- Konu Sahibi bulunmazhintkumasim
-
Selam,
7 yillik evliyim, 3 tane cocugum var . 7,5 ve 2 yaslarinda. Calismiyorum ama okuluyorum..3 seneye kadar bir isim olacak gibi.
Yillardir dusundugum, ama bir turlu adim atamadigim bilinmezler ulkesi bosanmak. mutsuzum,anlasamiyoruz, ayri tellerden caliyoruz. aramizda yas farki var.. bir turlu aile olamadik, tutturamadik, harmanlayamadik birbirimizi...tamam bitti gecti desekte bu farkililiklar kendini gosteriyor. cok darlaniyorum...cocuklari disiplin etme konusunda pasif, mesela kardesine vuramazsin veya bagiramzsin diyemiyor... evde aylardir bir kanepe var misal onu ikinci kanepe almaya ikna edemiyorum..gitsek alsak ikea dan alicaz o aylarca orda kurulmayi bekleyecek. demek istedigim bir ailenin, evin cevrilmesi icin cabalamaktan,israr etmekten, dusunduklerimin dogru oldugunu ikna etmekten yoruldum.
Ama siddet yok,aldatma yok,hakaret yok incitme yok, cocuklara cok iyi, ilgilenir vs ama dedigim gibi dur demez denmesi gerektiginde.. onun herseyine sinirleniyorum,varligindan rahatsiz oluyorum..
Niye boyle oldu, bosanmak icin illede siddetmi aldatma mi lazim?[/QUOTdaha somut en azından çocuklar için daha somut nedenler bekliyorum...
Boşanmak için tek ve yeterli sebep arada karı kocalık bağının hissedilmeyecek kadar zayıflamış olması ki sizde öyle görünüyor. Belli ki mutlu değilsiniz, kocanızı bi erkek olarak sevmiyorsunuz. Eğer sevseydiniz onu bunu deneyip evliliğinizi kurtarmaya çalışın derdim ama bunun için sevgi motivasyonunuz da yok. Bu kadar serinkanlı bi şekilde boşanmayı düşünebildiğinize göre kendine güvenli tek başına yaşamak konusunda aşırı endişe taşımayan güçlü bir kadınsınız demektir. Hayırlısı olsun gelecek hayatınızda nasıl daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız öyle yapın. Hayatın her anı çok kıymetli ileride insan yaptıklarından değil yapmadıklarından kaçırdığı trenlerden acı çekiyor
cokta isteyerek olmadi veyada gecer duzelir alaisirim diye heralde.ne diye 3 cocuk yaptın ozaman
odak illa da aldatmak veya şiddet değildir, olamaz da... sizin de yaşadığınıza psikolojik şiddet deniyor! sorumsuz adamla uğraşmak 3 çocukla uğraşmaktan daha zordsur eminim. boşanmak zor çocuklarla hayat şartları vsvs, eğer ailen de maddi manevi destek olabilecekse kocanla da boşanma döneminde diyaloglar çirkefleşmeyecekse, o kahrı çekme derim. ama boşanmak çyle düşünüldüğü gibi kolay olmuyor... hakkınızıda hayırlısı olsun arkadaşım
Eşinizi çekici bulmuyorsunuz ve sevmiyorsunuz. İşiniz olsaydı boşanırdınız diye düşünüyorum. Sanırım okul bittikten sonra bunu yapacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?