Bosanmak hic de zor degilmis !

Bak mesela burada okuduklarım ve günlük yaşamda tanıklık ettiğim evlilik hikayeleri beni delirtti. Kendime gelinlik alıp sade bir törenle kendimle dünya evine girmek istiyorum. Nikahımı ilan edeceğim.

Süpersin!!

Psikiyatra ay 2 defa gidip, görüş, ilaç etkilerini anlat. Bu çok önemli.

İstediğin bölümü, dilediğin şehirde kazanırsın umarım.

Yolun açık olsun :))
Cok tesekkur ederim :) antidepresan baslarda hicbisey dusunmemi sagladi ama doktorda 15 gun sonra etki edecegini soylemisti suan etkisini baya azaltti ve normal bi insanim. Bosandigim icin mutlu degilim biseyleri basarabildigim icin mutluyum :)

Bak mesela burada okuduklarım ve günlük yaşamda tanıklık ettiğim evlilik hikayeleri beni delirtti. Kendime gelinlik alıp sade bir törenle kendimle dünya evine girmek istiyorum. Nikahımı ilan edeceğim.
Cok iyi fikir gercekten :) artik bizim erkeklerden fayda yok malesef ya ana kuzusu oluyorlar yada baska kadin meraklisi !

Temmuzda düğün oldu simdi boşanma arefesindeyiz
2 ay hepsi topu. Dayak hakaret eleştiri küçük görme. Kesinlikle başaracağım bosancm allah izin verirse. Ama bir yanım çok güçsüz yalnız eksik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…