- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Orası öyle ama o bebeğin de babasını tanımaya ihtiyacı var. Şimdi bosanirsan arada bir bağ kurulması çok zor olacak. Ne yaşadığını bilemem ben sadece bebek açısından bakıyorum olaya. Eğer donulmeyecek bir durumdaysa sen bilirsin tabikiAldırmaya hakkım yok diye düşünüyorum. Bu canı ben vermedim ki
Çocuk için dönmek değil ben zaten o ailenin içine bu kadar yüz göz olduktan sonra dönmek istemiyorum. Sadece anlaşmalı boşanmadan önce mı söylesem sonra mı söylesem diyorum
Eşim benimleyken iyidir ama annesinin gazına fena halde gelir ve hatalarini görmesine rağmen beni ezdirir yanımda durmaz
Ne yapacaksın ki ömür boyu saklayamazsın, cinsiyet ve bakım gücünle de alakalı biraz ne zaman babaya verilebileceği. Çocuk umrunda olacaksa şuan boşanmamak için elinden geleni yapacaktır bence, öteki türlü görüşmesine falan sıkıntı çıkarmazsan, hakkında kullanacağı olumsuz şeyler yapıp, inatlaşmazsan o da inatlaşmaz. Hem uzun sürelerden bahsediyoruz çocuk anneden öyle kolay kolay koparılmaz.Açıkçası ilerisi için de çok korkuyorum. Şu anda o kadar karisigim ki. Ne yapacagimi sasirdim. Çocuğumu ileride benden kopartır diye korkuyorum
Pzt doktora gidicem inşallah. Açıkçası evden ciktigimdan beri ne aradı ne sordu. Ben evden çıkarken durdurmadı bile. Ben de o yüzden şu anda söyleyip kendimi acindirmak çocuğu kullanıyor gibi olmak istemiyorumBunu avukat olan arkadaşlar söylese daha iyi olur hukiki açıdan soruyorsanız.
Ben olsam öğrendiğim an söylerdim.
Birde bu testin yanılma payı var.
Kan testi yaptırın orada pozitif çıkarsa söyleyin.
Zaten tayin isticem. O şehirde durmam artık. Çocuğu da izinden izine görür isterseNe yapacaksın ki ömür boyu saklayamazsın, cinsiyet ve bakım gücünle de alakalı biraz ne zaman babaya verilebileceği. Çocuk umrunda olacaksa şuan boşanmamak için elinden geleni yapacaktır bence, öteki türlü görüşmesine falan sıkıntı çıkarmazsan, hakkında kullanacağı olumsuz şeyler yapıp, inatlaşmazsan o da inatlaşmaz. Hem uzun sürelerden bahsediyoruz çocuk anneden öyle kolay kolay koparılmaz.
Bizimkinde iş iftira ve hakaretlere kadar vardı. Keşke benim de he he diyebileceğim bisi olsaydiaynı bizim herifbiz de cok ayrılmanın eşiğine falan geldik
ama ne kaynanam ne kocam umurumda he der geçerim ve dediğimi yaparım
şimdi daha iyi hayat ve bir oğlum var
kocam da ne sen ne annem artık bana şikayet için gelmeyin kendi aranızda halledin beni bulaştırmayın der çıkar aradan
Çalışıyormuşsun bu süper haber. Eşin kendisini affettirirse o şehirden gitme şartını koyarsın önüne, aynı şartlar altında devam etme gibi bağımlılığın yok. Hakkında hayırlısı olsunOl
Zaten tayin isticem. O şehirde durmam artık. Çocuğu da izinden izine görür isterse
Eşiniz sadece pasif olduğu için mı bosanacaksiniz konuyu tam bilmiyorum ama birde şöyle düşünün belki bu kararı verdikten sonra bu bebek size bosanmamaniz için Allah'ın bir işareti olabilir rabbim belki eşinizle iyi olmanıza vesile kılmıştır. Ayrıca eşim kayın validemin bana söylediklerine karşı pasif kaldi demissiniz o annesi siz esisiniz aranızda kalması normal tabi yazdığınız konuya göre yorumladim hakkinizda hayırlısı olsunKızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...
Nasıl bir iftira attı size.Ama iş
Bizimkinde iş iftira ve hakaretlere kadar vardı. Keşke benim de he he diyebileceğim bisi olsaydi
Pzt doktora gidicem inşallah. Açıkçası evden ciktigimdan beri ne aradı ne sordu. Ben evden çıkarken durdurmadı bile. Ben de o yüzden şu anda söyleyip kendimi acindirmak çocuğu kullanıyor gibi olmak istemiyorum
Söylemezsen ileride duyduğunda velayet davasında aleyhime kullanır diye korkuyorum.Boşanma kararin herhalde 1 gunde alinan 1 karar degil. Kendinde yazmissin oncesinden sinyal veriyordu sonra patlak verdi diye.sıkintili evlilikte niye cabaladin ki.
Ama olan olmus
Bosanmaya kesin kararlimisin onu dusun.seni caydiran cocuk olmasin.
Eger aldirmayacaksan bebegi ister simdi ister davadan sonra soyle
Her halükarda bebegin sende kalacak sen buyuteceksin
Ben olsam hic soylemezdim haberi bile olmazdi cocugu oldugundan.
Hiçbir şekilde arayıp sorma yokDirek telefon açıp söylemezdimde ben olsam. Bu konular konuşulurken söylerdim eğer boşanma konusunda iletişim kuruyorsanız.
M@dem çocugu babasız brakacaktın neye yaptın kayınvalde dış kapı mandalı beni evinden kovmuşluğu bile var istedgni der eşimde bşe demez napam iki çocugumu babaszmı bırakam bnun içinKızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...
Eşim de belli ki beni istemiyor çünkü aramiyor sormuyor dava acmami bekliyor.M@dem çocugu babasız brakacaktın neye yaptın kayınvalde dış kapı mandalı beni evinden kovmuşluğu bile var istedgni der eşimde bşe demez napam iki çocugumu babaszmı bırakam bnun için
Bnmde öyle canım.adamın huyu bu eger baska sorun yoksa kv yi alttan al dedklerine gül gel ne için tartıştınzkıEşim de belli ki beni istemiyor çünkü aramiyor sormuyor dava acmami bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?