Boşanmak istemiyorum nolur yardım edin?

Masmavi9595

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
3
0
1
29
Merhaba ben 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Eşimle 9 ay önce tanıştık ve 4 ay önce evlendik. Eşime gerçekten aşık oldum oda bana olmuştu yani çok dile getirmesede bunu arada söylerdi evlendikten sonra ailelerimiz falan uyusmadi kavga falan ettiler. Bunlarin disinda esimlede surekli tartismaya basladik. Sürekli eşimin telefonunda başka kızlarla konuştuğunu görüyorum Afedersiniz bildiğin yollu kızlar. Esim gercekten cok yakisikli Bende güzel bi kızdım önceden son zamanlarda çok zayıfladim ve kadına benzemiyorum bile. Ve artık depresyona girdim sürekli kavga ediyorduk sürekli ağlıyordum. Ve eşim artık benimle evlendigine pisman olduğunu söylüyor maddi olarak bosandiktan sonra destek olacağını ve boşanmamız gerektiğini söylüyor benden soğumus sevemiyormus artık ve ben çok üzülüyorum biseyleri düzeltmeye çalışıyorum değiştirdim huylarimi falan ama o yine aynı şekilde soğuk ve kararlı. Arada gülüyor sonra yine eski hali ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten? Bu durumdan nasıl en az zararla çıkabilirim? Boşanmak istemiyorum çünkü daha çok yeni evliyiz ((

Kendini salma. Bahane de bulma. Zayıflayıp çirkin olan gormedim daha
Psikolojik olarak kendini begenmiyorsun yada eşinin seni çekici bulmadığını dusunuyorsun.
Ama aşk sevgi böyle birkac kavgaya biter mi...

Aileler tartıssa da siz de taraf olmayın. En azından sen onun ailesini eleştirirken daha sakin ve siyasi konuş. Onu sevdiğini kaybetmek istemediğini belli et.

sakin ve dik dur. onu sevdiğini ve ayrılmak istemedeğini açık açık söyle ima edermişçesine değil. sevdiğini ve sevildiği hissettr ve kendini toparla. güzel günler gelmesi ümidi ile...

o senden vaz geçmişse bügun aklını çelebilirsin ama 6 ay sonra gene ayrılmak isteyecektir ,

daha hayatın başındasın evet bu sözlerim ağır gelebilir sana ama seni istemeyeni sen hiç isteme ,

bende senden biran önce boşanmak istiyorum bu evlilik bir hataydı de ,

Canım yeni evliyiz diye düşünerek ayrılmazsan bu adam daha çok yıpratır seni. Çok erken evlenmişsin 1 sene bile takılmamışsınız. Erken de ayrıl ki ona göre yeni hayatını kur. Daha yaşın küçük, okulun da var. İşe girersin yoğrunluktan koşturmacadan aklına bile gelmez. Zaten ilgisiz hödüğün tekiymiş baksana. Ömür geçer mi sence onunla?? Kendine yazık etme. Başka kızlarla konuşuyor diyorsun azıcık gururun olsun

Canım çok genç ve hızlı bir kararla evlenmişsin, O da gençmi senin gibi?

Ayrıl ya da ayrılma sen onun kızlarla konuştuğu ekranın görtüntüsünü al.Elinde dursun yarın öbürgün seni üzecek birşey yaparsa , boşanma davasında bu görüntüleri gösterdiğinde son damlasına kadar acıtırsın onu maddi olarak.

sen okuluna odaklan ve meslek sahibi olmaya bak.

O 26 yaşında bi mesleği de yok devamlı olan

Öncelikle çok hızlı bir kararla evlenmişsin bence hatta doğru düzgün birbirinizi tanımamışsınız bile. Eğer kafasına koyduysa boşanmayı ki başka kızlarla konuştuğuna göre koymuş en fazla günü kurtarabilirsin. bugün ikna edersin belki birkaç gün veya birkaç ay sonra tekrar boşanmak istediğini söyleyecek.

bir dip not vermem gerek bu konu,
telefon kayıtları boşanma davası açıldıktan 6 ay öncesine kadar ise zina davasına girer ve çekişmeli davalarda da dahil olmak üzere delil olarak mahkemece kayle alınmaz..

merhba cnm bende seninle aynı durumdayım bende 10 ay evli kaldım ve 6 aydır annemin evndeyim bende ne yapacagımı bilmiyorum ben boşanmak istiyorum çünkü şim hasta beni farklı şeylerle suçluyor

eşim telefonda başka kızlarla konuşacak ben de boşanmak istemeyeceğim! bir kızım var hem de hamileyim. bugün yapsa, bu hafta boşanırım. bu ne terbiyesizlik, aymazlık, ahlaksızlık derim! eşim de çok da iyi bilir bunu yapacağımı ve asla affetmeyeceğimi.

çok erken evlenmişsiniz. evliliğin ne olduğunu anlayamamış. düzenli işi bile yok. bırak, mesleğini eline al, güçlen, büyü. sonra düzgün birini hayatına alırsın. ne büyük yanlış yapmışım dersin. düzelmez. eninde sonunda her türlü seni aldatır. bu bir hastalık gibi bir şey bir kez yapan bir daha yapar. her seferinde daha ileri gider.

Başkasıyla konuşan adamdan sana hayır mı gelir? Nasıl posta koyacağını düşün, evde tutacağını değil. İlla biriyle basman gerekmiyor aldatma sayman için.

Çocuk olmadan ayrılmak en mantıklısı...istemeyen birine eyvallah etmeyin...bence

Kendini salarsan sürekli üzgün görünürsen ilişki iyice biter ki adam zaten söylemiş çabalamak yorulmaksa niyetin kendi huy duygu ve düşüncelerinden vazgeçip tamamiyle onun istediği gibi olacaksın ama bıda seni sevmesini değil yanında olmasını sağlar sadece birsüre.
Hep diyorum aslında en başta tamamiyle aitlik hissi vermemek gerekiyor erkeklere kendine özel şeylerin olacak sevgini hissetmek için o çabalayacak ne düşündüğnü hiç biZaman bilemeyecek. Biraz keşfedilir kalmak lazım

evlilik sıkıcı bir hal almış eşinizde sanırım evliĺiğe hazır değil taşkın deli dolu günlerini özlüyor
siz ise fazlasıyla hazırsınız
eşinizi serbest bırakın gitsin aynı evde farklı hayatlar yaşamak zorunda kalmayın

soğumuş sevmiyorum falan demiş daha ne desin ,bence aksi davranın adam biliyor sizin elde olduğunuzu ne yaparsa derse desin hep orda olcağınızı dünyada tek kalmışcasına ...kimseye paspasın altındaki anahtar rahatlığını vermeyeceksin ,bırak o senın peşinde koşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…