Boşanmak istemiyorsam demek ki

Aileniz sonunda öğrenecek bir şekilde saklayıp onlar öğrenince bu acıyı kızgınlığı onlara yaşatmaktansa şimdiden demeniz daha iyi olur ve boşanın gitsin daha çok gençsiniz ve açıkcası ben kocanız demiyorum sevgiliniz diyeceğim değmeyecek bir insan gibime geliyor boş ve saçma bir iş yapmışsınız düzelmesi sizin elinizde umarım doğru olanı yapar boşanmaya yanaşır ve hayatınıza bakarsınız. Evlendiniz diyelim erken yaşta hayatınızı yaşayamadan çocuğu elinize alınca arkanıza bakıp pişman olacaksınız belki o hayatını yaşarken siz evde bez değiştireceksiniz ailenize sığınmak isteseniz olmayacak belkide mantıklı düşünün..

Adam Boşanmayı Takmış Yani,Ben Birliktelik İle İlgili Olabileceğini Düşünüyorum Eğer Ailesine Söylemişse Ailesi Sizi Kötü Gelin Olarak Biliyordur Ve İstemiyordur.Ama Senin Dediğin Gibi Asker Adam O Kadar Parayı Nerden Bulcak Biri Maddi Açıdan Destekliyor.

Sizde de Hata Var Gizli Nikah Kıymanız Hata Ve de Saçma Ailen de Bir Şekil Öğrenicek Gizli Nikahı Ve Evlilik Öncesi Birlikteliği O Zaman Napacaksın.Asker Psikolojisi Farklıdır Askerden Dönüp Öyle Evlenmeniz Gerekicekti,Erkeğin 2 Dönemi Vardır Biri Askerlik Öncesi Ve Sonrası Ve Asker Sonrası Bazı Şeyler Oturmadan Ciddi Düşünülmemeli Ama Anladığım Kadarıyla Siz Nikahsız Birliktelik Yaşadığınız İçin Kendi Aranızda Nikah Kıydınız

Hayatımın en büyük hatası onunla evlenmekmiş bunu anladım burada olmadığım süre içerisinde.
Beni terk etmeden önce aldatmaya başlamış uzunca süre aldatmış. Tabi ben öğrendim bir şekilde. Sonra bana geri dönmek için yalvardı, ağladı, askerde kendini kesti. Ailesine evli olduğunu söyledi bende söyledim tabi. Tekrar inandım,affettim. Her şey yolunda giderken, köprüyü geçene kadar bana dayı demiş resmen çok değişti. Çok kötü biri oldu. Garip biri haline geldi neyin rahatlığı var üstünde bilmiyorum. Sürekli yalan söyleyip arkadan iş çeviriyor. Yakalanınca beni suçluyor, sen teşvik ettin diye. En son dün aynı şey yaşadık, hem suçlu hem güçlü tabi yine terk edilen ben oldum. :)

Back
X