• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak için küçük nedenler mi bunlar?

kocanız adeta ortaokullu kızlar gibi tribe girmiş erkekler de değil. ben senden daha güzelim, beni beğenen daha çok :) çok peşinden koşan varsa git tutan yok deseydin, ne bu böyle saçma sapan kıskandırma çabaları. anlaşılan siz çocuk büyütmeden önce kocanızı büyüteceksiniz, görünen o :))

Allah aşkına şu erkeklerle, onlar ergenliğini tamamlamadan, henüz adam olmamışken, erkek olmamışken evlenmeyin. Evlenmek için erkeklerin büyümesini beklemek gerek ama bunu anlamak çok mu zor?

Daha dünkü sünnet çocuğu olan oğlanlarla evleniyorsunuz ve sonra sorunlar, sorunlar, sorunlar...

Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Bu arada merak edenler için ben 26 eşim 25 yaşında.
siz büyütmüyorsunuz ama boşanıyorum da dmeyin hemen.dicekseniz bir kere deyin ve boşanın, dayak hkaret şiddet olmamış....amaeşinizin davranışı söyledikleri kırıcı, tavrınızı koyun.bu arada kpss miçalışıyorsunu

Sizde dışarıda o parfümlerin peşinden koşan kızlardan olsanız ne der eşiniz ? Sizden de övgüyle mi söz eder ? Ya da parfümünüzün beşinden koşan erkekler olsa ?

Boşanma sebebi mi bilmem ama okkalı bir tokat sebebi her yönden..

Beni en çok kıran da tam desteğe ihtiyacım olduğunda bunları yapması. Ah ah... Erkek erkektir işte. Canı cehenneme.
Erkek erkek deyip genellemeyin valla dunya kaliteli erkek dolu. Derdi olan isi genelleyip adami temize cikariyo. Kac erkek is yerinde flortlestigini gururla karisina anlatir? Seninki sahsina munhasir

Erkek erkek deyip genellemeyin valla dunya kaliteli erkek dolu. Derdi olan isi genelleyip adami temize cikariyo. Kac erkek is yerinde flortlestigini gururla karisina anlatir? Seninki sahsina munhasir
Benimki de kaliteliydi, tek sorunum kv idi. Adam 9 yıl kale gibi sağlam durdu 1 haftada cozuttu. Kadın kadındır, erkek erkektir. Bu hayatta insanın kendine bile güvenmemesi lazım. Her şey bi kıvılcıma, bi cinnete ya da bi akıl hastalığına bakar. Tabiki de istisnalar kaideyi bozmaz. Ancak yine söylüyorum y kromozomuna sahip olan kişiler bi şekilde yapar yapacağını.

Böyle söylemesi sizden kaynaklanıyor olabilir mi ? çalışma hayatına kendinizi kaptırıp,bir de eve gelıp ev işleri vs derken. bakımsız kalmıs olabilr misiniz ya da eşinizi hiç görmüyor olablir misinz ?

Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Eşiniz size saygısızlık ediyor. Bunu kimse eşine söylememeli. Bunlar başkalarının fikri mi kendi uydurması mı bilemiyorum. Hani kız da demiyor, kızlar diyor. Böyle laçka muhabbetler yapan kızlar kim? Bence bunlar eşinizin sallamasyonları ya da kızlar değil de bir kız! Her ne olursa olsun size çok büyük saygısızlık ediyor.

kocanızın g.tü kalkmış resmen:KK14:

Net! :KK51:

Back
X