- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi Derya gzntp27
Bunlar nasıl insanlar ya,meslek etiği denen birşey var,yazıklar olsun,gelde boşandıktan sonra birine güven inan,zaten güven yerlerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç deme ya zaten artık midem bulanıyor evlilikten falanBunlar nasıl insanlar ya,meslek etiği denen birşey var,yazıklar olsun,gelde boşandıktan sonra birine güven inan,zaten güven yerlerde
Esine soyleyecegini soyle yazik kadina olmadi soylede esine sanal siteden bulursunKadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben![]()
Ben de öyle yapcam böyle giderse avukatlar diye hiç hukuktan falan korkmuyorlar sanki onlara islemezEsine soyleyecegini soyle yazik kadina olmadi soylede esine sanal siteden bulursun
E
evet aynen bu damgayı bna vurduran eşim sağolsun ne üzücü durum
Tabii ki baroya şikayet et. Lisansını bile alırlar elinden.Kadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben![]()
E
Ne bileyim canim ya inan o psikolojiye bürüdü yaşadıklarımız biziBen ortada kimsenin kimseye vurduğu bir damga göremedim. Evlilik de boşanmak da bir karar. Siz kendiniz için böyle düşünmekten vazgeçmezseniz başkaları hiç vazgeçmez. Siz dul değil eşiyle yollarını ayırma ve bundan sonra yola tek başına devam etme kararı vermiş bir KADINsınız. Ortada ahlaksız bir davranış varsa hakkınızı arayın ha zaten hukuksal anlamda bir yaptırımı olacağını sanmam, onca kadın ulu orta cinayete kurban gidiyor da ceza verilmiyor ama en azından statü sahibi bir insan meslektaşları, iş arkadaşları, çevresi karşısında fişlenirse o ve onun gibi düşünenlere ibret olur. Size karşı sergilediği bu çirkin davranış da yanına kalmaz.
karısından laf açın aklı başına gelsinEwet canim daha deam ediyor teni açıldı zaten
E
Kadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben![]()