Boşanmak en iyi çözüm sanırım

Bosanmak ??

Tabiki iyi bir Fikir degil...

Kimse esinizin yaptigini onaylayamaz, sonucta daha yeni evlisiniz.
UNUTMAMASI GEREKIRDI!!!

Akli basinda olan HER ERKEK bilmesi gerekki, biz bayanlar böyle özel günleri ciddiye aliyoruz, önem veriyoruz (istisnalar kaideyi bozmaz)

Hem suclu hem güclü tabiri esinize uygun olur sanirim, unutmus tamam, ama verdigi tepki?
Ne demek nisanliyken gibi olmaz ?
Evet olmaz , DAHA GÜZEL OLUR !!!!

Kirildiginizi belli edin...
Ama bastada dedigim gibi... Bosanmak cok abes, pire icin yorgan yakmayin...

canım önemli günlerini unuttu diye hemen bu kadar kolay mı pes ediyorsun?acıkcası sasırdım.................ya bu kadar basit mi en ufak birseyde zorla kurmus oldugun güzel yuvanı bozabilmek???????????hayret dogrusu..............özel günler bayanlar için hassas bir dönemdir eslerinden ilgi beklerlerrrrrr tabiki bende..........ama esin o günlerde kutlamanın bir anlam ifade etmedigini düşünüyorsa ama diger günler sana cok deger verdigini hissettiriyorsa , sana süprizler yapıyorsa o zaman esini bu sekilde kabul edeceksin...............ama özel günleri unutuyor ben yapamam böyle biriyle ...bosanmayı düsünüyorum diyorsan bu durum pireyi deve yapmaktir....bence zorla kurulan yuva sacma bir sebepten dolayı bozulmamalı...........bir kere daha düsün eger esini seviyorsannnnnnnnnnnnnnnn evliliğini..........

daha yeni evlisiniz canim umarim ilerleyen yillarda duzelir bu durum cunku sindiye kadar esin icin onemli olmayan ozel gunler evlenince birden onemli olamaz bunu beklememelisin cunku yipranan sen olursun sen ozel gunleri hic atlama hatta beraber gecirebileceginiz planlar yap dogum gunu icin onun cebine not yazabilirsin mum isiginda en sevdigi yemekleri hazirlayabilirsin ama ondan bisey bekleme belki zamanla ozel gunlerin senin icin onemini anlar ve bu duruma alisir bunu senle yasarak ogrenecek bu yasina kadar onemsememis sen nasil ozel gunleri hic unutmaz bisey bekliyorsan oda unututup hicbisey yapmamayi ogrenmis biraz sabret bence evlilikler kolay bitmemeli ki senin problemin cok uzucu degil kendini uzme bence bazi erkekler cok duyarsiz malesef

boşanmak kelimesi ne kadar koaly çıkar oldu ağızlardan...
altı üstü sizin özel gününüzü hatırlamamış ne var bunda? hayatta bundan daha önemli problemler olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
bazen ben bile anlamıyorum hemcinslerimi! ne kadar kapris yapıp hem çekilmez hem çekemez olduk! en ufak bir problemde ayrılma muhabbetleri döner oldu. eskiler böyle miydi peki analarımız babalarımız her problemde ayrılsaydı oooo hepimiz boşanmış ebeveynlerin çocukları olurduk!
yapmayın etmeyin. evlilik kolay oluşacak bir kurum değil, böyle sebepsiz yere bitirmeyin.

Son durum ne merak ettım.Melek hala küsmüsün?Annen bu surede aradı mı senı?Hala valızını alıp yanlarına gıtmemen onları rahatsız edıyorlar mı?

sen simariklik yapa dur, boyle yapa yapa kocayi da kacirirsin elinden haberin olsun

hatta bence davayi hemen ac, bunun daha evlilik yildonumu, nisan yildonumu, tanisma yildonumu, ... var oglu var.. hatirlamayacak ya, hic degilse ayril kurtul bence sen bu adamdan

kırılmakta çok haklısın arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. bende seninki gibi bi kocaya sahibim maalesef. hemde 12 senedir. düzelir diye bekledim ama nafile artık olay gıcıklığına bi hal alıyo zamanla. son yıllarda alır bi hediye ama beni mutlu etmek için dedğil sadece görevini yerine getirmekve kavga etmemek için. boşanmak kolay alınacak bi karar değil elbette ama şimdi düşünüyorumda eğer ben özel günlere önem veriyosam ve o günlerde biraz farklı şeyler yaşamak istiyorsam ve öyle mutlu oluyosam kutlmalı unutmamalı. çünkü bi daha gelmiycez bu dünyaya hayatı istediğimiz şekilde yaşamak hakkımız. çünkü eminimki sende sırf o seviyo diye yada öyle istiyo diye bişeyler yapıyosundur muhakak. herşey karşılıklı o da sana senin istediğin gibi davranmak zorunda. ben benim odunu eğitemedim maalesef hatta daha bu akşam kavga ettik başka bi sebepten dolayı ama 2 çocukla artık bilmiyorum benim durumum ne olur. yuvarlanıp gideriz böle herhalde ama mutsuz... senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah...

dogum gününü unuttu diye ayrilcak misin :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…