• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için tuttuğum avukat resmen sulaniyor

Kadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben:KK43:
dava hala devam ediyor mu bittiyse engelle mesajlarına cevap verme yada nişanlandım de senin karın napıyor de karısından laf açınca belki durulur

Dul kelimesini çok kaba buluyorum.size tavsiyem şikayet filan etmeyin, avukatinizi değiştirin.bu adama da ailem başka avukatı uygun gördü kusura bakma tarzında bı şekilde iletişimi kolarin,gerekirse siz ağzının payını verin.ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum x bey filan deyin.zaten devam etmez.benimde yakın bir tanıdığımin başına aynı olay geldi ve o kişi başka bir avukat ile davaya başlamak istedi.kendi avukatı çok ahlaklı bir insandı İyiki değiştirdim diye sonra çok sewindi.
Bunların hepsi mi böyle ya valla bir tuhaf oldum

Bunların hepsi mi böyle ya valla bir tuhaf oldum
Ben konunuzu okuyunca hiç şaşırmadım öyle söyleyeyim..sanırım eşinden ayrılan kadını,özgür bekar bir bayan olarak görüp ilişki yasarim diye düşünüyorlar.birde hani avukat filanya güya o kadında hemen etkilenecek özgüveni icindeler.biran evvel başka tanıdık güvenilir bir avukat edinin ve bu avukata da aileniz hep arkanızda izlenimi verin bırakın uğraşmaya değmez.

Bence bunlar göz ardı edilmemeli tüm delillerle baroya şikayet edin belkide pesinizj birakmicak ve size iftira aticak karsilik alamayinca.. Baska bir avukattan yardim alin hatta instagram da avukat feyza altuna mesaj atin bu konuda cok iyidir sosyal.medyadan bile ifşa eder o avukati...

Şu an zor bir süreç yaşiyorsunuz kendi hayatınızla ilgili ancak her ne olursa olsun tacize karşı sessiz kalmayın! Muhakkak baroya şikayet edin,sadece kendiniz için değil;bundan sonra bu avukat bozuntusu tarafından tacize uğrayacak hemcinsleriniz için! Şikayet edin,meslekten men edilsin adı herif ve siz bekar hayatınıza kendinizle daha bir gurur duyarak başlamış olun! Eğer bunu yutarsaniz, içten içe hep mağdur hissedersiniz kendinizi! Taciz bu.. Lütfen unutmayın! Gecistirilecek birşey değil.. Sessiz kalmamak için mücadele etmeye çalışın n'olur! Baroya şikayet ederseniz,size yeni avukat da atayabilirler ve verdiğiniz parayı belki geri bile alabilirsiniz.

3senedir dul!um sizlerin tabiriyle (ben kendimi boşanmış bekar bi insan olarak goruyorum zira), cok sukur henuz kolay lokma olarak goren veya yaklasan cikmadi.. Elbette bunu firsata çevirmeye calisan ahlaksizlar vardir ama boyle zihniyetteki arsizlara evli/bekar/bosanmis farketmiyor bence.. Sorun var kafasinda cunku.. O nedenle, ah vah tuh ben dulum zaten diye dusunmekten vazgecin.. Kendinize bakış açınızı once siz değiştirin..

Kadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben:KK43:

Baska avukat bulun. Basiniza is acar bu tip..
Sakın onunla devam etmeyin.

3senedir dul!um sizlerin tabiriyle (ben kendimi boşanmış bekar bi insan olarak goruyorum zira), cok sukur henuz kolay lokma olarak goren veya yaklasan cikmadi.. Elbette bunu firsata çevirmeye calisan ahlaksizlar vardir ama boyle zihniyetteki arsizlara evli/bekar/bosanmis farketmiyor bence.. Sorun var kafasinda cunku.. O nedenle, ah vah tuh ben dulum zaten diye dusunmekten vazgecin.. Kendinize bakış açınızı once siz değiştirin..
Haklısınız ama moralim bozuldu acaba boşandık diye herkes böyle mi düşünecek ya

Şikayet edin sessiz kalmayın. Bu şeref yoksunu artık kimsenin davasını alamaz hale gelsin. Rezil de edin bilsin herkes. Hatta mümkünse dava açın ona ve bu haberlerin ihbar hatlarına olayı gönderin . Pislik adam

Bir dilekçeye ek olarak mesajlarının ekran görüntülerini ekleyip baroya şikayet etmeniz gerekiyor. Geçiştirmeyin bence, yanına kâr kalmasın. Ekran goruntusunde numarası görünsün ama dikkat edin. Yani kaydettiğiniz isimle görünmesin, direkt numara olsun.

Back
X