Boşanmak çok mu zor ?

Zaten 1.5 yıl içinde 4-5 kez şans istedi verdim,artık bitti,kafada bitti nihayet
Alışkanlık yapmış, sürekli ister. Adam ne zaman konfor alanından çıksa tutuşuyor. Bu sefer eşik yüksek. Artık boşandıktan sonra isteyecek. Daha şans verirsen gönül koyarım.

sanırım boşanmaya koşarak giden imzayı attıktan sonrada göbek ata ata çıkan benden başka kimse yoktur :)) kurtuldum diye haykırışlarım daha dün gibi ama üzerinden 8yıl geçti...
inanın imzayı attıktan sonra omuzlarınızdan büyük bir yük gidiyor çok mutlu oluyosunuz...
hakkınızda hayılısı olsun inş.

En yakın arkadaşım geçtiğimiz Cuma günü boşandı, anlaşmalıydı davası, dört dakika sürmüş, hakim sadece kararınız kesin mi diye sormuş o kadar, protokolü öncesinde avukatı ile hazırladılar, 13 yıllık evliydi. Zaten bir yıldır ayrı yaşıyormuşsunuz, durumu kendiniz için daha zorlaştırmayın, kafanızda kurmayın, dik durmak ağlamaktan daha kolay inanın

Tabiki kolay olmayacak,çok insani duygular bunlar.Kaldıki çocuğunuzun babası.
Allah yardımcınız olsun.
Annemin evine gelen bir yardimcimiz var yillardir bizimle.Erken evlenmiş bir çocugu olunca boşanmış.
Tek başına büyüttü.
Çocuğu buyunce bir evlilik yapti.
Şuan çok huzurlu mutlu.
Eşi çok seviyor onu.
bir bebegi daha oldu.
Bazen hayat sonradan güler insana.
Buda sizin sinaviniz inşallah rabbim kolaylik sağlar

Benim kuzenim boşandığı haberini telde avukattan almış.Bir saniye bekleyin demiş avukata ve iki göbek atıp teli almış tamamdır demiş teşekkürler onu getirdiniz aklıma

Evet boşanmak çok zor. Ben 4 ay boyunca gece gündüz ağladım. O kadar çok acı çektim ki bazen an oldu eski berbat hayatıma razı olacak duruma geldim.

Şuan üzerinden 8 ay geçti ayrılığın ve şükürler olsun hiç kurtarma çabasına girmedim tek celsede boşandım diye kendimi teselli ediyorum. Ne kadar uyumsuzmuşuz o adam hayatımı mahvetmiş beni aşırı kısıtlamış özgüvenimi elimden almış, hayata karşı duruşuma çelme takmış. Beni kendi hayatına bir süs köpeği bir hizmetçi olarak adamış. Sonra da beğenmemiş aldatmış. Nefret ediyorum şuan. Bundan 5 ay önce karanlık sokaklarda araba sürerek hıçkıra hıçkıra ağlayan daha taşa çıkıp bağıra çağıra isyan eden ben şimdi "Iyi ki bitmiş defolmuş gitmiş hayatımdan " diyorum.

Nasıl ya anlaşmalı boşanmada ben de avukatıma " ben gelmek istemiyorum " demiştim. Zorunlu demişti bana. Suratsızın yüzünü mahkeme salonunda bile görüp, orda bile tribine maruz kalmıştım.

Nasıl ya anlaşmalı boşanmada ben de avukatıma " ben gelmek istemiyorum " demiştim. Zorunlu demişti bana. Suratsızın yüzünü mahkeme salonunda bile görüp, orda bile tribine maruz kalmıştım.
Napıyor şimdi? Nolur beter oldu de.

Napıyor şimdi? Nolur beter oldu de.

Hicbir fikrim yok. Mahkeme gününden sonra onunla ortak bütün sosyal çevremi ve ailesini çıkardım hayatımdan. Hiç haber almadım. Numaramı da sosyal medya hesaplarımi da degistirdim. Hiç-bir şekilde iletişime geçmedik. Tek konuda beddua ettim. Yolu bahtı açık olsun. Sağlıklı mutlu olsun sadece içinde bir ateş yansın dursun bana yaptıkları için vicdan azabı çeksin. Başka hiçbir şey istemiyorum onunla ilgili

En temizi. Ne güzel yapmışsınız. Yanmıştır içi ama pişmanlıktan değil. Hizmetçisi kaçmış. O konforu arıyordur şimdi. Yeni bir tane bulmadıysa tabi.

Geçmiş olsun.Aynen öyle yapıyorlar.Ozguvenini kemiriyorlar insanın.Ben ons bişey söylerken kekelemeye başlamıştım,bişey soylicem bağıracak hakaret edecek diye.Ne gereği vsr

Maalesef ben de o yanılgıya düştüm. acaba o çok iyi biriydi de ben mi çok kötü biriydim diye. Boşanma bitti. Butunn arkadaşlarım, onun arkadaşları, ailem, onun ailesi, onun iş arkadaşları herkes ama herkes konunun aldatılma olduğunu bilmemelerine rağmen " şoktayız senin gibi birini nasıl terketti " dediler. Çevremden bu kadar övgü almama rağmen aylarca kendimi suçladım. Cinsellik konusunda bile kendimi suçladım acaba yetmedim mi diye. Çok mu kapris yaptım dedim çok mu naz yaptım vb...

Ilk zamanlarn öyle acı çekiyorsun ki hep kendini suçluyorsun sonra zaman geçtikçe zihnin berraklaşiyor ve ben kendime bunca haksızlık yapılmasına nasıl izin verdim diyorsun. Şimdi önüme dünyaları serse beni hayatına kazandıramaz tanıdık olarak bile....

Mahvetmiş hayatımı. Izin verdiğime göre de hakketmişim valla. Kendime de acımıyorum.

Süreç böyle ilerliyor eminim,sevgilinden ayrılınca da aynısı oluyor.İlk başlarda insan sorguluyor ama sonra sis perdesi iniyor kendine kızıyorsun.
Kaderci yaklaşmak bazen iyi oluyo,ben bu konuyu açtıktan sonra bir daha öyle duygusal olmadım.Kendimle konuşup konuyu kapattım.

Duygusallık çok korkunç bir şey. Boşluk yaratıyor çünkü. Inşallah bundan sonra duygusallık tuzağına düşmeyiz

Davaya kadar daha yoğun olacak duygularınız ama dava sonrası bir hafifleme gelecek emin olun. Yanınızda size güç verecek bir arkadaş, yakın olursa iyi olur sonrasına plan yapın hatta biyerlerde oturup kutlayalım gibi.. böyle düşünmek iyi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…