Boşanmak isteyen eş

Neden kavga ediyorsunuz ki.
Öfke patlamaları mu var eşinin

Bir kişiyi böyle okursanız evet olabilir diyebiliyorsunuz ama bdv yi sürekli okumak bu kadar basit hataların bu kadar çok tekrarlayarak yapılması insanı yoruyor öfkelendiriyor ve işin garip tarafı acayip bir merak uyandırıyor🙈
Hiç sağlıklı değil olumsuzluk🥴 biriktiriyorsunuz resmen 😤
Fırsat oldukça okuyorum evet ama aynı hataların defalarca yapılması, bana karşımdaki insanı küçük düşürecek yorum yapma hakkını vermiyor.
Olmuşla ölmüşe çare var mı yok. Bu saatten sonra ne yapılabilir o önemli.
Tabi ki herkes kendi fikrini söyler, yanlışını söyler ama bakıyorum herkes yerden yere vurma derdinde.

Çocuk evliliği kurtarır sandınız değil mi? Ama kurtarmıyor. En azından buradan görünen o maalesef ki.
Size tek tavsiyem annenizi babanızı arayın durumunuzu anlatın. Onları kırdı iseniz bolca özür dileyin. Ailenize gidin. Orada kalın. Yazık günah o çocuğa. Anne karnında sizin tüm üzüntünüzü hissediyor. Sürekli ağlamayın. Bebeğiniz için metanetli olmanız lazım. Eşiniz boşanalım derse de boşanalım deyin. Sürekli ağızda sakız gibi boşanalım olmaz. Rest çekin. Ciddiyetinizi görsün. Tamam derse zaten bitmesi daha hayırlıdır. Bir şans daha verelim vs derse de çift terapisi alın mutlaka. Bence demeyecek gibi görünüyor. Kendinizi her duruma alıştırın. Evliliğinizde ne olursa olsun ailenizin gönlünü mutlaka alın.

Fırsat oldukça okuyorum evet ama aynı hataların defalarca yapılması, bana karşımdaki insanı küçük düşürecek yorum yapma hakkını vermiyor.
Olmuşla ölmüşe çare var mı yok. Bu saatten sonra ne yapılabilir o önemli.
Tabi ki herkes kendi fikrini söyler, yanlışını söyler ama bakıyorum herkes yerden yere vurma derdinde.
Bakın söz konusu bir bebek
Bencil ve akılsızxa yapılmış hataların kurbanı
Gerçekten bu insanı sinirlediriyor

Bakın söz konusu bir bebek
Bencil ve akılsızxa yapılmış hataların kurbanı
Gerçekten bu insanı sinirlediriyor
Sinirleniyoruz evet söyleniyoruz da haklısınız.
Ama bu sıkıntıyı yaşayan kişi konu sahibi.
Bile bile evlenmiş zaten biz ne desek boş.
Bu kişiyle evlenmeyi hatta çocuk sahibi olmayı kafasına koymuş.
Böyle bir ortamda o çocuk mutlu huzurlu büyür mü mümkün değil zaten.
Ama benim hayat tecrübemden dolayı işin sonunun nereye gideceğini görüyor olmam karşımdakine istediğimi söylerim anlamına gelmez. Bunu diyorum.

İyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzden 🥺 keşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Ayrılın ne olursa olsun ayrılın ve asla barışmayın. Biz çok mutsuz evlilikte büyüdük 3 kardeş hepimiz bir yere dağıldık. Perişan olduk. Çoçuğunuzu bir kaosun içinde büyütmeyin.

Nasıl karşılarına dikilip evlendiyseniz, şimdi de boşanıyorum diyeceksiniz. Nasıl söylerim bahane etmeyin, ne istiyorsanız, kararınız neyse yaparsınız.

Çocuk olunca düzelir diye düşünmüş olmalısınız. Düzelmez. Daha beter olur. Problemli bir evliliğe Çocuk doğurmayı düşünüyorsunuz. Niye ? Çok istedim. İyi de Çocuk böyle bir ailede doğmayı istiyor mu bakalım? Sevgiyle büyümesi gerekirken saçma sapan şekilde aranızda kalacak yavrucak. Hiç mi devletin bedava korunma yöntemlerinden haberin yoktu da biraz beklemeyi düşünemedin.

Çocugun ne sıcu var. Geçen bır arkadasımda böyle ayrılma asamasındaydı kesınlıkle kınamıyorum sevgılılıklerı nişanlılıkları leş gibiydı evlılıklerı de öyle 2 de çocuk yaptı bırını doğurdu 6 ay sonra bır daha hamıle kaldı annesınkn evıne gıttı çocuk öle uzuldukı her gün çocuğun atesı var atesı düşmüyor. Onlar hıssetmıyor mu sanıyorsunuz

İyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzden 🥺 keşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Neden 8 yıl bir ayrıl bir barış oldunuz nelerde anlayamıyorsunuz

İyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü aoldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzden 🥺 keşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Bu zamana kadar öyle böyle sürmüş madem yine aynı düzen devam eder.Cocuga yazık bari siz susun olaylar, kavgalar büyümesin.

Size kendi hayatımdan bir ibret hikayesi anlatayım

Bundan 5 yıl önce;bir tanıdığım vardı toksit bir ilişkisi vardı adamla nişanlıydı önce ‘ beni zorla ailem falanca kişiye verecek’ manipülasyonu yaptığını sonra da ‘ ailem ilişkimizi duydu’ manipülasyonu yaptığını ve adamla nişanlandığını ballandıra ballandıra anlatıyordu,

Hatta bir akrabası da aynı 2 cümleyi kurmuş o da evlenmiş bana da sen de yap ki evlen diyordu, yapmadım saçma geldi zorla evlendiğim birini ben istemem dedim

5 yıl sonra hem kendisi hem akrabası çocukla boşanmış,

Yani zorlama ile yapılan evlilikten hayır gelmez.

Konu sahibi kaçtın gittin belki okursun 😇

Back
X