- Konu Sahibi sonsuzleyla
Amin canım seninde. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Böyleleri senin gibilerini hak etmiyor, annende arkanda ise önüne bak İnşallah, Allah yardımcın olsunAg
Agzin bal yesin ilk defa güldum bugun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım seninde. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Böyleleri senin gibilerini hak etmiyor, annende arkanda ise önüne bak İnşallah, Allah yardımcın olsunAg
Agzin bal yesin ilk defa güldum bugun :)
Çok haklisin ne diyebilirimkiDerdin neydi en başta bu adama bulaştın ki.. on seneye kalmaz yaşlanacak, ilave huysuzluk gelecek. Senin en verimli, en güzel yıllarında..
AmcaCimri, bencil, üstüne kadına şiddet uyguluyor amca.
Kadın gençliğinin baharında, şimdi boşansa, sıfırdan kariyer yapacak zamanı var. Ki zaten bitmiş okullar, biraz cesarete ihtiyacı var.
Uçmak isteyen düşe kalka öğrenir.
Ömür boyu duygusal, fiziksel, ekonomik şiddet mi? Üstelik 10 sene sonra sen tam hayatın tadını çıkarmaya başladığın yaşlara geleceksin, karşındaki kuruş hesabı yapan bir amcayla bu ne kadar mümkün?
Hiç mi gezmeye, eğlenmeye, yemeğe için akmıyor? Bu ömürler sadece çocuk doğur, büyüt, ev işi yap, çalış, emekli ol ve öl ekseninde kalmak zorunda mı?
Yürü güzel kardeşim. Biliyorum o yola çıkmaya karar vermek yürümekten zor ama yola çıkmış biri olarak sana diyorum ki tek pişmanlığım keşke daha erken çıksaydım. Olsun varsın, kaybettiğim 2 3 5 seneye 60 senemi kurtardım.
İki üniversite bitirmişAdam size hem psikolojik şiddet hemde ekonomik şiddet , birde şiddet uyguluyor
Antidepresan kullanmanız da zirvesi
Elinde delil de var antidepresan
Aslında en mantıklı çözüm kısa zamanda ayrılmam 18 yaŞ
Demek ruhen de uymuyorsunuz seni ruhen bitiren adamla ne diye beraber olasın kızım, vallahi içim sıkıldı okurken mesleğin eğitim hangi düzeyde birde 18 yaşlı adam ile hangi kafa ile evlendin
Çok tanıdığını mi sandın bu yaştaki adamlar kendini saklar , en iyi becerdikleri hareket kadını kandırmak, manipülasyon hareketler
Gercekten merak ettiğim için soruyorum. Başlık parası vs mi verdi? Zengin de değil. Sen neden razı oldun annen neden razı oldu?Çok haklisin ne diyebilirimki
o boşanmıyosa sen boşancan bu ne ya.Esime gore siddet deil. Kirayi faturalari veriyo karnımızı doyuruyor yeterli bunlar
Yok ne baslik parasi bana zorla 2 bilezik dandik kolyeyle kupe takti.Gercekten merak ettiğim için soruyorum. Başlık parası vs mi verdi? Zengin de değil. Sen neden razı oldun annen neden razı oldu?
Eee o zaman neden evlendin bu adamla?Yok ne baslik parasi bana zorla 2 bilezik dandik kolyeyle kupe takti.
Onun açmasını beklersen daha çok beklersin gibime geliyor. Dosya masrafı ödememek için ömür boyu ayrı yaşar ama dava açmaz o varyemez amca.Burda bilen varsa sizce davayi ben mi acayim
Valla dogru diyosunOnun açmasını beklersen daha çok beklersin gibime geliyor. Dosya masrafı ödememek için ömür boyu ayrı yaşar ama dava açmaz o varyemez amca.
AptalligimaEee o zaman neden evlendin bu adamla?
Insallah kurtulcam bende ölmek istemiyorumSizin arkabalarınız gibiler yüzünden bu ülkede bu kadar kadın cinayeti oluyor. Kendinizi kurtarın daha gençsiniz, yeni bir hayat kurabilirsiniz.
Sevdim olur sandım. Boyle olcagini bilirmiydimKendinden 18 yaş büyük biriyle neden evlendin?