- 10 Aralık 2016
- 164
- 77
- 13
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Hep düzelir diye ümit ettim ama son olanlar bardağı taşırdıGeri dönmek istemediğin bir hayat ve koca için neden bebek yapmaya uğraştın?
Çocuk için dönmek değil ben zaten o ailenin içine bu kadar yüz göz olduktan sonra dönmek istemiyorum. Sadece anlaşmalı boşanmadan önce mı söylesem sonra mı söylesem diyorumÇocuk var diye dönmeli miyim diye sormadınız inşallah. Bende inşallah öyle okumadım.
Aldırmayacaksanız boşanacak ve kendiniz bakacaksınız.
Yüz yüze söyleyin ama bebekler üçüzde olsa evlilik sorunluysa, sorunludur.
Eşiniz ve kv Çarşamba gününe kadar normaldi de, Çarşamba'dan sonra mı değişti? Annem 10 saatlik uzakta oturuyor. İlk kez evime geldi evlendigimden beri. Onu çekemedi ve yemin ederim bir anda değişti
Aldırmaya hakkım yok diye düşünüyorum. Bu canı ben vermedim kiFevri karar vermemelisin. Artık bebeğe karşı da sorumlulukların da var. Esinle ciddi bir konuşma yap Eğer tek problem buysa bebeğin için tekrar dene bence. Aldirmayi düşünümuyorsan tabi
Açıkçası ilerisi için de çok korkuyorum. Şu anda o kadar karisigim ki. Ne yapacagimi sasirdim. Çocuğumu ileride benden kopartır diye korkuyorumHamile olduğunu söyle aynı şartlarda yaşamayacağını da söyle, eşin şartlarına uymuyorsa boşanıp çocuğa kendin bakarsın. Hiçbir hakim anneye bağımlı çocuğu, babaya vermez.
KV ve eşimin beni ezdirmesiSadece sorun kv mi?
Eşim benimleyken iyidir ama annesinin gazına fena halde gelir ve hatalarini görmesine rağmen beni ezdirir yanımda durmazyuva yapmak zor yıkmak kolaydır, hemen hurrraaaaaa boşancılardan değilim
eşin nasıl bir karakterde onuda bilemiyorum, boşanmadan bilmesi iyi
ama çok iyi ölç tart ve sadece kendi değil çocugununda geleceğini düşün
haa kocan öküzün önde gideni ise cocuk olsada adam olmayacaksa hiç söyleme gitsin
babası üyüyen biri olarak söylüyorum hayat zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?