Alınacak ders:Bu kadar kucuk bır sebep dert edılır mı?Edılır...
Senın gıbı acımasız olmadan yazacagım.Bosanarak degıl onun ıcın ozel gunlerı kutlayarak ders vermeyı hıc dusunmedınız mı?
Alınacak ders:Bu kadar kucuk bır sebep dert edılır mı?Edılır...
Senın gıbı acımasız olmadan yazacagım.Bosanarak degıl onun ıcın ozel gunlerı kutlayarak ders vermeyı hıc dusunmedınız mı?
........ benim sebebim küçük değil kendi konunuzla kıyaslamayın lütfen o başka bu başka amacınız bana sataşmaksa hiç gelmeyin konuma ama fikir verecekseniz buyrun....
hassas olabilirsiniz ama böyle bir konudanda boşanmak gerçekten saçmalık bana göre...benim eşimde unutuyor ama sizin eşinizinde söylediği gibi insanlık hali çalışıyor kafasında bin türlü problemi var o yüzden ben laf çarpıtırım ama kesinlikle kapris yapmam...sizinki kapris şımarıklık bence..boşanmak yerine daha farklı çözümler üretebilirsiniz
ama nasıl beklentisisz olabilirim ki yani benim için özel bişeyler yapmasını beklemem çok mu garip anlamadım herkse mi böyle düşünüyor
ama nasıl beklentisisz olabilirim ki yani benim için özel bişeyler yapmasını beklemem çok mu garip anlamadım herkse mi böyle düşünüyor
Bunu beklemek kadar dogal bısey olamaz.Pekı hıc kavga yerıne nedenını sakın sakın sormayı dusundunuz mu?
Belkıde sızın uzulmenızı ıstemedıgı kendı kendıne halletmeye calıstıgı ve bu ozel gunu unutturan bır sorun vardır hayatında.
ben öyle düşünmüyorum canım beklemelisinde bende beklerim........ama boşanmak için acele etme sadece ....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?