Herkese merhabalar.4 yıllık evliyim 5 yıldır tanışıyoruz 11 aylık bebeğimiz var. Ailesiyle tanistigimdan beri ailesi beni sevmediği için 5 yıldır ayırma soğutma büyüsü yaptılar her seferinde bozdurduk dayandık ama sanırım yine büyü yaptılar çünkü benim eşime olan sevgim bitti. Naparsan yapayım olmuyor. Boşanalım dese hiç düşünmem kabul ederim ama çocuğumu düşünmem gerekiyor. Ona kıyamıyorum. Babasız büyütmek istemiyorum ama esimin her hareketi batmaya başladı çok sıkıldım çok mutsuzum.ya zamaninda yaptiklari ayirma buyuleri ters tepti de evlendim. Ya da seviyordum ama bitti. Kendime soruyorum neden evlendin madem diye cevap bulamıyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.
Herkese merhabalar.4 yıllık evliyim 5 yıldır tanışıyoruz 11 aylık bebeğimiz var. Ailesiyle tanistigimdan beri ailesi beni sevmediği için 5 yıldır ayırma soğutma büyüsü yaptılar her seferinde bozdurduk dayandık ama sanırım yine büyü yaptılar çünkü benim eşime olan sevgim bitti. Naparsan yapayım olmuyor. Boşanalım dese hiç düşünmem kabul ederim ama çocuğumu düşünmem gerekiyor. Ona kıyamıyorum. Babasız büyütmek istemiyorum ama esimin her hareketi batmaya başladı çok sıkıldım çok mutsuzum.ya zamaninda yaptiklari ayirma buyuleri ters tepti de evlendim. Ya da seviyordum ama bitti. Kendime soruyorum neden evlendin madem diye cevap bulamıyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.
Soguklugumun farkında sanırım ama senim için herşeyi yapabileceğimi görmüyorsun herkesi karşıma alırım dese de etkilenmiyorum
Eski konularıma bakın aynı benim gibi yazmışsınız şimdi de eşimden boşanıyorum sebep aldatilmaHerkese merhabalar.4 yıllık evliyim 5 yıldır tanışıyoruz 11 aylık bebeğimiz var. Ailesiyle tanistigimdan beri ailesi beni sevmediği için 5 yıldır ayırma soğutma büyüsü yaptılar her seferinde bozdurduk dayandık ama sanırım yine büyü yaptılar çünkü benim eşime olan sevgim bitti. Naparsan yapayım olmuyor. Boşanalım dese hiç düşünmem kabul ederim ama çocuğumu düşünmem gerekiyor. Ona kıyamıyorum. Babasız büyütmek istemiyorum ama esimin her hareketi batmaya başladı çok sıkıldım çok mutsuzum.ya zamaninda yaptiklari ayirma buyuleri ters tepti de evlendim. Ya da seviyordum ama bitti. Kendime soruyorum neden evlendin madem diye cevap bulamıyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.
buyu yaptiklarini nereden biliyorsunHerkese merhabalar.4 yıllık evliyim 5 yıldır tanışıyoruz 11 aylık bebeğimiz var. Ailesiyle tanistigimdan beri ailesi beni sevmediği için 5 yıldır ayırma soğutma büyüsü yaptılar her seferinde bozdurduk dayandık ama sanırım yine büyü yaptılar çünkü benim eşime olan sevgim bitti. Naparsan yapayım olmuyor. Boşanalım dese hiç düşünmem kabul ederim ama çocuğumu düşünmem gerekiyor. Ona kıyamıyorum. Babasız büyütmek istemiyorum ama esimin her hareketi batmaya başladı çok sıkıldım çok mutsuzum.ya zamaninda yaptiklari ayirma buyuleri ters tepti de evlendim. Ya da seviyordum ama bitti. Kendime soruyorum neden evlendin madem diye cevap bulamıyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bir insan bir insani sevebilir bir insan bir insandan soguyabilir büyü falan gibi seyleri bahane etmeyin ki zorla bi neden aramissiniz gibi buyuye bu kadar inanarak nolcak cocuk varsa bosanilmayacak mi ayrı yaşayınca da cocuk buyuyo babasini da gorur annesini de benim de bebegim var bosaniyorum babasiz kalmasina izin vermem ama o ben evliligimin problemiydi cocugun babasina gormesine tanımasına biseu diyemem bahanelerin arkasina saklamayınHerkese merhabalar.4 yıllık evliyim 5 yıldır tanışıyoruz 11 aylık bebeğimiz var. Ailesiyle tanistigimdan beri ailesi beni sevmediği için 5 yıldır ayırma soğutma büyüsü yaptılar her seferinde bozdurduk dayandık ama sanırım yine büyü yaptılar çünkü benim eşime olan sevgim bitti. Naparsan yapayım olmuyor. Boşanalım dese hiç düşünmem kabul ederim ama çocuğumu düşünmem gerekiyor. Ona kıyamıyorum. Babasız büyütmek istemiyorum ama esimin her hareketi batmaya başladı çok sıkıldım çok mutsuzum.ya zamaninda yaptiklari ayirma buyuleri ters tepti de evlendim. Ya da seviyordum ama bitti. Kendime soruyorum neden evlendin madem diye cevap bulamıyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.
Büyü müyü işleri sakat.Herkese merhabalar.4 yıllık evliyim 5 yıldır tanışıyoruz 11 aylık bebeğimiz var. Ailesiyle tanistigimdan beri ailesi beni sevmediği için 5 yıldır ayırma soğutma büyüsü yaptılar her seferinde bozdurduk dayandık ama sanırım yine büyü yaptılar çünkü benim eşime olan sevgim bitti. Naparsan yapayım olmuyor. Boşanalım dese hiç düşünmem kabul ederim ama çocuğumu düşünmem gerekiyor. Ona kıyamıyorum. Babasız büyütmek istemiyorum ama esimin her hareketi batmaya başladı çok sıkıldım çok mutsuzum.ya zamaninda yaptiklari ayirma buyuleri ters tepti de evlendim. Ya da seviyordum ama bitti. Kendime soruyorum neden evlendin madem diye cevap bulamıyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.
Sizde tekrar aşık olma büyüsü yapın. Kaynayada kurbağaya dönüşme büyüsü yapın evin içinde zıplasın dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?