- 4 Şubat 2015
- 6.196
- 12.513
- 448
- Konu Sahibi temmuzmasali92
Konu sahibi ne demiş yaşayan atlatan halleden varmı. Aileci eşi olanlar da yorum yapmış başı neyse sonu da öyledir diye. Sizn bir üst seviyeniz çocuk yap düzelir olur muhakkak. Adam belliki ailesine eşine sahip çıkmıyor. Evleri ayırdık diyor. Adam zaten gitmiş. Evliliği kurtarmak için niye kız çaba sarfediyor erkek te mücadele etsin. Ya da siz söyleyin öyle yapsınHayır anlamıyorum gerçekten insanları kız Özelliklede yazmış yeni evliyim boşanmak istemiyorum diye bu sevgilisi değil ki hadi Güle güle desin direk oturduğunuz yerde klavyeyi elinize alarak bitir unut demek kolay tabi kız size burda yuvamı nasıl kurtarabilirim diye soruyo daha da nasıl bozabilirim diye sormuyor! Kızın hayla bir ümidi var ki evliliğini kurtarmak istiyor siz neden hepiniz hazır olda bekler gibi yorum yapıp bitir diyorsunuz ? Bir evliliği yapması da yıkması da zordur ha diyince olmaz ilk tartışmada bitmez her evlilikte olabilecek sorunlar ben hepsinin aksine Yuvanı yıkma diyorum! Ve daha yeni evlisin zaten öyle kolay yıkamaz insan kocanla tatlı bir dille konuş aranızı düzeltmeye çalış üstüne gitme o ateş olunca sen de ateş olma su ol umarım düzelirsiniz![]()