Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Esinizin bunu bilmeye hakki var. Eger bosanmak icin kesin kararliysanizda o cocugu dunyaya getirmeyin. Ben herseyle bas ederim buyuturum kendi basima bakarim diyorsanizda siz bilirsiniz.

Sorunlarınızı tam bilmiyorum yorumları okumadım ama eşinizin bilmeye hakkı da var yani
Anlaşmalı boşanacağınızı yazmışsınız
Mahkeme günü yakın mı?
Yakınsa mahkemeden sonra söyleseniz belki eşiniz düşünür ve çocuk için de olsa kendini düzeltir yeniden başlarsınız

Esin imzası olmadan kürtaj olmuyormus ki

Dava açmadım daha ama en kısa sürede bitecek olanı anlaşmalı bosanmaymis

Ben olsaydım şayet eşimle ilişkiniz hiçbir şekilde bir araya gelemeyecek kadar koptuysa ve eşimin affedilir yanı yoksa doğurmazdım. Çünkü ortak bir çocuk olduğu müddetçe o kişi ile bağlantım hiç kopmayacak ve o kişinin sürekli hayatımda olmasını istemezdim.
Şayet eşinle aranızdaki sorunlar halledilebilecek durumda ise evliliğinize şans verin. Tek sorun annesi ise ayrı şehire taşınmak kaydı ile barışın.
Eşine hamile olduğunu kesinlikle söylemelisin. Söylemek istemiyorsanız bir an önce boşanın, boşandıktan sonra öğrendim deyin ama işte burada biraz vicdan devreye girer.
En doğru kararı vermeniz dileğiyle.

İstese de başka şehire şu anda tasinamayiz. Tayin hakkı 2019da geliyor o da tabi en erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…