Boşanmak dan korkuyorum nereye giderim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merve Dmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
7
2
1
2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi

En iyi cevap
Yaşınız çok genç bu yaşta kötü evlilik ve 2 çocuk. Olan çocuklara oluyor. Yorumlarda Ailenizin yanına gidin diyorlar gidemem diyorsunuz. 2 çocukla ne yapacaksınız. Kadın sığınma evine gitseniz çocuklar rezil olur. Zaten belliki mesleğiniz ve paranızda yok. Aileme gidemem diyorsunuz sokak tada kalamazsınız. O zaman planlı hareket edin. Eşinizi alttan alın bırakın Varsa yoksa kendi ailesi olsun kendi ailesini sevsin. Size ilgi göstermesin sevmesin sizi önemsemeyin bunları. Siz çocuklar biraz büyüyesiye kadar. kendinize bir meslek edinin. Ne mezunusunuz bilmiyorum fakat liseyse KPSS çalışın. Hem de çok çalışın Bir yere atanabilirsiniz. Yada 2. seçenek Acil tarafından mesleki kursa yazılın. Açık öğretime gitmeye başlayın Evde bir şekilde...
Ailene neden dönmek istemiyorsun?

Çocuklar kaç yaşında , eşinize boşanmak istediğinizi söyleseniz siddetmi gösterir?

Ailem şimdiye kadar hiç değer vermedi ki ve orda hiç bir sostal hayatım olmayacak babam ne derse o kendim dışarı çıkamam isde çalışmak istesem calistirmazlar
ah güzel kardeşim sen de ailene değer vermemişin ki çocuk yaşında kocaya kaçarken.hadi kaçtın diyelim istediğin oldu koca sahibi oldun,ne diye peş peşe 2 çocuk yaptın.

kötünün iyisini seçeceksin,bu da ailen oluyor.en azından öldürmezler,kocan şiddet uyguluyorsa ailenin yanına git baban her gün kızsın söylensin,elin sümüklüsünün kazmasından iyidir.

Maceraya gerek yok ailene dön.

Kendi başınıza 22 yaşında iki küçük çocukla bir hayat kurmanız imkansız maalesef. İlla birini çekecekseniz kendi babanızı çekin elin oğlundansa. Bir hata daha yapmayın zaten ailenizi silmiş kaçmış gitmiş peş peşe iki çocuk yapmışsınız. Ailenizi alttan alın, ne yapın edin onlarla barışmaya çalışın.

Ailem şimdiye kadar hiç değer vermedi ki ve orda hiç bir sostal hayatım olmayacak babam ne derse o kendim dışarı çıkamam isde çalışmak istesem calistirmazlar
Çocuk yaşta peşpeşe 2 çocuk yapmışsın zaten bu adamdan. Hatalar zinciri. Eğitimin işin de yok. Napacaksın 2 çocukla ortada. Elin herifini çekmektense dön ailenin yanına babanı anneni çek çocuklarını büyüt. Çocukların masrafları için girer çalışırsın kimse bir şey demez ona. Kendi başına hata yapıp duruyorsun.

Şimdi çok mu sosyal hayatın var, 22 yaşında iki küçük bebek ve dayakçı koca ile? Boşanacaksan git ailenin yanında otur. Söylenirler ederler ama kıyamazlar yine de. Hata üstüne hata yapmışsın zaten daha fazla hata yapıp çocukları da mahvetme.

Ailenizin yanına niye donmuyorsunuz kabul etmezler mi ,normalde boşanmanız gerek ,ama gerçekçi olalım büyük ilgi çalışmıyorsunuz ve para olmadan bosanilmaz.

Şuan işe başlasaniz bile alacağınız para asgari ücret en düşük kira olmuş 10 bin çocuklarınız küçük kreş ücretleri yüksek nasıl geçireceksiniz en azından aileniz ile konuşun onların yanına gidin,çalışıp büyük çocuk kreşe gitse ,nafaka filan bir sekilde idare edersiniz ailenizin yanında.

Şuan işe başlasaniz bile alacağınız para asgari ücret
ben bunu hiç bir zaman anlayamamşu an asgari ücret bile kazanmıyor.
genel olarak forumda çok denk geliyorum bu tür şeye. çalışmıyorum,işe girsem de ne olacak ki kazanacağım asgari ücret yahaa

ben bunu hiç bir zaman anlayamamşu an asgari ücret bile kazanmıyor.
genel olarak forumda çok denk geliyorum bu tür şeye. çalışmıyorum,işe girsem de ne olacak ki kazanacağım asgari ücret yahaa
Şuan para kazanmadigini biliyorum elbette ama konu sahibi plansız programsız hareket eden belli birisi şimdi boşanmaya kalksa işe girip ortada kalır bu kesin ev kirası 2 çocuk için kreş parası ,zaten mesajının tamamında yazdım ailenin yanına dön,işe başla büyük çocuğunu kreşe ver( küçük çocuk için de ailesi baksa), ve maaşla ve nafaka ile idare edersin en azından aile yanında olur.

Hadi kaçarak yanlış yaptın, hadi birinci çocukta yanlış. Neden iki çocuk yapıyosun
İlk tavsiyem korun ve başka çocuk yapma.

Hergün böyle yanmaktansa silkelenip kendi yolunu çizmek en doğrusu.

Ailen yokmu? Kadın sığınma evlerine gidebilirsin?
Evlendiğin kişi çalışıyormu? Eviniz varmı? Neyi varsa yarısı senin biliyosun dimi?

Sana bunları yaptığına dair delil belge topla, elinde bulunsun.

Aile evin nasıldı?

Üniversite okumadan kocaya kaçmışsın. Ailen okumanı istiyor muydu, istemiyor muydu? Aile evinde fiziksel ve psikolojik şiddet var mıydı?

Eşin sana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor mu?

Yaşın genç, okumak istesen ailen ile mi daha kolay olur eşin ile mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…