Bosanmak icin Yeterli Sebebim Var mi yoksa Abartiyor muyum?

iyide üç çoçuk yparken iyidi şimdimi kötü oldu ?? hadi bi yaptın 2 yaptın 3 nedir ya aile olamdığını söylüosun illede aldatmaya yada şiddete gerek insanlar anlaşamıyosa ayrılır ve ona göre hareket eder ama üç çoçuk için sabredebilrsin gibi

3 çocuğunuz var bu zamana kadar bu farklılıkların hiçbiri yok muydu ? ya da göremediniz mi? acaba iş sahibi olunca nasıl olsa ayrılırım deyip ertelediniz mi?
aranızda kaç yaş var?

İleri de tekrar evlenmek istediğinde şiddet hakaret yada eşinde olmayan özelliklerle karşılaşırsan çok pişman olursunuz beterin beteri var sonuçta. 3 tane evladın var. Onlar için evliliğini kurtarmaya çalış bence. Eşin çok umutsuz bir vaka değil. Bura da ne eşler var zibilyon tane vukuatı varda kadınlar ayrılmıyor bırakmıyor. Ayrıldığınız da ve ileriki hayatınız da 3 çocukla herşey çok daha zor olur ve siz annesiniz onları düşünmek zorundasınız. Heba etmeyin çocuklarınızı da yarın neden boşandınız sorusuna babanızı çekici bulmuyorum gibi bir cevap veremezsiniz.

Sizin esinizden boşanmak icin yeterli sebebiniz varmi bimem ama eşinizin kesinlikle sizden boşanmak icin cok haklı sebepleri var. Zira onu hak etmiyorsunuz.
Ayrıca yani siz kımsinizde bir insanın varlığından dahi rahatsız oluyorsunuz? Yoksa onu var eden sizmisiniz?
Adamcagız hayatı boyu çırpınmış yinede yaranamamis iste.
Bence boşanın. Belki onu hak eden birini bulur ve geriye kalan hayatını varlığından rahatsız olunulmayan, her hareketine sinir olunulmayan bir evde huzurla geçirir.

Maalesef yurdum kadının en büyük sorunu bu, erkek biraz pasifse saygı duyamıyoruz, illa sert olacak illa bize karışacak. Yanlış anlamayın eleştirmek için söylemiyorum ama bu coğrafyada yetişen her kadın böyle. Bende dahil. İstediğiniz gibi at koşturmak, bir şeyleri sizin yönetmeniz ona olan saygınızı bitirmiş, bence devam etmeyin çünkü her şey bitmiş görünüyor.

Sanırım siz okul okumaya başlayınca biraz havaya girmişsiniz .Boşanmakeiçin hele ki üç çocukla boşanmak için daha ciddi sebeplerin olması gerekir böyle hayati olmayan konular için üç çocuk babasız büyütülmez yazık çocuklarınıza.Her okul okuyanın iş güç sahibi kimselerin öyle büyük beklentileri olsaydı bütün alem boşanırdı

Valla cocuklarinizi dizdiyseniz onlar icin beklemeyi de bilin. Sorakinin daha iyi ya da daha kotu olacagini kim bilebilir?3 cocukla kime siğar kimle durabilirsiniz. Tek basina cocuk buyutmek kolaymi.deseydinizki cocuklarim kötü etkileniyor siddet goruyorum her gun huzursuzluk vs. Amenna.. ama o cocuklarin buyuklerin oyuncagi degil bunu yaşatmaya hakkinz yok.bi cocuk icin anne babasi kocaman bi dunya onlara.. yitik cocuklar olmasin gelecekte ya. Biraz buyusunler hic olmazsa. Ortada bisey yokken sirf bu yuzden bosanmak cok acimasizca bi karar... blmiyorum kararinizi hic olumlu ve dogru bulmadim. Bu zaman gercekten tuhaf oldu

+10000

Terapi almalisin 3 cocukla hayat tek basina zor olur. Hem senin icin hemde çocuklar icin. Bi de Nietsche ağladığında diye bi kitap var okumanizi öneririm

Adam sizi aldatmıyor, şiddet göstermiyor. 3 çocuğunuz var ve babaları çocuklarla ilgili. Bence çok iyi düşünün eşinizin sevilecek yanları daha çok gibi, iyi bir baba olması bile sizin ona sevgi duymanız için bir neden. Çocuklarınızın geleceğini ve yaşayacağı psikolojik travmayı düşünün öyle karar verin
Yaş farkımız var demişsiniz çok büyük bir yaş farkınız mı var?

Bence çocuklarınız için bu evliliğe bi şans daha verip bu evlilikte mutlu olmaya çalışmalısın aranızda bi sevgi oldugunu düşünüyorum evlenip 3 çocuk yaptığıniza göre..çocuğa dur demediği kanepe almadığı için boşanmamalisiniz..

Doğru..ne hödük eşler var millet çocuklari için katlanıyor..iyi bi baba olmasi bile bu evliliği sürdürmen aile ortamını bozmaman için yeterli..

Şu anlatiķlarindan yola cikarak 3 cocukla bosanmak mantikli degil...mantik uzerinden gidiyorsak eger...
Ama is duygulara gelince isler degisir...insan hissederek yasamalı ama iste 3 cocuk olunca da insanin sirtinda ne kadar hissederek yasayabilirsin bosansan bile...?!

7 sene evlilikte anlaşamadığınızı anlamak için geç kalmamış mısınız yani 2 sene gibi bir sürede bunu idrak etmeniz gerekiyordu 3 tane çocuk yapmışsınız bu evliliğe ve hala okuyorsunuz bu süreçte daha erken bitirip okulunuzu hayata atılabilirdiniz.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama daha 3 sene okuyacaksınız ve iş bulma süreciniz olacak bu sürede yaşta belli bir yaşa gelecek ve daha zor olacak ayrılma kararı kadar çocuklara imkan sağlamakta önemli tabii ki nafaka falan olacak ama 7 seneden sonra yeni bir düzen kurabilecek misiniz bunu düşünün 3 sene beklemeyeceksiniz herhalde. Ayrıca sorumsuz bir insan da değil bence ayrılmak için yeterli eğil sonradan pişman olmakta var ama mutlu değilseniz bir an önce bir işe girmeniz gerekir.

evimin oldugu sehirden uzaktayim haftasonlari eve gidiyorum..haftaici dingin huzurluyum..eve gidince uzerime uzerime geliyor hersey... yalniz kalirmiyim...cocuklari idare edebilir miyim... yoksa bu hata mi olur.. evet cekici bulmuyorum...

Anlıyorum kaygılarınızın olması çok normal tabiki. Fakat bir yandan da hayat akıyor, insan mutlu olmak istiyor. Annelik dışında bir kadın kimliğiniz de var ve onun da bazı ihtiyaçları var. Boşanırsanız da eşinizle iyi ayrılın düşman olmayın. Çocuklarınızın babası olarak size herzaman destek olmalı. Hayattan beklentilerinizi iyi belirleyin sonra pişman olmayın.

7 yıllık evlilik 7 yaşında bir çocuk = hemen hamile kalmak bu birinci hatanız çünkü önce alışmayı deneseydiniz zaten sevmediğinizi anlar çocuksuz boşanırdınız.
Sevmediğinizi düşünüyorum çünkü minik nedenlerle soğuyup görmek istemeyecek bir hale geldiyseniz zaten sevmemişsinizdir.
Ama hatasız kul olmaz sevmiyorsanız boşanın gitsin hayatı kendinize de ona da zehir etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…