Arkadaşım yorum istemişsiniz de yazdıklarınıza bakıyorum da o kadar ağır laflar eden biriyle evli kalmanız doğru değil bence.Okadar kişi bakıyor ama herkes fikirlerini ve tecrübelerini esirgiyor arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Niye onsuz yapamayacaksınız ki?boşanmak hiç istemiyorum tüm var gücümle gururumu ayaklar altına alıp diretiyorum tek taraflı aç mahkemeyi diyorum kendimi okadar güçlü görmüyorum çoktan ondan soğumuş olmalıydım ama bitürlü bitmiyor içimde..ondan korkuyorum ya yapamazsam onsuz? Oyuzden çırpınıyorum
bende anlamiyorum. ne hayatlar var. yngemin cocuklari kocasi öldü de kazada, o bile yapiyor, yaşıyor.Niye onsuz yapamayacaksınız ki?
Ben bu mantığı anlamıyorum kusura bakmayın.
O kadar ağır laflar eden kişi bence sizi sevmiyordur. Sevilmediğiniz adamın yanında ne işiniz var?
Üzülmek hoşunuza mı gidecek ömür boyu?
Arkadaş o zaman sen bilirsin.Ben bunlarıda düşünüyorum tabiki kim aşagılanmaktan mutlu olurki düzelirmiyiz diye ümit ediyorum sadece oda mutsuz böyle sürmez ikimizde böyle çok gitmiyecegini biliyoruz,o daha gamsız ayrılırım biter diye düşünüyor bense yıkıcı degil nasıl yapıcı olurum onun arayışındayım,onu çok seviyorum onca şeye ragmen ve en çokda bebek istiyordum anne olmak oyuzden dönüp arkamı gidemiyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?