovmalar ya da bir şekilde bunu ima etmeler..
Birilerinin zamanında ben de öyle oldum ama kısa sürdü geçti,geçiyor demesine ihtiyacım var sanırım.. teşekkürler
Doğru ama bu notları tutmamin sebebi şu,yaşadıklarım bazen zihnimde siliklesiyor ve acaba ben yeterince çaba göstermemis olabilir miyim şöyle davransaydim nasıl olurdu acaba böyle davransam ? Acaba iyi biriydi de ben bir yerde hatalı mi davrandım gibi sorular aklıma geldikçe öyle olmadığını kendime hatırlatmak.Gecmiste yaşamamak gerekiyor tabi katılıyorum.Bence bunu yapmayın. Ayrıca mahkeme ortamında anlaşmazlık çıkarsa olay çekişmeliye döner ve yıllarca uğraşırsınızaq. Ne gerek var değil mi, maddi manevi yıpranmaya. Bazı şeyleri geride bırakmak en iyisidir. Bırakın kader adaletini yerine getirsin. Yeni bir sayfa açmak varken sürekli kötü günleri zihninize hatırlatarak geçmişte takılıp kendinizi de çocuğunuzu da yakmayın derim. Hayatın getireceği daha güzel günlere hazırlanmak için şarttır bu. Gerçekten zararı çok faydası yok böyle bir seçimin.
Anladim ins çocuğunuz icinde hayirlisi olur mahkemede güçlü olun20 aylik işte 2 yaşını dolduracak inşallah
Haklısınız değer sevgi saygı gormedim hiç, sürekli bir aşağıya cekme,beğenmeme,aileme dik uzatmalar,ikinci tabağı alsam aaa onu da mı yiyeceksin aaaa çok ekmek yiyorsun vs vs saymakla bitmez.Hem evin maddi yükü de üzerimdeydi, marketten onu bunu alır kasaya benim gecmemi bekler fln.Cok doğru kendimi böyle bir hayata layık görmemek olmalı esas düşünmem gereken, teşekkürlerSize değer vermeyen biriyle yaşamayı mi kendinize layık görüyorsunuz yoksa bir daha evlenmeseniz dahi dimdik ayakta durabilen güçlü bir kadın olmayı mı? Çocuğunuz büyüdüğünde sizi nasıl görmek ister? Zaten denemissiniz yaptığınız yemeğe laf eden vs Bi insanla hayat mı geçer? Evet boşanma zor vs ilk boşanan siz olmayacaksınız. İnsanlar mutlu olmak hayatı paylaşmak için evlenir bu da nasip kısmet biraz da doğru tercihlerle alakalıdır. Karsinizdaki kişi neyse o değişmez ya kabul edin yada arkanıza dahi bakmayın. Bir evliligi Sona erdirirken kriteriniz Bi daha evlenemem olmasın lütfen. Düşünün taşının kararınızı verin.
Gerçekten düşünün eksileri artıları ve doğru karari verin umarım kalan hayatınızda mutlu olursunuz evladinizla birlikte. Şunu da eklemek istiyorum boşanma sürecinde fikrinizi kimse etkilemesin ki ileride bundan dolayı pişman olmayınHaklısınız değer sevgi saygı gormedim hiç, sürekli bir aşağıya cekme,beğenmeme,aileme dik uzatmalar,ikinci tabağı alsam aaa onu da mı yiyeceksin aaaa çok ekmek yiyorsun vs vs saymakla bitmez.Hem evin maddi yükü de üzerimdeydi, marketten onu bunu alır kasaya benim gecmemi bekler fln.Cok doğru kendimi böyle bir hayata layık görmemek olmalı esas düşünmem gereken, teşekkürler
bu konunun uzmanı değilim ama velev ki kendinizi hatalı buldunuz, ne değişecek,kendinizi suçlamak ne kazandıracak. Konularınızı biliyorum.kendinizce çok çaba harcadınız öyle anlaşılıyor. Tam tersi olsa bile kendini suçlamanın da bir sınırı, bir zamanı vardır. Yazın istiyorsanız sonra da bunları yakın. Hafifletir sizi. Şansınız bol olsunDoğru ama bu notları tutmamin sebebi şu,yaşadıklarım bazen zihnimde siliklesiyor ve acaba ben yeterince çaba göstermemis olabilir miyim şöyle davransaydim nasıl olurdu acaba böyle davransam ? Acaba iyi biriydi de ben bir yerde hatalı mi davrandım gibi sorular aklıma geldikçe öyle olmadığını kendime hatırlatmak.Gecmiste yaşamamak gerekiyor tabi katılıyorum.
Bu arada mahkemede olay çıkmaz birebir tartışma içine girmem imza atmaya diye gideceğim oraya
Yok zaten dün geri dönüşü olmayacak laflar ettik mesajlarla..artık ne o döner ne ben..annem karışır,kv de barışalım diye rica etmişti ikisine de söylemeden bosanicamGerçekten düşünün eksileri artıları ve doğru karari verin umarım kalan hayatınızda mutlu olursunuz evladinizla birlikte. Şunu da eklemek istiyorum boşanma sürecinde fikrinizi kimse etkilemesin ki ileride bundan dolayı pişman olmayın
Evet o taktiği de kullanmisligim var geçmişte başka konularda..yazıp sonra da yırtıp atmak insanı rahatlatıyor gerçektenbu konunun uzmanı değilim ama velev ki kendinizi hatalı buldunuz, ne değişecek,kendinizi suçlamak ne kazandıracak. Konularınızı biliyorum.kendinizce çok çaba harcadınız öyle anlaşılıyor. Tam tersi olsa bile kendini suçlamanın da bir sınırı, bir zamanı vardır. Yazın istiyorsanız sonra da bunları yakın. Hafifletir sizi. Şansınız bol olsun
Ara ara gelgitlerin olacak. Bunlar normal. Izlwdigin bir filmde, gittigin bir dugunde ya da dinledigin bir sarkida. O anlar bu yazdiklarin sana aslinda bunlarin zihinsel bir oyun oldugunu hatirlatacaktir. Ara ara oyle anlarda oku, iyi fikir.Doğru ama bu notları tutmamin sebebi şu,yaşadıklarım bazen zihnimde siliklesiyor ve acaba ben yeterince çaba göstermemis olabilir miyim şöyle davransaydim nasıl olurdu acaba böyle davransam ? Acaba iyi biriydi de ben bir yerde hatalı mi davrandım gibi sorular aklıma geldikçe öyle olmadığını kendime hatırlatmak.Gecmiste yaşamamak gerekiyor tabi katılıyorum.
Bu arada mahkemede olay çıkmaz birebir tartışma içine girmem imza atmaya diye gideceğim oraya
Teşekkür ederim.Evden ilk ayrildigimda içime huzur gelmişti daha önce neredeydim demiştim aynı hisleri yaşamak istiyorum.Tek soyleyebilecegim o ortamda aglanmiyor merak etmeyin. Gayet ruhsuz oluyorsunuz. Ben anlasmali bosanmadim ama durusmalarin kisa surdugunu soyleyebilirim. Iceri giriyorsunuz ve 5 dakika sonra bosanmis oluyorsunuz. Karar daha sonra cikiyor ama. Endiselenmenize gerek yok. Toparlanma surecine gelince tek soyleyebilecegim ne kadar cok kendinizle ilgilenirseniz, o kadar cabuk toparlanirsiniz. Kendinizle ilgilendikce kendinizi yeniden seviyorsunuz. Unuttugunuz kendinizi yeniden buluyorsunuz ve artik neyi isteyip neyi istemediginizi daha iyi biliyorsunuz. Gecmis olsun.
Düşünüp hatırlayacak 1-2 güzel anı dışında anımız yok desemAra ara gelgitlerin olacak. Bunlar normal. Izlwdigin bir filmde, gittigin bir dugunde ya da dinledigin bir sarkida. O anlar bu yazdiklarin sana aslinda bunlarin zihinsel bir oyun oldugunu hatirlatacaktir. Ara ara oyle anlarda oku, iyi fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?