- 19 Ekim 2016
- 3
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Masmavi9595
Merhaba ben 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Eşimle 9 ay önce tanıştık ve 4 ay önce evlendik. Eşime gerçekten aşık oldum oda bana olmuştu yani çok dile getirmesede bunu arada söylerdi evlendikten sonra ailelerimiz falan uyusmadi kavga falan ettiler. Bunlarin disinda esimlede surekli tartismaya basladik. Sürekli eşimin telefonunda başka kızlarla konuştuğunu görüyorum Afedersiniz bildiğin yollu kızlar. Esim gercekten cok yakisikli Bende güzel bi kızdım önceden son zamanlarda çok zayıfladim ve kadına benzemiyorum bile. Ve artık depresyona girdim sürekli kavga ediyorduk sürekli ağlıyordum. Ve eşim artık benimle evlendigine pisman olduğunu söylüyor maddi olarak bosandiktan sonra destek olacağını ve boşanmamız gerektiğini söylüyor benden soğumus sevemiyormus artık ve ben çok üzülüyorum biseyleri düzeltmeye çalışıyorum değiştirdim huylarimi falan ama o yine aynı şekilde soğuk ve kararlı. Arada gülüyor sonra yine eski hali ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten? Bu durumdan nasıl en az zararla çıkabilirim? Boşanmak istemiyorum çünkü daha çok yeni evliyiz
((