Boşanmak istemiyorum,evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

evet dogru şuandada bunları yapamadığım için bu durumdayız içimden gelmiyor.. Bu kadar insan yanlış düşünüyor olamaz naciz

evet dogru ben bunları yapamıyorum,bende bir bireyim ayrı bir karakterim oyuzden bu kavgalarımız...Bu kadar insan aynı şeyi savunuyor hem cinslerim olarak bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz...vardır elbet bir bildiginiz kim isterki böyle evlilik...evlilik falan kalmadı şuan zatende..Vazgeçmek sevgimden geçmek zorlayacak beni...teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde yazmışsın çok sagol...Bakalım ozaman şu mübarek günde hakkımda hayırlısı olsun akşamda konuşmalarımı bu yönde yapmayı düşünüyorum...Eksik olmayın

BU ARADA HEPİNİZİN KADİR GECESİ KUTLU OLSUN.

ben 3 bucuk aylık evliyim. sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz. daha dün annesi bana iftira attı. Allah yardımcımız olsun

Amin hepimizin yardjmcısı olsun...Allahım sabır versin bize...buarada geldiler bugun konuştuk ailesiyle...bi görseniz haklı çıkmak için butun kirlileri döktü ama olsun ben uslubumu hiç bozmadım kayınbabam ırzım namusum oyle bitirip bizi ele güne rezil etmeyin falan dedi..kayınvalidem hep oglunun tarafındaydı bende söyledim kimseye mani olmak gibi zorla eş olmak gibi bi niyetim yok dedim.Napıcaz bilmiyorum askıda kaldı sonuca baglanmadı bıktım çok yoruldum

işin çok zor gerçekten.bence onursuz değilsin.evliliği için çaba göstermek onursuzluk olamaz asla.kocanla barışmak istiyorsun.evliliğini kurtarmak istiyorsun.evlilikkutsaldır sonuçta. mesajını alıntı yaptığım arkadaşın dediklerini yap.yalnız baya zaman alabilir.ana öyle geliyor ki ikinizde karşılıklı olarak yükseliyorsunuz.yani tartışmıyor kavga ediyorsunuz.bu da çözüm değil daha fazla sorun doğuruyor.eşin yüzünü asık görünce etkileniyordur.belki o da içten içe senden anlayış bekliyor.

ailesi konusunda bir şey söyleyemeyeceğim.özellikle annesi konusunda.tedaviye ihtiyacı var.okurken bile sinirlendim.burada şöyle düşündüm.böyle bir annem olsa ne yapardım?eşimden anlayış beklerdim.sonuçta annem atsan atılmaz satsan satılmaz.yapacak bir şeyim yok diye düşünürüm.

bence bu evlilik kurtulabilir.o kadar boşanmaya meraklıysanız.kaç kere boşanma davası açılmış boşanırdınız.

bence konuşmaktan ziyade mektup yaz.konuşunca kavgaya dönüyor gibi.zaten eşin sinirliyken sessiz ol.sakinleşince hakkını ara.umuyorum ki o sözler kızgınlık eseri olsun.

elbette onsuz da olur.hayatta her şey bizim için.bu demek değil ki çabalamadan evliliğimizi silecez.

Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim aynen bende haksızlıga gelemiyorum bi kaç kez problemlerimizi konuşamadıgımız için yazmayı denedim..Aynen evlilik çok kutsal bir evlilik yıkılırken Allah katında yer gök inler derler..Ben elimden gelenin en alasını yapayımda yine olmazsa biter zaten sagol İLKBAHARİ1982

O zaman sana şunu söyliyim ki,

KAÇAN KOVALANIR !!!
He ben senden farklı mıyım çpk değil benim eşim gece yatmaya yanıma gelir tek fark bu beni bırakıp gitmez ama bizim ki sadece 1,5 sene oldu diğerleri hep aynı.

Yap makyajını bakımını bir şekilde farketmesini sağla ve arama sorma.onlar suanda ailece senın burnunu surttuklerını sanıyorlar esınde senı cepte bılıyor ondan ıstedıgını yapıyor.uzak dur arama sorma.
Ayrıc bosanabılırızde daha once nasıl sevıp unuttuysak buda unutulur ınan bana

Aynen şuan tamda bunu yapıyorum 2haftadır bayramdada şuanda giyiniyorum süsleniyorum kendimi begenmem ama güzel bakımlı karakterli bir kadınımda onu kendimden uzaklaştıracak bişey yaptıgımı düşünmüyorum anlattıklarımı görmüşsun gayet normal şeyler istiyorum ama aileleri kadar eşlerine yuvalarına sahip çıkamıyorlar.Kalbim onunla doluydu evime kocama aşıktım,arada bir haraketlerini ailesiyle konuşmalarını davranışlarını takip ediyorum herşeylerine ama aklınıza gelebilecek herşeyleriyle ilgileniyor evinde duramayacak kadar bide bana ne kadar yetiyor neyle ilgileniyor bakıyorum..Yokki ilgilensin sonra fark ediyorumki YÜREGİMDEN KOCAMAN BİR PARÇA GİTMİŞ Kendi halinde mesale annesiyle yarın köye gitceklermiş bir hafta yok ben yanlız kalacagım köyde yapılacak iş varmış babası evde yanlız kalacak çalışıyorum bide ben babasını yoklamamı bekliyo yemek falan değişik bi faydamın dokunmadıgı bi insandan bi tür şeyler bekleyemem.DEĞİŞİK HEMDE ÇOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…