• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istemekte haklimiyim

Ya kocanızda KV ile bir olup sizi kötüleseydi annesine bende bıktım söyle böyle vs.deseydi ama dememiş örneğin benim ailemde kocam aleyhinde konuşunca ses etmiyorum konuşur susar diyorum herhalde kocanızda annesinin huyunu biliyor ses çıkarmamış birşey dese anası daha büyük carlardı herhalde elinizde susmuş bence iyice düşünün

Evlerimiz yanyana ama gosterm

Biz dogulularda boyle elimden birsey gelmiyor iki defa kabullenmem dedim hamile halimle kocam beni evden kovdu ikizlerim dogdu 1 aylari gecti oyle gelip aldi biz dogulularda kocanin dedigi kaynananin dedigi olur sesini cikarmaya kalksan oldurulmekle tehtid edilirsin ben kolay seyler yasamadim ceken bilir susmaktan kabullenmekten baska sansim yok
Nerenin doğusu hanımefendi Afganistan ınmı? Saçmalık yani

Bu kadin nasi bi kv ben anlamadm resmen size dusman bundan hersey beklenir kocanda ayip etmis susarak ben olsam kaldiramazdim bnu

Nerenin doğusu hanımefendi Afganistan ınmı? Saçmalık yani
Off lütfen doğulu batılı diye sınıflandırmayin insanları... Bende doğuuluyum ve boşanmak istersemde öldürülecek değilim. Kusura bakmayın eşinizin ve ailesinin anlayissizligini doğuya yüklemeyin. Benim annem babam kürt ama ben senin yaşadığının yarısının yarısını yaşasam, babam gelir alıp götürür beni. Benim kızıma zulm edilsin diye büyütmedim ben der. Kızım bana allahtan bir emanettir der yanina alır...

Çocuğun dudaktan öpülmesi çok yanlış.Uzmanlar uyarıyor bas bas dudaktan öpmeyin aşkım demeyin mahrem yerlerini öğretin diye.Anne baba olarak buna izin vermeyin lütfen.kvniz size düşman olduğu belli arayı bulması gereken eşiniz o da sesini çıkarmıyor bnde kaldıramazdım açıkcası.

Off lütfen doğulu batılı diye sınıflandırmayin insanları... Bende doğuuluyum ve boşanmak istersemde öldürülecek değilim. Kusura bakmayın eşinizin ve ailesinin anlayissizligini doğuya yüklemeyin. Benim annem babam kürt ama ben senin yaşadığının yarısının yarısını yaşasam, babam gelir alıp götürür beni. Benim kızıma zulm edilsin diye büyütmedim ben der. Kızım bana allahtan bir emanettir der yanina alır.. .

Off lütfen doğulu batılı diye sınıflandırmayin insanları... Bende doğuuluyum ve boşanmak istersemde öldürülecek değilim. Kusura bakmayın eşinizin ve ailesinin anlayissizligini doğuya yüklemeyin. Benim annem babam kürt ama ben senin yaşadığının yarısının yarısını yaşasam, babam gelir alıp götürür beni. Benim kızıma zulm edilsin diye büyütmedim ben der. Kızım bana allahtan bir emanettir der yanina alır...
+1

Bosan hem de mumkunse ısık hiziyla. Bir erkegin yaninda karisinin namusuna laf soylenecek o da sus pus oturucak. Kocanin adamligina basliycam simdi. Ne rezil insanlar var ya. Kusura bakma agir konustuysam ama hakediyor o adam

Yanlışlıkla oldu sanırım aynı fikirdeyiz zira

Ben böyle birşey hayatımda ne gördüm ne duydum kayıt cihazını çocuğun çantasına atıp dinlemek...Ayıp hemde çok.Eğer haklıysan bile bu davranışın seni haklı göstermez hiçbir şekilde

Burda koca kişisinin ne suçu var anlamadım adam susma hakkını kullanmış.Belliki annesinin ne şirret olduğunu biliyor konuşup olayı uzatmamış.Kv çok edepsiz.Sizin telefonla ortamı dinlemeniz de çok garip.40 yıl düşünsem Kv ye telefondan ses kaydı yapmak aklıma gelmez.
Kv adamin karisini namusuna laf atiyor. Normal elestiriler degil ki.

Dayak esrar aldatma....... Diyecek laf bulamadim. Bu rezil kocalarin yaptiklarina artik bundan fenasi olamaz diyorum. Surekli sasirtiyorlar

Birak kayit cihazini boyle ailenin pesine ajan taksan yeri. Su laflara bak. Ayrica esrar ne tur bir rezilliktir ya. O cihazi koymasaydin belki bosanmayi bir sure ertelerdin. Mustehak bu aileye her sey. Alacaksin o ses kaydini bunlari taniyan kim varsa dinleteceksin gercek yuzleri ortaya ciksin. Rezillik var rezillik var bunlarinki ana ogul bambaska

Kayınvalidenin çocuğunuzu bacağından ısırması, dudağından öpmesi pekala cinsel istismara girer.cinsel istismarı sadece erkekler yapmıyor. İzinsiz dinleme yapmak evet suç ama Yargıtay'ın bazı durumlarda görüşmelerin dinlenilip kayıt edilmesinin suç olmayacağına ilişkin kararları var.

işlenmekte olan bir suça veya haksız bir saldırıya ilişkin görüşmenin kaydedilmesi suç teşkil etmemektedir. İşlenmekte olan hakaret, tehdit, rüşvet, cinsel saldırı, iftira veya şantaj gibi bir suçun delilini elde etmek için yapılan kayıtlar suç olarak değerlendirilmiyor.

Çoğunluk konu sahibini gömmüş ama esrar kullanan bir baba, küçücük çocuğu ısırıp dudağından öpen, sürekli küfür ve hakaret eden bir babaanne varken cep telefonu ile dinleme yapmayı hiç de tukaka olarak görmüyorum.
Aynı durumda kalsam ben çocuğumu asla öyle bir kadınla yalnız bırakmazdım.konu sahibi bunu yapamamış farklı bir yol denemiş diye kayın validenin çocuğa yaptığı istismarı da göz ardı etmemek gerek.

Çocuk ağızdan öpülüyor, koca o biçim

Ama kızın kayıt cihazı problem oldu e pes yani zaten kız sor birşey yaşamış , üstüne burda yazılanlar ...

Biraz anlasak birbirmizi, biraz empatik yapsak, biraz can sıkmasak..

Çok zor dimi

Tepki verenler evladının orasını burasını opturuyor sanırım ..

Normal şartlarda evet ,ama şu durumda yaptığın çok iyi olmuş

Back
X