- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Esinizin bunu bilmeye hakki var. Eger bosanmak icin kesin kararliysanizda o cocugu dunyaya getirmeyin. Ben herseyle bas ederim buyuturum kendi basima bakarim diyorsanizda siz bilirsiniz.Kızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...
Çocuk var diye dönmeli miyim diye sormadınız inşallah. Bende inşallah öyle okumadım.
Aldırmayacaksanız boşanacak ve kendiniz bakacaksınız.
Yüz yüze söyleyin ama bebekler üçüzde olsa evlilik sorunluysa, sorunludur.
Nalaka?Cevdet ♡ Azize
Nalaka?
Esin imzası olmadan kürtaj olmuyormus kiÇocuk ile hayat daha zor olmayacak mı?
Eşinle bağını asla koparamayacaksın dolayısıyla annesi ile de,
Büyük konuşmak istemiyorum ben olsam sanırım çocuğu doğurmazdım gibime geliyor,
Ama canı veren Allah bize düşmüyor işte,
Çok zor bir durum
Allah yardımcın olsun.
Dava açmadım daha ama en kısa sürede bitecek olanı anlaşmalı bosanmaymisSorunlarınızı tam bilmiyorum yorumları okumadım ama eşinizin bilmeye hakkı da var yani
Anlaşmalı boşanacağınızı yazmışsınız
Mahkeme günü yakın mı?
Yakınsa mahkemeden sonra söyleseniz belki eşiniz düşünür ve çocuk için de olsa kendini düzeltir yeniden başlarsınız
Esin imzası olmadan kürtaj olmuyormus ki
O kadar istedin beklediniz şimdi hemen aldıracakmısın.ya Allah birdaha nasip etmezse.eşinle konuş.bebek herşeyi degiştirir az da olsa kv ni bile.Esin imzası olmadan kürtaj olmuyormus ki
Siz eşinizden ayrımısnz ve bebeğinzmi var bn öle anladmKim dedi onu ?
İstese de başka şehire şu anda tasinamayiz. Tayin hakkı 2019da geliyor o da tabi en erkenBen olsaydım şayet eşimle ilişkiniz hiçbir şekilde bir araya gelemeyecek kadar koptuysa ve eşimin affedilir yanı yoksa doğurmazdım. Çünkü ortak bir çocuk olduğu müddetçe o kişi ile bağlantım hiç kopmayacak ve o kişinin sürekli hayatımda olmasını istemezdim.
Şayet eşinle aranızdaki sorunlar halledilebilecek durumda ise evliliğinize şans verin. Tek sorun annesi ise ayrı şehire taşınmak kaydı ile barışın.
Eşine hamile olduğunu kesinlikle söylemelisin. Söylemek istemiyorsanız bir an önce boşanın, boşandıktan sonra öğrendim deyin ama işte burada biraz vicdan devreye girer.
En doğru kararı vermeniz dileğiyle.
Siz eşinizden ayrımısnz ve bebeğinzmi var bn öle anladm
2gun önce babamın evine geldim bugün de hamile olduğumu öğrendim.Siz eşinizden ayrımısnz ve bebeğinzmi var bn öle anladm
Ayyy ne bilim ne alakaya aklıma o geldi konuyu görnce dedinde kızzzKarıştı iyiceayrı değilim evet bebeğimiz var. Ve şimdi baktım netten de hakikaten rıza gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?