- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
- Konu Sahibi bulunmazhintkumasim
-
iyide üç çoçuk yparken iyidi şimdimi kötü oldu ?? hadi bi yaptın 2 yaptın 3 nedir ya aile olamdığını söylüosun illede aldatmaya yada şiddete gerek insanlar anlaşamıyosa ayrılır ve ona göre hareket eder ama üç çoçuk için sabredebilrsin gibiSelam,
7 yillik evliyim, 3 tane cocugum var . 7,5 ve 2 yaslarinda. Calismiyorum ama okuluyorum..3 seneye kadar bir isim olacak gibi.
Yillardir dusundugum, ama bir turlu adim atamadigim bilinmezler ulkesi bosanmak. mutsuzum,anlasamiyoruz, ayri tellerden caliyoruz. aramizda yas farki var.. bir turlu aile olamadik, tutturamadik, harmanlayamadik birbirimizi...tamam bitti gecti desekte bu farkililiklar kendini gosteriyor. cok darlaniyorum...cocuklari disiplin etme konusunda pasif, mesela kardesine vuramazsin veya bagiramzsin diyemiyor... evde aylardir bir kanepe var misal onu ikinci kanepe almaya ikna edemiyorum..gitsek alsak ikea dan alicaz o aylarca orda kurulmayi bekleyecek. demek istedigim bir ailenin, evin cevrilmesi icin cabalamaktan,israr etmekten, dusunduklerimin dogru oldugunu ikna etmekten yoruldum.
Ama siddet yok,aldatma yok,hakaret yok incitme yok, cocuklara cok iyi, ilgilenir vs ama dedigim gibi dur demez denmesi gerektiginde.. onun herseyine sinirleniyorum,varligindan rahatsiz oluyorum..
Niye boyle oldu, bosanmak icin illede siddetmi aldatma mi lazim?
+10000eğer bir alternatif düşünüyorsan kıyaslama yaparsın, eğer çocuklarla ilgiliyse ki bence bu bir nimet, bazı şeylere çok takılma, kocandan mutluluğu bekleme, kendi kendini mutlu et, boşanınca da aynısını yapacaksın çünkü. evli iken bunu yaparsan belki ailecek mutluluğu yaşayabilirsiniz.
Bence çocuklarınız için bu evliliğe bi şans daha verip bu evlilikte mutlu olmaya çalışmalısın aranızda bi sevgi oldugunu düşünüyorum evlenip 3 çocuk yaptığıniza göre..çocuğa dur demediği kanepe almadığı için boşanmamalisiniz..Selam,
7 yillik evliyim, 3 tane cocugum var . 7,5 ve 2 yaslarinda. Calismiyorum ama okuluyorum..3 seneye kadar bir isim olacak gibi.
Yillardir dusundugum, ama bir turlu adim atamadigim bilinmezler ulkesi bosanmak. mutsuzum,anlasamiyoruz, ayri tellerden caliyoruz. aramizda yas farki var.. bir turlu aile olamadik, tutturamadik, harmanlayamadik birbirimizi...tamam bitti gecti desekte bu farkililiklar kendini gosteriyor. cok darlaniyorum...cocuklari disiplin etme konusunda pasif, mesela kardesine vuramazsin veya bagiramzsin diyemiyor... evde aylardir bir kanepe var misal onu ikinci kanepe almaya ikna edemiyorum..gitsek alsak ikea dan alicaz o aylarca orda kurulmayi bekleyecek. demek istedigim bir ailenin, evin cevrilmesi icin cabalamaktan,israr etmekten, dusunduklerimin dogru oldugunu ikna etmekten yoruldum.
Ama siddet yok,aldatma yok,hakaret yok incitme yok, cocuklara cok iyi, ilgilenir vs ama dedigim gibi dur demez denmesi gerektiginde.. onun herseyine sinirleniyorum,varligindan rahatsiz oluyorum..
Niye boyle oldu, bosanmak icin illede siddetmi aldatma mi lazim?
Doğru..ne hödük eşler var millet çocuklari için katlanıyor..iyi bi baba olmasi bile bu evliliği sürdürmen aile ortamını bozmaman için yeterli..Evet ayni seyi ben ona da soyluyorum gunboyu cocuklarla ilgilen arkalarindan kostur aksamda onu ittir,ikna et... Beni suruncemede birakan etrafta insanlarin arkadaslarin esime ovgu yagdirmlari.. cocuklarla ilgilenir, kitap okutur oynatir, beni kistlamaz, istedigim gibi at kostururum tabiri caizse... kendi basima kaldigimda bosanmanin dogru oldugunu ama etraftaki erkeklere bakincada sukretmem gerektigini dusunuyorum. Bosanirken etraftakilerle kiyaslamak dogrumu ne yapiyorum ben..
evimin oldugu sehirden uzaktayim haftasonlari eve gidiyorum..haftaici dingin huzurluyum..eve gidince uzerime uzerime geliyor hersey... yalniz kalirmiyim...cocuklari idare edebilir miyim... yoksa bu hata mi olur.. evet cekici bulmuyorum...
Terapi almalisin 3 cocukla hayat tek basina zor olur. Hem senin icin hemde çocuklar icin. Bi de Nietsche ağladığında diye bi kitap var okumanizi öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?