Bosanmak hic de zor degilmis !

solmusguller

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
78
81
18
Merhaba ilk actigim konuda 8 aylik evliyken bosanmak icin maddi manevi destegim olmadigini soylemistim. Halbuki hicde oyle degilmis.Adamin aklina 1 ay sonra geldim ve attigi msjlarda özür dileyecegine yine kufur hakaret cirkin oldugumu,bekar oldugunu baskalariyla istedigini yapacagini, calisirsam beni sikayet edecegini,nafaka bile alamayacagimi ve daha bir suru sey yazdi. Önce elimde olan parayla komsumuzun tavsiye ettigi bi avukata gittim avukat yardim etti sagolsun. Attigi msjlari dugun cd vs hepsini verdim. Numarami degistirdim her yerden engelledim tabi bunlar psikolojimi duzeltmeye yetmedi bende bir psikiyatriye gidip olanlari anlattim antidepresan verdi ve kullanmaya basladiktan sonra dunya yikilsa umrumda degil moduna girdim. 24 yasindayim hala universite sansim oldugunu dusunerek kitaplar alip ders calismaya basladim. Baktim insan icine cikmiyorum, istedigimi alamiyorum bi arkadasim sayesinde bugun is buldum ve hem universiteye hazirlanip hem calisacagim bir is oldugu icin ayrica sevindim.Artik güclu bi kadin oldugumu hissediyorum ve kimseden korkmuyorum. Kendimi evli yada dul gibide hissetmiyorum.İnanin zor degilmis...

Ben bosanmaya karar verdigimde psikiyatrise gitmedim duygularimi dibine kadar yasadim ama agla agla nereye kadar surekli kilo vermekte cabasi. Sagligim herseyden onemli
Psikiyatrist harika bir karar.
Ama boşanma sürecinde bu adam sizin üzerinize gelebilir. Hazırlıklı olun ve geçeceğini bilin demek istedim.

Çok takdir ettim sizi. Güzel bir ömür ve güzel fırsatlar diliyorum. Burada çok acı çektiği halde boşanmaya bağımlılıkları yüzünden yanaşmayan kadınlara örnek olsun. Bu dünyaya bir kere geliyoruz. Ne evlendiğim adamı ne de çocukları başıma taç etmem. Onlar insan evladıysa psikolojileri önemliyse, bende insan evladıyım. Benim de psikolojim önemli. Dert deryasında ömür tüketilmez..

Psikiyatrist harika bir karar.
Ama boşanma sürecinde bu adam sizin üzerinize gelebilir. Hazırlıklı olun ve geçeceğini bilin demek istedim.
İnanin korkmuyorum. Bana yasattiklarindan sonra daha fazla zarar veremez. Sabirla pisman olup dön demesini ama ben kararimi coktan verdim demeyi bekliyorum.

Burada bosanma hikayeleri okudukca kendimden ornek vermek istedim. Tek sansim cocugum olmamasi ve bagimliligi bir nebze onlemek. Geriye donup baktigimda pisman olacagim bir hayat yasamak istemedim gunlerimi kendisine ve ailesine hizmet ederek elimde hicbirsey olmayacagini farkettim.

Çok iyi düşünmüşsün, Allah her daim seninle olsun.

Süpersin!!

Psikiyatra ay 2 defa gidip, görüş, ilaç etkilerini anlat. Bu çok önemli.

İstediğin bölümü, dilediğin şehirde kazanırsın umarım.

Yolun açık olsun :))

Tebrik ederim
Kararinizdan vazgecmeyin
O hanzodan bosanmak icin degil
Universite kararinizdan
Yolunuz acik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…