- 19 Ekim 2016
- 3
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Masmavi9595
-
Canım yeni evliyiz diye düşünerek ayrılmazsan bu adam daha çok yıpratır seni. Çok erken evlenmişsin 1 sene bile takılmamışsınız. Erken de ayrıl ki ona göre yeni hayatını kur. Daha yaşın küçük, okulun da var. İşe girersin yoğrunluktan koşturmacadan aklına bile gelmez. Zaten ilgisiz hödüğün tekiymiş baksana. Ömür geçer mi sence onunla?? Kendine yazık etme. Başka kızlarla konuşuyor diyorsun azıcık gururun olsunMerhaba ben 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Eşimle 9 ay önce tanıştık ve 4 ay önce evlendik. Eşime gerçekten aşık oldum oda bana olmuştu yani çok dile getirmesede bunu arada söylerdi evlendikten sonra ailelerimiz falan uyusmadi kavga falan ettiler. Bunlarin disinda esimlede surekli tartismaya basladik. Sürekli eşimin telefonunda başka kızlarla konuştuğunu görüyorum Afedersiniz bildiğin yollu kızlar. Esim gercekten cok yakisikli Bende güzel bi kızdım önceden son zamanlarda çok zayıfladim ve kadına benzemiyorum bile. Ve artık depresyona girdim sürekli kavga ediyorduk sürekli ağlıyordum. Ve eşim artık benimle evlendigine pisman olduğunu söylüyor maddi olarak bosandiktan sonra destek olacağını ve boşanmamız gerektiğini söylüyor benden soğumus sevemiyormus artık ve ben çok üzülüyorum biseyleri düzeltmeye çalışıyorum değiştirdim huylarimi falan ama o yine aynı şekilde soğuk ve kararlı. Arada gülüyor sonra yine eski hali ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten? Bu durumdan nasıl en az zararla çıkabilirim? Boşanmak istemiyorum çünkü daha çok yeni evliyiz((
O 26 yaşında bi mesleği de yok devamlı olanCanım çok genç ve hızlı bir kararla evlenmişsin, O da gençmi senin gibi?
Ayrıl ya da ayrılma sen onun kızlarla konuştuğu ekranın görtüntüsünü al.Elinde dursun yarın öbürgün seni üzecek birşey yaparsa , boşanma davasında bu görüntüleri gösterdiğinde son damlasına kadar acıtırsın onu maddi olarak.
sen okuluna odaklan ve meslek sahibi olmaya bak.
O 26 yaşında bi mesleği de yok devamlı olan
bir dip not vermem gerek bu konu,Canım çok genç ve hızlı bir kararla evlenmişsin, O da gençmi senin gibi?
Ayrıl ya da ayrılma sen onun kızlarla konuştuğu ekranın görtüntüsünü al.Elinde dursun yarın öbürgün seni üzecek birşey yaparsa , boşanma davasında bu görüntüleri gösterdiğinde son damlasına kadar acıtırsın onu maddi olarak.
sen okuluna odaklan ve meslek sahibi olmaya bak.
merhba cnm bende seninle aynı durumdayım bende 10 ay evli kaldım ve 6 aydır annemin evndeyim bende ne yapacagımı bilmiyorum ben boşanmak istiyorum çünkü şim hasta beni farklı şeylerle suçluyorMerhaba ben 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Eşimle 9 ay önce tanıştık ve 4 ay önce evlendik. Eşime gerçekten aşık oldum oda bana olmuştu yani çok dile getirmesede bunu arada söylerdi evlendikten sonra ailelerimiz falan uyusmadi kavga falan ettiler. Bunlarin disinda esimlede surekli tartismaya basladik. Sürekli eşimin telefonunda başka kızlarla konuştuğunu görüyorum Afedersiniz bildiğin yollu kızlar. Esim gercekten cok yakisikli Bende güzel bi kızdım önceden son zamanlarda çok zayıfladim ve kadına benzemiyorum bile. Ve artık depresyona girdim sürekli kavga ediyorduk sürekli ağlıyordum. Ve eşim artık benimle evlendigine pisman olduğunu söylüyor maddi olarak bosandiktan sonra destek olacağını ve boşanmamız gerektiğini söylüyor benden soğumus sevemiyormus artık ve ben çok üzülüyorum biseyleri düzeltmeye çalışıyorum değiştirdim huylarimi falan ama o yine aynı şekilde soğuk ve kararlı. Arada gülüyor sonra yine eski hali ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten? Bu durumdan nasıl en az zararla çıkabilirim? Boşanmak istemiyorum çünkü daha çok yeni evliyiz((
Çocuk olmadan ayrılmak en mantıklısı...istemeyen birine eyvallah etmeyin...benceMerhaba ben 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Eşimle 9 ay önce tanıştık ve 4 ay önce evlendik. Eşime gerçekten aşık oldum oda bana olmuştu yani çok dile getirmesede bunu arada söylerdi evlendikten sonra ailelerimiz falan uyusmadi kavga falan ettiler. Bunlarin disinda esimlede surekli tartismaya basladik. Sürekli eşimin telefonunda başka kızlarla konuştuğunu görüyorum Afedersiniz bildiğin yollu kızlar. Esim gercekten cok yakisikli Bende güzel bi kızdım önceden son zamanlarda çok zayıfladim ve kadına benzemiyorum bile. Ve artık depresyona girdim sürekli kavga ediyorduk sürekli ağlıyordum. Ve eşim artık benimle evlendigine pisman olduğunu söylüyor maddi olarak bosandiktan sonra destek olacağını ve boşanmamız gerektiğini söylüyor benden soğumus sevemiyormus artık ve ben çok üzülüyorum biseyleri düzeltmeye çalışıyorum değiştirdim huylarimi falan ama o yine aynı şekilde soğuk ve kararlı. Arada gülüyor sonra yine eski hali ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten? Bu durumdan nasıl en az zararla çıkabilirim? Boşanmak istemiyorum çünkü daha çok yeni evliyiz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?