- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
Aynen ona eminimNeden ugrasmayacakmissin? Bugun sana yarin baskasina...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ona eminimNeden ugrasmayacakmissin? Bugun sana yarin baskasina...
Anlamadim ya sanki avukat degil kadın tavlayicisilarevet maalesefevli barklı ve yaşça bana hiç uymayan gayet efendi görünen bir avukattı ne yazık ki, ama fazla ileri gidemedi tabi benim tavrımı anlayınca ...
Davayı ondan çekeceğim zatenBeklediğiniz kabahat niye hiçbirşey yapmadan duruyorsunuz davayı ondan çekin ve baroya şikayet edin bu kadar zor değil yani bana öyle yazsa çoktan verirdim ağzının payını
Yok oyle dusunmeyin. Insanlar cok kotu artik. Hic evlenmemis insanlara da onune kim cikarsa ciksin -evli bekar farketmez- kabul edeceklerini zannediyorlar. Evlenip ayrilmayla alakasi yok.Ya ni nasıl zoruma gidiyor duluz diye her onumuzdekine hmn şans verip sevgili olcaz sanki
Ama dul da olunca sanki daha çok cesaret aliyoarYok oyle dusunmeyin. Insanlar cok kotu artik. Hic evlenmemis insanlara da onune kim cikarsa ciksin -evli bekar farketmez- kabul edeceklerini zannediyorlar. Evlenip ayrilmayla alakasi yok.
Yanlış anlama ama senin de şansa bak birinden kurtulmak için avukat tutuyorsun, avukat da yaş çıkıyorKadınlar kulübünün güzel hatunları benim konularımı bilen bilir 5 aylık evliyim 3 aylıkken eşimle yolları ayırdık avukat tuttuk ilk zamanlar normal dava için konuşan avukatim bana resmen asılmaya başladı üstelik evli barklı cevap falan vermiyorum ama mesajlar sürekli aramalar yok çok güzelsin esin aptalmis seni nasıl kaçırmış falan filan yiz de vermiyorum napayım ya ben bu nasıl bir tuhaflık allah aşkına napayım ya ben![]()
Evet canim haklisn galiba uzuldum birazda miller aşmış kndiniSizi guldurmek icin yaziyorum bakin bosanir bosanmaz kismetiniz acildi
Ciddi konusmak gerekirse meslek etigi denen bir sey var ya yaptiklarina bak.
Benim de bir arkadasima muayene oldugu doktor asildi.Adam muayene zamanini mesaj atiyordu.
Artik bunlar cok normal karsilaniyor ve dul olmakla alakasi yok su an yeni bosandiginizdan boyle dusunuyorsunuz.
Artik herkes herkese asiliyor.
Onu bnde dusundum en iyisi davayı bska avukata vermekŞikayet etmelisin.iş uzar bişekilde davanı etkiler senin başına kalır sonra avukatıyla bıdı bıdı bıdı diye dillenir allah korusun.boşanma arefesinde riske atmayın adamı terslersiniz gıcık gider aleyhinize karşı trafa bişeler saçmalar sıkıntı yaşarsınız.şikayet et ve rahatla.
Hiç deme ya vallaYanlış anlama ama senin de şansa bak birinden kurtulmak için avukat tutuyorsun, avukat da yaş çıkıyor