• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için tuttuğum avukat resmen sulaniyor

Ya ni nasıl zoruma gidiyor duluz diye her onumuzdekine hmn şans verip sevgili olcaz sanki
Yok oyle dusunmeyin. Insanlar cok kotu artik. Hic evlenmemis insanlara da onune kim cikarsa ciksin -evli bekar farketmez- kabul edeceklerini zannediyorlar. Evlenip ayrilmayla alakasi yok.

Kadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben:KK43:
Yanlış anlama ama senin de şansa bak birinden kurtulmak için avukat tutuyorsun, avukat da yaş çıkıyor

Sizi guldurmek icin yaziyorum bakin bosanir bosanmaz kismetiniz acildi :KK70:

Ciddi konusmak gerekirse meslek etigi denen bir sey var ya yaptiklarina bak.

Benim de bir arkadasima muayene oldugu doktor asildi.Adam muayene zamanini mesaj atiyordu.

Artik bunlar cok normal karsilaniyor ve dul olmakla alakasi yok su an yeni bosandiginizdan boyle dusunuyorsunuz.

Artik herkes herkese asiliyor.

Dul damgası diye bir damga yoktur..Dul olmayacaksınız bekar olacaksınız...İnsanlara size dul deme cesareti vermeyin...Yapıştırın cevabı dul değil bekar diyin..konuya geleyim o avukatı herkesin dediği gibi şikayet edin.. Başka yolu yok...Ne iğrenç insanlar ya...Ayrıca bekar da olsa bir erkek böyle cıvık olunca çok itici oluyo..Erkek dediğin biraz ağır olacak..

Şikayet etmelisin.iş uzar bişekilde davanı etkiler senin başına kalır sonra avukatıyla bıdı bıdı bıdı diye dillenir allah korusun.boşanma arefesinde riske atmayın adamı terslersiniz gıcık gider aleyhinize karşı trafa bişeler saçmalar sıkıntı yaşarsınız.şikayet et ve rahatla.

Sizi guldurmek icin yaziyorum bakin bosanir bosanmaz kismetiniz acildi :KK70:

Ciddi konusmak gerekirse meslek etigi denen bir sey var ya yaptiklarina bak.

Benim de bir arkadasima muayene oldugu doktor asildi.Adam muayene zamanini mesaj atiyordu.

Artik bunlar cok normal karsilaniyor ve dul olmakla alakasi yok su an yeni bosandiginizdan boyle dusunuyorsunuz.

Artik herkes herkese asiliyor.
Evet canim haklisn galiba uzuldum birazda miller aşmış kndini

Şikayet etmelisin.iş uzar bişekilde davanı etkiler senin başına kalır sonra avukatıyla bıdı bıdı bıdı diye dillenir allah korusun.boşanma arefesinde riske atmayın adamı terslersiniz gıcık gider aleyhinize karşı trafa bişeler saçmalar sıkıntı yaşarsınız.şikayet et ve rahatla.
Onu bnde dusundum en iyisi davayı bska avukata vermek

Dul kelimesini çok kaba buluyorum.size tavsiyem şikayet filan etmeyin, avukatinizi değiştirin.bu adama da ailem başka avukatı uygun gördü kusura bakma tarzında bı şekilde iletişimi kolarin,gerekirse siz ağzının payını verin.ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum x bey filan deyin.zaten devam etmez.benimde yakın bir tanıdığımin başına aynı olay geldi ve o kişi başka bir avukat ile davaya başlamak istedi.kendi avukatı çok ahlaklı bir insandı İyiki değiştirdim diye sonra çok sewindi.

Back
X