- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi bulunmazhintkumasim
-
Peki siz iyi esmisiniz Bunu kendinize soruyormusun?Kusur ararsak cok bulunur.Aslinda oldugu gibi kabul edip Siz birseyler yapmaya calissaniz sorunlar ortadan kalkicakdir.Zaten maddi olarak kocaya bagli olundugumuz surecce Istedigimiz gibi yurumucektir ,siz ise girebilirsiniz cocuklarin yasi kac bilmiyorum ama kres anaokulu vs. Verebilirsiniz. Bence sizde pasif kalmissiniz . Cocuklarda bunaltmis gibi Daha cocuk yapmayin,saglam korunun.Esinizin iyi biri oldugunu dusunuyorum emin olun yerinizde olmak isteyen cok kisi vardir.
simdi kanepenin sadece bir ornek oldugunu aciklamakla vakit sarfetmeyecegim.akliniz yerinizde mi niye 3 cocuk yaptiniz o zaman cocuklara yazik degil mi kanepe icin montaj parasi da verin hemen kurulsun kendinize gelin kocaniz size gore fazla olgun gibi
Sizin rahatsiz oldugunuz seyleri hep kendiniz mi varediyorsunuz???galiba daha öncede bu konuya yorum yazmıştım.
sizin boşanma sebebiniz var mı bilmem ama eşinizin kesinlikle sizden boşanması için çok geçerli sebepleri var. zira belliki o adamcağız sizden çok daha iyilerine layık.
boşanında o adamda varlığından rahatsız olunmayan bir yerde huzurla yaşasın...
varlığından rahatsız oluyormuş muş... sanki adamı adamı var eden kendiside bide üstüne rahatsız oluyor.
yurt disindasiniz sanirim devletten para almak icin mi bu kadar cocugu hic dusunmeden yapiyorsunuz
Valla çocuklara pasif diye boşanma mı olur tövbe yarabbim.Şu evlilik müessesini lütfen önemseyelim yavrularımızı boynu bükük koymayalım madem şiddet,taşkınlık hakaret yoksa istediğiniz nedir?Önce kendinizi tanıyın derim siz ne istiyorsunuz?Selam,
7 yillik evliyim, 3 tane cocugum var . 7,5 ve 2 yaslarinda. Calismiyorum ama okuluyorum..3 seneye kadar bir isim olacak gibi.
Yillardir dusundugum, ama bir turlu adim atamadigim bilinmezler ulkesi bosanmak. mutsuzum,anlasamiyoruz, ayri tellerden caliyoruz. aramizda yas farki var.. bir turlu aile olamadik, tutturamadik, harmanlayamadik birbirimizi...tamam bitti gecti desekte bu farkililiklar kendini gosteriyor. cok darlaniyorum...cocuklari disiplin etme konusunda pasif, mesela kardesine vuramazsin veya bagiramzsin diyemiyor... evde aylardir bir kanepe var misal onu ikinci kanepe almaya ikna edemiyorum..gitsek alsak ikea dan alicaz o aylarca orda kurulmayi bekleyecek. demek istedigim bir ailenin, evin cevrilmesi icin cabalamaktan,israr etmekten, dusunduklerimin dogru oldugunu ikna etmekten yoruldum.
Ama siddet yok,aldatma yok,hakaret yok incitme yok, cocuklara cok iyi, ilgilenir vs ama dedigim gibi dur demez denmesi gerektiginde.. onun herseyine sinirleniyorum,varligindan rahatsiz oluyorum..
Niye boyle oldu, bosanmak icin illede siddetmi aldatma mi lazim?
Bu kadar mutsuzluk varken 3 cocuk niye?Selam,
7 yillik evliyim, 3 tane cocugum var . 7,5 ve 2 yaslarinda. Calismiyorum ama okuluyorum..3 seneye kadar bir isim olacak gibi.
Yillardir dusundugum, ama bir turlu adim atamadigim bilinmezler ulkesi bosanmak. mutsuzum,anlasamiyoruz, ayri tellerden caliyoruz. aramizda yas farki var.. bir turlu aile olamadik, tutturamadik, harmanlayamadik birbirimizi...tamam bitti gecti desekte bu farkililiklar kendini gosteriyor. cok darlaniyorum...cocuklari disiplin etme konusunda pasif, mesela kardesine vuramazsin veya bagiramzsin diyemiyor... evde aylardir bir kanepe var misal onu ikinci kanepe almaya ikna edemiyorum..gitsek alsak ikea dan alicaz o aylarca orda kurulmayi bekleyecek. demek istedigim bir ailenin, evin cevrilmesi icin cabalamaktan,israr etmekten, dusunduklerimin dogru oldugunu ikna etmekten yoruldum.
Ama siddet yok,aldatma yok,hakaret yok incitme yok, cocuklara cok iyi, ilgilenir vs ama dedigim gibi dur demez denmesi gerektiginde.. onun herseyine sinirleniyorum,varligindan rahatsiz oluyorum..
Niye boyle oldu, bosanmak icin illede siddetmi aldatma mi lazim?
Hayır. Sadece rahatsız olmaya hakkım ve haddim olmayan şeylerden rahatsız olmuyorum. sonuçta hiçbirimiz bulunmazhintkumaşı değiliz değiliz ama dimiSizin rahatsiz oldugunuz seyleri hep kendiniz mi varediyorsunuz???
Afedersiniz ama olan çocuklara oluyor mutsuz ailede mutsuz çocuklar ve topluma da mutsuz bireyler olarak geri dönüyor.Birde alışamadıniz hadi ikide de alışamadıniz alışmadıginizi anlamak için üçüncü mü olmalıydıcokta isteyerek olmadi veyada gecer duzelir alaisirim diye heralde.
Bosanirsaniz bari babalarina verin.Hayir, kaza,kader, benim cocuk istemedigimi duymazliktan gelen bir kocam oldugu icin..
Muhtemelen oyle olur cunku ilk etapta maddi gucum olmayacak.Bosanirsaniz bari babalarina verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?