Boşanmak istediğimi eşime nasıl söyleyebilirim?

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
Eski konumu bilenler var mı bilmiyorum.
Sorunlu giden bi evliliğim var.
Bi kavga gürültü çıkmadığı sürece eşimin beni medenice evden göndereceğini sanmıyorum.
Bi kaç günlük tatil planım var, dönüşte eşime boşanmak istediğimi söylemek istiyorum.
Kavga çıkarıp basıp gitmeyi mi denesem, yoksa zaten sebeplerini bildiği için alıp karşıma konuşmayı mı denesem?
Ortada 2 çocuk var, kavgalı ayrılmak pek işime de gelmiyor açıkçası.
Ama ben boşanmak istiyorum dediğimde razı olamayacak gibi geliyor.

Boşanan arkadaşlarım siz de olaylar nasıl gelişti?

Bence konuşmak en güzeli insanoğlu ne ekerse onu bicer..

Çocuklar içinde böle olması gerek nihayetinde çocuklardan boşanılmiyor

Boşanmadım.
Ama bu konuda son derece tecrübeli olduğumu söyleyebilirim.
Karşısına geçip sakin bir dille boşanmak istediğinizi söyleyin.
Net olun.

Bosanmak istiyorum diyeceksiniz çocuklarınizi alıp evi terk edeceksiniz. Bosanmak isteyen kimse evden o gider diye biliyorum ama emin değilim. Hakkınızda hayırlısı olsun

Tabii ki de konuşarak... Konuşunca ya ikna eder boşanmamak için olay çıkarır diyorsan...

Gider dilekçeni verirsin , eline geçtiğinde de anlar niyetinin gerçekliğini .

Bosanmak istiyorum diyeceksiniz çocuklarınizi alıp evi terk edeceksiniz. Bosanmak isteyen kimse evden o gider diye biliyorum ama emin değilim. Hakkınızda hayırlısı olsun
ev, bark, eşya prosedür umrumda bile değil.
Hepsi onun olsun, çıkıp gitmek bi süre ailemle yaşayıp toparlanıp sonra da kendi düzenimi kurmak istiyorum
.

Evet sakince konuşup anlaşamayız bu konuda gibi geliyor, çünkü tüm hatalar ondan kaynaklı şeyler.
Düzelticem der, yapma etme der, göndermez beni.

Hakkında hayırlısı olsun çocuklar olduğu için yüzyüze bakacaksin sonucta kavga ardı o gitmen kotu izler birakir güzelce konuş ilk bas kabul etmezse bile zamanla sindirecektir

Çocuklarınızı böyle bir ortamda büyütmek istemediğinizi fakat her türlü baba desteğine ihtiyaç duyacaklarını söyleyin. Hiç olmadı birkaç günlüğüne evleri ayırmayı sakince düşünmek istediğinizi söyleyin.

Back
X