Ailene neden dönmek istemiyorsun?2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi
Ailem şimdiye kadar hiç değer vermedi ki ve orda hiç bir sostal hayatım olmayacak babam ne derse o kendim dışarı çıkamam isde çalışmak istesem calistirmazlarAilene neden dönmek istemiyorsun?
Çocuklar kaç yaşında , eşinize boşanmak istediğinizi söyleseniz siddetmi gösterir?2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi
İstemiyor boşanmak ağzına sahip ol kavga etmeyiz der hep beni suçluyor çocuklar biri 1 yaşında diğeri 2 buçukÇocuklar kaç yaşında , eşinize boşanmak istediğinizi söyleseniz siddetmi gösterir?
AynenAh ne güzel kardeşim. Daha kaç yaşındasın neden birde karaktersiz herife 2 çocuk verirsin ki. Kadın sığınma evleri var ama çocuklarınla selsefil olursun orda
ah güzel kardeşim sen de ailene değer vermemişin ki çocuk yaşında kocaya kaçarken.hadi kaçtın diyelim istediğin oldu koca sahibi oldun,ne diye peş peşe 2 çocuk yaptın.Ailem şimdiye kadar hiç değer vermedi ki ve orda hiç bir sostal hayatım olmayacak babam ne derse o kendim dışarı çıkamam isde çalışmak istesem calistirmazlar
Çocuk yaşta peşpeşe 2 çocuk yapmışsın zaten bu adamdan. Hatalar zinciri. Eğitimin işin de yok. Napacaksın 2 çocukla ortada. Elin herifini çekmektense dön ailenin yanına babanı anneni çek çocuklarını büyüt. Çocukların masrafları için girer çalışırsın kimse bir şey demez ona. Kendi başına hata yapıp duruyorsun.Ailem şimdiye kadar hiç değer vermedi ki ve orda hiç bir sostal hayatım olmayacak babam ne derse o kendim dışarı çıkamam isde çalışmak istesem calistirmazlar
Şimdi çok mu sosyal hayatın var, 22 yaşında iki küçük bebek ve dayakçı koca ile? Boşanacaksan git ailenin yanında otur. Söylenirler ederler ama kıyamazlar yine de. Hata üstüne hata yapmışsın zaten daha fazla hata yapıp çocukları da mahvetme.Ailem şimdiye kadar hiç değer vermedi ki ve orda hiç bir sostal hayatım olmayacak babam ne derse o kendim dışarı çıkamam isde çalışmak istesem calistirmazlar
ben bunu hiç bir zaman anlayamamŞuan işe başlasaniz bile alacağınız para asgari ücret
Şuan para kazanmadigini biliyorum elbette ama konu sahibi plansız programsız hareket eden belli birisi şimdi boşanmaya kalksa işe girip ortada kalır bu kesin ev kirası 2 çocuk için kreş parası ,zaten mesajının tamamında yazdım ailenin yanına dön,işe başla büyük çocuğunu kreşe ver( küçük çocuk için de ailesi baksa), ve maaşla ve nafaka ile idare edersin en azından aile yanında olur.ben bunu hiç bir zaman anlayamamşu an asgari ücret bile kazanmıyor.
genel olarak forumda çok denk geliyorum bu tür şeye. çalışmıyorum,işe girsem de ne olacak ki kazanacağım asgari ücret yahaa
2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?