• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak için küçük nedenler mi bunlar?

O parfüm şişesini kafasında kırsaydın ya.
Kamu spotu olarak da şiddete hayır desem de bana eşim bu ve muadili laflarla gelse inan onu yapardım.
lafa bak harcanmışmış bozuk paraymış demek ki harcandığına göre.evet sen bozuk paraydın ben harcamaya kıyamadım seni bütünleyerek hata etmişim deseydin ya.

Ayy bu adam ne seni aldatiyo ne de baskasin da gozu var icin rahat olsun oyle bise olsa saklardi erkek milleti o kadar cesaret olmaz bizimki de bi ara ayni havadaydi cok yazan var sole bole ben de guler gecerdim evli oldugunu bile bile pesinden kosanin pesinden git sen de diye ya da ay madem oylesini alsaydin falan diye bi oldu iki oldu sesi kesildi zaman zaman havalaniyolar tatlim sen seviyosan bunlar yuzunden ayrilmana gerek yok donem bu bekle bence

Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Bu arada merak edenler için ben 26 eşim 25 yaşında.

Alirim o parfumunu, dayarim
Girtlagindan asagi, sonrada seni o begenen kadinlarin onune atip paralatirim, tepemi attirma de.
Tasfirin erkekliginde de atarim bir kebap afiyetle yerim, paralanmanin serefine de.

Terbiyesiz.
Aldatacak insan zaten firsatini bulunca aldatir. Aldatmiyacak bir tipse de boyle salak muhabbetlere bile girmesin bir daha. Sert koy tepkini.

Çok basit bir çözümü var kendini ovmeye başladığında kızlar kokuma falan hasta dediğinde hiç ses çıkarma bırak bi soyleyeceklerini söylesin sonra da konuyu değiştir.senin takmadigini görünce ben ne yapıyorum lan kendi kendime diyecek yavaş yavaş bırakacak. Sen tepki verirsen o işin sonunu alamazsin

Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Hangi iş arkadaşı evli olan erkek iş arkaşına bu cümleleri söyler ki?Söyleyebilir ki? Cesaret nasıl eder ki?
Çalıştığı yerin çok gayriciddi olması lazım. Eşin atıyor bence. Biraz komplekli.
1. Seni çok güzel buluyor.
2. eğitimi senden bayağı düşük.
3. ailden gelme öz güven sorunları var.
bu üçünden biri bence.

Belliki siz sınavlara yönelince eşinize karşı ilgiyi azaltmışsınız sizin onu kıskanıp dahada çok onunla ilgilenmenizi istiyor oyüzden böyle cümleler kuruyor daha olgunlaşmamış bir erkek ilgi görmek için sen ilgilenmezsen başkaları ilgilenir sinyali veriyor kendini ne zannediyorsa Allah akıl fikir versin.ilgi göster kocişine tatlım ana kuzudu o daha

ah bu kadınlar... kendini kaf dağında gören ve eşlerine pislikmiş gibi davranan erkeklere eşleri neden padişahmış gibi davranır anlamış değilim

Bir eş durduk yere eşini beğenmiyor, ona irite edici laflar, kıyaslamalar yapıyorsa, en ufak bir sebepten kötülük çıkartıyorsa bu eş"bir boklar karıştırıyordur". Danger!!!!

kocanızın g.tü kalkmış resmen:KK14:
Valla bende aynısı düşündüm yazacaktım hatta ama baktım yorumlara geç kalmışım :)
Kıl olurum böyle bencil insanlara.
Ne demek(!) Parfumun kokusunu alan peşimden geliyor.
Bi tarafına sokarım valla o şişeyi hiç acımam :D

Henuz 1 yiliniz.. ve sinav stresiniz filan bazi seyleri ihmale getirtmis olabilir. Bi erkegin bole davranmasi hos degil tabiki ama iste erkekler kimi zaman sorunlarini farkli nuanse ediyorlar. Yani umursamaz banane gibisnden karsilik verirsnz bir daha birsey yapmaz sanirim. Kendinizi ve esinizi iyi bi gozden gecirin.ikinizde ya da birrnzde hata vardir mutlaka. Bosanma sebebi degil yani siz evli oldugunz insani az cok daha iyi bilirsnz. Niye bole yaptiginida.

Sizde süslenin püslenin altta kalmayın. Ama boşanmak çok yanlış bu olay küçük birşey Sizi kırdığını söyleyin farkına varsın

bence eşin seni kışkırtmaya çalışıyor

onunla ilgilen istiyor; gerekirse kavga et ama ilgilen istiyor

küçük oğlan çocuğu tavırlarııı

bu arada eşim yüzük vs takmaz; aradan yıllar geçince öğrendim ki görümcemin bir arkadaşı eşimi beğenmiş; çok aklı başında, çok yakışıklı vs vs diye anlatmış; bekar olduğuna da kanaat getirmiş ama cesaret edememiş galiba

neyse görümcem de ne o benim kardeşim demiş, ne evli demiş, sadece arkadaşını dinlemiş

ben de yıllar sonra bunu öğrendim; bu arada kız hamle yapmış mı eşim ne yapmış halen bilemem

gülün geçin yaa...bunar için boşanılır mı? ondan sonra karşınıza çıkacaklar çok mu iyi olacak sanki.

ezin geçin. mesela eşimin küçük bi göbeği var diyelim bu göbekle mi sana bakıyolar daha neler de.gül geç. bak bakalım bi daha konuşabiliyo mu?

yeni evliyseniz kendini gösterme çabaları bunlar. düzelir

Onu ciddiye alma hatta aşağıla ez:kk77:-hep bu kk da takıla takıla böle oldum-:anneadayı:sen ben almasam evde kalırdın kim çeker seni de:KK49:ne doktorlar mühendisler istedi de seni seçtim kıymetimi bil de:KK45:
evet bu cümlelerin peşine içi beni dışı onları yakar , bana da uzaktan çok hoş geldin de bir de tanısalar seni, alan 2 günde kapıya koyar falan da denilebilir. çok istiyosan boşanalım git gençliğine de yazık olmasın denebilir. bilemedim. eşimle bu konuşmayı şaka yollu yapmıştık. o da çok yakışıklıyım falan demeye başladığı bir sıra. aradan bir zaman geçince de(mislilleme olduğu belli olmasın diye ) iş yerine gelen amcaları teyzeleri anlatmaya başladım eşime daha önce anlatmıyordum kıskanıp telaşlanmasın diye. amcaların teyzelerin bekar mısın nerelisin haaa evlisin demek kardeşin var mı benm oğlum da şurda çalışıyo diye anlatmasını anlatmaya başladım günden güne:KK53:
artık çok yakışıklıyım demiyor yüzüksüz sakın işe gitme diyor:KK48:

Back
X