Boşanmak için illa şiddet mi olmalı?

Evlilik değil kevgire dönmüş bi şey. Bunca şey olmuş bahane çok boşanmak için, şiddet geçmişten beri varmış neden şimdi rahatsız oldun? En başta çekip gitmeliydin.
O kadar doğru soyluyorsunki. Ama o herseyde kendinin hakli olduğunu bana inandirdi. Kucuk kizim vardi kendimde o cesareti bulamamistim. O kadar haklisin kii....

Evlilik değil kevgire dönmüş bi şey. Bunca şey olmuş bahane çok boşanmak için, şiddet geçmişten beri varmış neden şimdi rahatsız oldun? En başta çekip gitmeliydin.
Konu sahibine göre şiddet yokki

Etrafındakiler yaşamıyor bu hayatı
Annem artik birak bu adam hep boyle olcak ben yanındayım diyorm ama esimden korkuyorum ya pislik çıkarırsa biz daha oncede kac kere kavga ettik ben eve gittim yalvardi ağladı. Artik yoruldum.

Annem artik birak bu adam hep boyle olcak ben yanındayım diyorm ama esimden korkuyorum ya pislik çıkarırsa biz daha oncede kac kere kavga ettik ben eve gittim yalvardi ağladı. Artik yoruldum.
Annende arkandaymış işte neyi bekliyorsun güzel kardeşim kurtar kendini ve çocuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…