Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Aldırmaya hakkım yok diye düşünüyorum. Bu canı ben vermedim ki
Orası öyle ama o bebeğin de babasını tanımaya ihtiyacı var. Şimdi bosanirsan arada bir bağ kurulması çok zor olacak. Ne yaşadığını bilemem ben sadece bebek açısından bakıyorum olaya. Eğer donulmeyecek bir durumdaysa sen bilirsin tabiki

Çocuk için dönmek değil ben zaten o ailenin içine bu kadar yüz göz olduktan sonra dönmek istemiyorum. Sadece anlaşmalı boşanmadan önce mı söylesem sonra mı söylesem diyorum

Bunu avukat olan arkadaşlar söylese daha iyi olur hukiki açıdan soruyorsanız.
Ben olsam öğrendiğim an söylerdim.
Birde bu testin yanılma payı var.
Kan testi yaptırın orada pozitif çıkarsa söyleyin.

Eşim benimleyken iyidir ama annesinin gazına fena halde gelir ve hatalarini görmesine rağmen beni ezdirir yanımda durmaz

aynı bizim herif biz de cok ayrılmanın eşiğine falan geldik
ama ne kaynanam ne kocam umurumda he der geçerim ve dediğimi yaparım
şimdi daha iyi hayat ve bir oğlum var
kocam da ne sen ne annem artık bana şikayet için gelmeyin kendi aranızda halledin beni bulaştırmayın der çıkar aradan

Açıkçası ilerisi için de çok korkuyorum. Şu anda o kadar karisigim ki. Ne yapacagimi sasirdim. Çocuğumu ileride benden kopartır diye korkuyorum
Ne yapacaksın ki ömür boyu saklayamazsın, cinsiyet ve bakım gücünle de alakalı biraz ne zaman babaya verilebileceği. Çocuk umrunda olacaksa şuan boşanmamak için elinden geleni yapacaktır bence, öteki türlü görüşmesine falan sıkıntı çıkarmazsan, hakkında kullanacağı olumsuz şeyler yapıp, inatlaşmazsan o da inatlaşmaz. Hem uzun sürelerden bahsediyoruz çocuk anneden öyle kolay kolay koparılmaz.

Bunu avukat olan arkadaşlar söylese daha iyi olur hukiki açıdan soruyorsanız.
Ben olsam öğrendiğim an söylerdim.
Birde bu testin yanılma payı var.
Kan testi yaptırın orada pozitif çıkarsa söyleyin.
Pzt doktora gidicem inşallah. Açıkçası evden ciktigimdan beri ne aradı ne sordu. Ben evden çıkarken durdurmadı bile. Ben de o yüzden şu anda söyleyip kendimi acindirmak çocuğu kullanıyor gibi olmak istemiyorum

Ol
Zaten tayin isticem. O şehirde durmam artık. Çocuğu da izinden izine görür isterse

Ama iş
Bizimkinde iş iftira ve hakaretlere kadar vardı. Keşke benim de he he diyebileceğim bisi olsaydi

Ol

Zaten tayin isticem. O şehirde durmam artık. Çocuğu da izinden izine görür isterse
Çalışıyormuşsun bu süper haber. Eşin kendisini affettirirse o şehirden gitme şartını koyarsın önüne, aynı şartlar altında devam etme gibi bağımlılığın yok. Hakkında hayırlısı olsun

Eşiniz sadece pasif olduğu için mı bosanacaksiniz konuyu tam bilmiyorum ama birde şöyle düşünün belki bu kararı verdikten sonra bu bebek size bosanmamaniz için Allah'ın bir işareti olabilir rabbim belki eşinizle iyi olmanıza vesile kılmıştır. Ayrıca eşim kayın validemin bana söylediklerine karşı pasif kaldi demissiniz o annesi siz esisiniz aranızda kalması normal tabi yazdığınız konuya göre yorumladim hakkinizda hayırlısı olsun

Boşanma kararin herhalde 1 gunde alinan 1 karar degil. Kendinde yazmissin oncesinden sinyal veriyordu sonra patlak verdi diye.sıkintili evlilikte niye cabaladin ki.
Ama olan olmus
Bosanmaya kesin kararlimisin onu dusun.seni caydiran cocuk olmasin.
Eger aldirmayacaksan bebegi ister simdi ister davadan sonra soyle
Her halükarda bebegin sende kalacak sen buyuteceksin
Ben olsam hic soylemezdim haberi bile olmazdi cocugu oldugundan.

Direk telefon açıp söylemezdimde ben olsam. Bu konular konuşulurken söylerdim eğer boşanma konusunda iletişim kuruyorsanız.

Söylemezsen ileride duyduğunda velayet davasında aleyhime kullanır diye korkuyorum.

M@dem çocugu babasız brakacaktın neye yaptın kayınvalde dış kapı mandalı beni evinden kovmuşluğu bile var istedgni der eşimde bşe demez napam iki çocugumu babaszmı bırakam bnun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…