- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fırsat oldukça okuyorum evet ama aynı hataların defalarca yapılması, bana karşımdaki insanı küçük düşürecek yorum yapma hakkını vermiyor.Bir kişiyi böyle okursanız evet olabilir diyebiliyorsunuz ama bdv yi sürekli okumak bu kadar basit hataların bu kadar çok tekrarlayarak yapılması insanı yoruyor öfkelendiriyor ve işin garip tarafı acayip bir merak uyandırıyor
Hiç sağlıklı değil olumsuzlukbiriktiriyorsunuz resmen
![]()
Bakın söz konusu bir bebekFırsat oldukça okuyorum evet ama aynı hataların defalarca yapılması, bana karşımdaki insanı küçük düşürecek yorum yapma hakkını vermiyor.
Olmuşla ölmüşe çare var mı yok. Bu saatten sonra ne yapılabilir o önemli.
Tabi ki herkes kendi fikrini söyler, yanlışını söyler ama bakıyorum herkes yerden yere vurma derdinde.
Sinirleniyoruz evet söyleniyoruz da haklısınız.Bakın söz konusu bir bebek
Bencil ve akılsızxa yapılmış hataların kurbanı
Gerçekten bu insanı sinirlediriyor
Ayrılın ne olursa olsun ayrılın ve asla barışmayın. Biz çok mutsuz evlilikte büyüdük 3 kardeş hepimiz bir yere dağıldık. Perişan olduk. Çoçuğunuzu bir kaosun içinde büyütmeyin.İyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzdenkeşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Neden 8 yıl bir ayrıl bir barış oldunuz nelerde anlayamıyorsunuzİyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzdenkeşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Bu zamana kadar öyle böyle sürmüş madem yine aynı düzen devam eder.Cocuga yazık bari siz susun olaylar, kavgalar büyümesin.İyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü aoldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzdenkeşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum