Boşanmak istediğimi anneme nasıl söyleyebilirim

Hem banyo yok hem cinsel hayat yok. Eşim beni seviyor ama sürekli hastalık buluyor.

Boşanmanızın annenizi sizi kaybetmekten daha az üzeceği kesin.

Annene bosanmak istedigini soylediginde eminim ki neden diye bile sormayacaktir. Cunku o komuyu o da duyuyordur, seni anlayacaktir.

ne diyim hakkinda hayirlisi olsun bu yuzdende boşanıliyomus demek. Ben daha once boyle olaylar duymadimda hic. Sadece gecende esra erolda gordum. Oda kadinin bahanesiymis meger
Bende duysam inanmazdım. Ama yaşıyorum ne yazık ki. Nefes alamıyorum bazen neden diye. Bişey olsun, kabus olsun ve uyandığımda yıllar öncesine döneyim istiyorum

Annene bosanmak istedigini soylediginde eminim ki neden diye bile sormayacaktir. Cunku o komuyu o da duyuyordur, seni anlayacaktir.
Banyo yaptığı zaman gidiyoruz anneme. A1 hafta geçince hiç bir yere gitmiyoruz tıkılıp kalıyoruz eve. O yüzden annem sormaz , sadece neden gelmiyorsunuz diye soruyor. Bahaneler uyduruyorum artık.

Bende duysam inanmazdım. Ama yaşıyorum ne yazık ki. Nefes alamıyorum bazen neden diye. Bişey olsun, kabus olsun ve uyandığımda yıllar öncesine döneyim istiyorum
Keske her zor durumda kaldigimizda kabus gormus olsaydik ama malesef hayat bu. Esine hic sevgin kalmadimi.tek sebeb banyo yapmamasimi duzelme sansi hicmi yok

Banyo yaptığı zaman gidiyoruz anneme. A1 hafta geçince hiç bir yere gitmiyoruz tıkılıp kalıyoruz eve. O yüzden annem sormaz , sadece neden gelmiyorsunuz diye soruyor. Bahaneler uyduruyorum artık.
Sanirim artik annene gercekleri soyleme zamani.

Adamı devamlı tehdit et, ya düzenli kişisel bakımını yap yoksa kesin kararlıyım herşeyi göze alır boşanırım de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…