- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
- Konu Sahibi yesil mavi beyaz
Sanırsın Gerard Butler..
Bu neyin havasi yanii??

Bu neyin havasi yanii??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Bu arada merak edenler için ben 26 eşim 25 yaşında.
Hangi iş arkadaşı evli olan erkek iş arkaşına bu cümleleri söyler ki?Söyleyebilir ki? Cesaret nasıl eder ki?Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
ah bu kadınlar... kendini kaf dağında gören ve eşlerine pislikmiş gibi davranan erkeklere eşleri neden padişahmış gibi davranır anlamış değilimMerhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Valla bende aynısı düşündüm yazacaktım hatta ama baktım yorumlara geç kalmışım :)kocanızın g.tü kalkmış resmen![]()
Sizde süslenin püslenin altta kalmayın. Ama boşanmak çok yanlış bu olay küçük birşey Sizi kırdığını söyleyin farkına varsınMerhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
evet bu cümlelerin peşine içi beni dışı onları yakar , bana da uzaktan çok hoş geldin de bir de tanısalar seni, alan 2 günde kapıya koyar falan da denilebilir. çok istiyosan boşanalım git gençliğine de yazık olmasın denebilir. bilemedim. eşimle bu konuşmayı şaka yollu yapmıştık. o da çok yakışıklıyım falan demeye başladığı bir sıra. aradan bir zaman geçince de(mislilleme olduğu belli olmasın diye ) iş yerine gelen amcaları teyzeleri anlatmaya başladım eşime daha önce anlatmıyordum kıskanıp telaşlanmasın diye. amcaların teyzelerin bekar mısın nerelisin haaa evlisin demek kardeşin var mı benm oğlum da şurda çalışıyo diye anlatmasını anlatmaya başladım günden güneOnu ciddiye alma hatta aşağıla ez-hep bu kk da takıla takıla böle oldum-
sen ben almasam evde kalırdın kim çeker seni de
ne doktorlar mühendisler istedi de seni seçtim kıymetimi bil de
![]()