Boşanmak en iyi çözüm sanırım

melek_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
655
0
96
İstanbul
Nasıl baslasam bılemıyorum.Dün bi konuda sebepsiz yere suçlu ilan edilidiğim için bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım ama fikirlerinize ihtiyacım var.tarafsız fikir alabileceğim kimse yok.

Dun dogum gunumdu.Daha evlılıgımız ıcınde kutlayacagımız ılk dogum gunuydu.Ben alıskınım annem babam daha sabahdan kucuk surprızlerle baslar kutlamaya.Yıne oyle olacak sandım.Ama hıc bısey olmadı sabah.Dedım herhalde aksamı beklıyor surprızı buyuk.Ama ısden geldı yemegı hazırlarken ben uyumus koltukda.Uyandırdım zar zor yemek yedı.Ustelık o gun calısmamısdı da yorgundu da uyudu kaldı desem.Herseye ragmen ben uyandıkdan kendıne geldıkden sonra kutlayacagız dıye dusundum.Hatta belkı uyuklaması bıle benım once unuttugunu dusunmemıs saglamak ıcın oldugunu bıle dusundum.Ama oyle olmadı.Yemekden sonra dunya kupasını ızledı ve uyudu.Geceyı kanepede uyuyarak gecırdım.Sabah da kavga ettık.Neymıs unutmus ınsamıs unutabılmesı normalmıs.Hem beklememelıymısım oyle nısanlıyken gıbı herseyı kutlamasını felan.Zaten nişanlıyken bile doğru düzgün kutlamamıştı sonra telafi ederiz demişti.Ben de buna dayanarak dedim bu sefer hayatta unutmaz.Bana değer vermediğini düşünüyorum artk.

Haftaya evlılık yıldonumumuz var eger onu da unutursa ayrılmaya karar verdım cok kotuyummmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

insan beklenti içine girince üzülüyor haklısın bu konuda. ama bazı insanlar doğum günüymüş, sevgililer günüymüş böyle şeylere önem vermezler.

mesela ben. Ailem böyle bir alışkanlık vermedi bana. ben de sevgiliminkini 3 sene üstüste unuttum. sonuncusunda da yanındaydım, doğum günün kutlu olsun dedim geçti gitti.

eğer eşin böyle biriyse, çok da bişey bekleme. çünkü kendimden biliyorum, çok anlamsız geliyor özel günleri kutlamak :/
yine de hassasiyetini belirt ki en azından bi çiçek alıp gelsin...

Alınacak ders:Bu kadar kucuk bır sebep dert edılır mı?Edılır...

Senın gıbı acımasız olmadan yazacagım.Bosanarak degıl onun ıcın ozel gunlerı kutlayarak ders vermeyı hıc dusunmedınız mı?

hassasiyetimi çok belirttim sonuçta ben önem veriyorum bi iki hafta önce konuşmuştuk hatta doğum günüm yaklaşıyo filan die o da kutlarız dedi ama bi de bunun üzerine unuttu bu kadar önemsiz olmamalı sonuçta ben onun eşiyim

........ benim sebebim küçük değil kendi konunuzla kıyaslamayın lütfen o başka bu başka amacınız bana sataşmaksa hiç gelmeyin konuma ama fikir verecekseniz buyrun....

........ benim sebebim küçük değil kendi konunuzla kıyaslamayın lütfen o başka bu başka amacınız bana sataşmaksa hiç gelmeyin konuma ama fikir verecekseniz buyrun....

Fikir verdım zaten size.Ustelık fikrimin yanısıra sıze bırde ınsanların dertlerının buyuk kucuklugu kendılerı ıle ılgılıdır bunun kıyasını yapmak baskasına dusmez seklınde de bır hatırlatma yaptım.

hassas olabilirsiniz ama böyle bir konudanda boşanmak gerçekten saçmalık bana göre...benim eşimde unutuyor ama sizin eşinizinde söylediği gibi insanlık hali çalışıyor kafasında bin türlü problemi var o yüzden ben laf çarpıtırım ama kesinlikle kapris yapmam...sizinki kapris şımarıklık bence..boşanmak yerine daha farklı çözümler üretebilirsiniz

şımarklık mı eşim tarafından şımartılmak istemek değerli olduğunu hissetmek istemek şımarıklık mı oluyorohaoldumsmile

bosanmak mi?????
hey Allah'im...
sacmalamissiniz...
bir gun ben de esimin dogum gununu unutmustum...
hatta ikimiz birlikte ilk yilimizda evlilik yildonumumuzu unutmustuk...
cok takilmayin boyle seylere kendinizi bosu bosuna yipratmayin kafaniza takacak baska derdiniz yok sanirim...

Dünde benim dogum günümdü,ayni günü dogmusuz seninle.
Esim yanimda degildi aksam gelecekti,sabah uyandim tek basina,
Normal hayatta günlük ne yapiyorsam onu yaptim yine,
Aksam esim geldi biraz muhabbet ettik vs derken,
Ne istersin dedi,dedim hic birsey istemem sagol cnm
(Cünkü beklenti icine girmemistim)
Iyi oazaman git cantamin dis kismina bak orda sana ait bisey var dedi.
Hediye almis bana.tsk ettim mutluda oldum..
Ama sonra tekrar ayni yasantimiza geri döndük...
Yani kisacasi cok büyük bir beklenti sonrasi,cok büyük bir hayal kirikligi yasayacagina beklentisiz ol daha iyi

Ben sımarıklık olarak bakmıyorum.Ama duzeltılemıyecek bır durum degıl.Bu bosanma sebebı olmamalı.

Ama sız de kavga esnasında ne soyledınız bılmedıgımız ıcın cok bısey dıyemıyorum.Cunku durduk yere hıcbır erkek nısanlıyken gıbı bekleme herseyı kutlamamı dıye bır ıtırafda daha ılk yıl bulunmaz.

Ben de çok önem veririm doğum günü ve yıl dönümlerine, eşim de aksine hiç önem vermez.
Ama ben önem verdiğim için benim doğum günümü bizim yıl dönümümüzü hiç atlamaz.
Çünkü ben önem veriyorum.. Olması gereken de bu. Ama bu ayrılık nedeni mi değil elbette..
Aslında bundan başka başka nedenler mi var ona bakmak lazım.
Bence asıl sorun yazdığınız eşinizin şu cümlesi "Hem beklememelıymısım oyle nısanlıyken gıbı herseyı kutlamasını felan"..
Burda takıldığım konu "kutlama" değil. Nişanlık dönemi davranış, evlilik dönemi davranış ayrımına takıldım.
Evlenince iş bitiyor mu yani, kadın nasılsa artık benim, altım kuru sırtım pek, ohh mis gibi.. Bu mu yani..
Bu konu da kesinlikle taviz vermeyin, eşinizle konuşup bunu çözümleyin, sonra üzülürsünüz.

haklısın canım ....özel bir gün ve hatırlanmak ister insan ...kimisi önemsemez belki ama bende senin gibiyim eşim unutsa üzülürüm kırılırım....boşanmayı düşünmem için bunun yanında bir kaç geçerli sebebim de olması gerekir ama....sen hatırlatınca verdiği tepkide çok çirkin ama erkekler genelde böyle malesef ........pek önemsemiyorlar en azından özür dilese bukadar büyütmeyeceğine eminim.....
karar senin canım ne hissettiğini sen bilirsin ama boşanma kararı almak için çok erken ve çok büyük bir sebep değil olmamalı ama tekrarlanıyorsa ve başka yönlerdende değer görmediğini düşünüyorsan ozaman ayrılmayı düşün derim ....
şunu unutmayalım kimine göre basit bir sorun olabilir ama herkes aynı olaydan çok farklı şekillerde etkilenebilir arkadaşımızda çok üzülmüş kendi adına ......
öfkeyle karar verme canım hayırlısı olsun...

ama nasıl beklentisisz olabilirim ki yani benim için özel bişeyler yapmasını beklemem çok mu garip anlamadım herkse mi böyle düşünüyor

bence yaptığınız bi hata var, o da kanepede uyumak. 1 senelik evli insanlar küsünce yatak ayırır mı ya
eşinde de suç var tabi burada. gönlünü alması lazımdı. nasıl razı gelir sensiz uyumaya ki?

ama nasıl beklentisisz olabilirim ki yani benim için özel bişeyler yapmasını beklemem çok mu garip anlamadım herkse mi böyle düşünüyor

Bunu beklemek kadar dogal bısey olamaz.Pekı hıc kavga yerıne nedenını sakın sakın sormayı dusundunuz mu?

Belkıde sızın uzulmenızı ıstemedıgı kendı kendıne halletmeye calıstıgı ve bu ozel gunu unutturan bır sorun vardır hayatında.

benden daha önemli bişey olmasını istemiyorum ama hayatında o da tam tersini yaptı unuttu beni

Benim eşimde hatırlamıyo nolucak yani

her hatırlamayan boşasın ozaman

hey Allahım ya alemsiniz,başka işiniz gücünüzDERDıNıZ yok mu sizin kuzum

ben öyle düşünmüyorum canım beklemelisinde bende beklerim........ama boşanmak için acele etme sadece ....a.s.

zaten şimdi değil evlilik yıldönümümüzü de unutursa ayrılıcam bunu eşime daha söylemedim anneme dedim böyle böyle o da haklısın sen bilirsin senin hayatın ömür boyu çekmek zorunda değilsin dei evlilik yıldönümünde güzel bi kutlama yapmazsa al çantanı gel deiğer eşyaları biz gider alırız sen bi daha muhattap olmazsın dedi:çok üzgünüm::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…