- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Derya gzntp27
Sapık avukat polis doktor dinlemiyor ha var her yerde yüz verme işini görsün yada baktın olmuyor degistir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dava hala devam ediyor mu bittiyse engelle mesajlarına cevap verme yada nişanlandım de senin karın napıyor de karısından laf açınca belki durulurKadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben![]()
Ewet canim daha deam ediyor teni açıldı zatendava hala devam ediyor mu bittiyse engelle mesajlarına cevap verme yada nişanlandım de senin karın napıyor de karısından laf açınca belki durulur
Bunların hepsi mi böyle ya valla bir tuhaf oldumDul kelimesini çok kaba buluyorum.size tavsiyem şikayet filan etmeyin, avukatinizi değiştirin.bu adama da ailem başka avukatı uygun gördü kusura bakma tarzında bı şekilde iletişimi kolarin,gerekirse siz ağzının payını verin.ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum x bey filan deyin.zaten devam etmez.benimde yakın bir tanıdığımin başına aynı olay geldi ve o kişi başka bir avukat ile davaya başlamak istedi.kendi avukatı çok ahlaklı bir insandı İyiki değiştirdim diye sonra çok sewindi.
Ben konunuzu okuyunca hiç şaşırmadım öyle söyleyeyim..sanırım eşinden ayrılan kadını,özgür bekar bir bayan olarak görüp ilişki yasarim diye düşünüyorlar.birde hani avukat filanya güya o kadında hemen etkilenecek özgüveni icindeler.biran evvel başka tanıdık güvenilir bir avukat edinin ve bu avukata da aileniz hep arkanızda izlenimi verin bırakın uğraşmaya değmez.Bunların hepsi mi böyle ya valla bir tuhaf oldum
bence her boşanana değil gözlerine kestirdiklerine :)Kesinlikle ya acaba her boşanana boyle mi ypiyorlr ya
o işler insanı yorar eğer iş taciz ve çok rahatsız edici boyutta değilse tavrını koyman yeterli oluyor nabız yoklama yapıyorlar hepsi bu. inanın buna balıklama atlayanıda oluyorNeden ugrasmayacakmissin? Bugun sana yarin baskasina...
Kadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben![]()
Haklısınız ama moralim bozuldu acaba boşandık diye herkes böyle mi düşünecek ya3senedir dul!um sizlerin tabiriyle (ben kendimi boşanmış bekar bi insan olarak goruyorum zira), cok sukur henuz kolay lokma olarak goren veya yaklasan cikmadi.. Elbette bunu firsata çevirmeye calisan ahlaksizlar vardir ama boyle zihniyetteki arsizlara evli/bekar/bosanmis farketmiyor bence.. Sorun var kafasinda cunku.. O nedenle, ah vah tuh ben dulum zaten diye dusunmekten vazgecin.. Kendinize bakış açınızı once siz değiştirin..
Mesajimi yeniden okuyun.. Herkes boyle dusunmeyecek..Haklısınız ama moralim bozuldu acaba boşandık diye herkes böyle mi düşünecek ya
Şikayet edin sessiz kalmayın. Bu şeref yoksunu artık kimsenin davasını alamaz hale gelsin. Rezil de edin bilsin herkes. Hatta mümkünse dava açın ona ve bu haberlerin ihbar hatlarına olayı gönderin . Pislik adamKadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben![]()