Boşanmak isteyen kadınların öylece gidememesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonunda beni anlayabilecek biri çıktı,keşke benim de evim olsa kira derdim olmasa.bosaninca neden biz çocuklu kadınlar sıkıntı çekmez zorundayız diyorum aslında ben.neden erkeklerin rahatı kaçmıyor da bizim kaçıyor.belki bu nafaka işleri daha bize yönelik ayarlansa asıl.adamlar bu yaptırımlar yüzünden zorla da olsa bakmak zorunda olsa.devletten para beklediğimi ima edenler bu tarz düşünmemiş hic
boşanma halinde çocuklara ve kadına nafaka bağlanıyor daha ne bekliyorsunuz ki ben anlamıyorum. süt banyosu yaparken üzüm mü yedirsin adam size?

Nede çocukların bakımından babasının zorunlu olduğu halde ben bakayım.parasal olarak yani.ben anneliğimi yaparım,cocugun masrafları babaya aitse o ve onun ailesi karşılayacak heralde.
Aile ne alaka?
Neden sizin ve eşinizin bakamadıgı çocukları, kaç yaşına gelmiş insanlar bakmak zorunda olsun yahu?
Onlara mi sordunuz anne baba olurken?

Siz, çalışmayın çocuklarımi birakamam diye onlar size para versin.
Müthiş çözüm.

Nede çocukların bakımından babasının zorunlu olduğu halde ben bakayım.parasal olarak yani.ben anneliğimi yaparım,cocugun masrafları babaya aitse o ve onun ailesi karşılayacak heralde.
hayretler içinde okuyorum yazdıklarınızı...

Sonunda beni anlayabilecek biri çıktı,keşke benim de evim olsa kira derdim olmasa.bosaninca neden biz çocuklu kadınlar sıkıntı çekmez zorundayız diyorum aslında ben.neden erkeklerin rahatı kaçmıyor da bizim kaçıyor.belki bu nafaka işleri daha bize yönelik ayarlansa asıl.adamlar bu yaptırımlar yüzünden zorla da olsa bakmak zorunda olsa.devletten para beklediğimi ima edenler bu tarz düşünmemiş hic

Ablacım erkek sıkıntı çekmiyorsa çalışıyor diye çekmiyordur, sen de çalış sen de çekme. Bu kadar zor geliyorsa çocuğunun velayetini de ver babaya. Ne yapsın devlet bu duruma?

Mesleğim var demişsin konuda özel değilse mesleğin ne acaba?

şaka gibisiniz çocuğu yaparken adamın ailesine mi sordunuz da ailesi karşılasın. iki kişi çocuk yapmışsınız koca zaten sorumsuz anne de hazır yiyici.. yaşlı başlı insanlar size ve çocuklarınıza baksın ohh ne güzel dünya.. Allah çocuklarınızın yardımcısı olsun gerçekten üzüldüm onlar adına..

boşanma halinde çocuklara ve kadına nafaka bağlanıyor daha ne bekliyorsunuz ki ben anlamıyorum. süt banyosu yaparken üzüm mü yedirsin adam size?
O nafakalar istendiği gibi mi veriliyor peki.benim önümde ablam var, boşanma aşamasında eşi 10 bin TL maaş alıp tedbir nafakası 900 TL.suan 2000 maaş alan eşimden bosansam devlette bile çalışmıyor ne kadar verir sizce bana.ben bu haklar bize rahat etmemizi sağlayacak şekilde daha güzel duzenlesense adaletsizlik olmasa diyorum

ya benim yetiştirilişimde bir sıkıntı var ya da konu sahibinin.. ben çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun, birey oldugunuzu hatırlayın, üretin, çocuklarınıza örnek olun dedikçe o kocamin ailesi baksın devlet baksin o, bu baksın diyor..Resmen hazır yemek, hazıra duacı olmak demek. Başkısının sırtından geçinmek demek..başka betimlemelerim de var ama ban yememek adına yazamıyorum..

O nafakalar istendiği gibi mi veriliyor peki.benim önümde ablam var, boşanma aşamasında eşi 10 bin TL maaş alıp tedbir nafakası 900 TL.suan 2000 maaş alan eşimden bosansam devlette bile çalışmıyor ne kadar verir sizce bana.ben bu haklar bize rahat etmemizi sağlayacak şekilde daha güzel duzenlesense adaletsizlik olmasa diyorum
Siz eşinizin 2000 maaşla ne vermesini bekliyorsunuz?

ay bişey dicem konu sahibi sosyal deney falan yapıyosan nolur söyle tansiyonum çıktı 🤣🤣🤣
Yalan değil ben zaten bu tarz bi seylerin peşindeyim,KESK öyle olsa diyorum,felsefe grubu öğretmeniyim ben normal değil mi bu konuda da ütopik düşünmek.herkes acı gerçeklere mahkum kalmış,ben kalmıyorum bayanlar hayalini kurmadan gerçek olmasını bekleyemeyiz.herkes çok ciddi almış.be olur evet keşke şöyle olss böyle olsa diye fikir verse.hemen ciddi ciddi laflari diziyor herkes biraz karamsarlıği bırakalım nasıl gelişecek kadınlar için doğacak yeni fikirler.herked eşinden ayrılınca çocuklarıyla sıkıntı çekerek yaşamayı kabullenmiş,ben etmiyorum

allahım sabır ver

hanımefendi 2 bin tl maaşla evliyken geçindiniz mi de adam sizi boşanınca o parayla geçindirsin? çalışın siz de destek olun çocuklarınıza.

ya benim yetiştirilişimde bir sıkıntı var ya da konu sahibinin.. ben çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun, birey oldugunuzu hatırlayın, üretin, çocuklarınıza örnek olun dedikçe o kocamin ailesi baksın devlet baksin o, bu baksın diyor..Resmen hazır yemek, hazıra duacı olmak demek. aşkısının sırtından geçinmek demek..başka betimlemelerim de var ama ban yememek adına yazamıyorum..
Ama bu bir süreliğine olsun diyorum.cocuklar büyüyene kadar.neden kimse anlamiyor.2 yıl çok mu uzun süre ya,bebeğimi emzirmek bakmak istiyorum bosansam da neden bu kadar anormal geliyor herkese

Normalde nasıl geçiniyorsunuz 2 bin lirayla?

Yalan değil ben zaten bu tarz bi seylerin peşindeyim,KESK öyle olsa diyorum,felsefe grubu öğretmeniyim ben normal değil mi bu konuda da ütopik düşünmek.herkes acı gerçeklere mahkum kalmış,ben kalmıyorum bayanlar hayalini kurmadan gerçek olmasını bekleyemeyiz.herkes çok ciddi almış.be olur evet keşke şöyle olss böyle olsa diye fikir verse.hemen ciddi ciddi laflari diziyor herkes biraz karamsarlıği bırakalım nasıl gelişecek kadınlar için doğacak yeni fikirler.herked eşinden ayrılınca çocuklarıyla sıkıntı çekerek yaşamayı kabullenmiş,ben etmiyorum
Valla doğum izni, süt izni, istersen ücretsiz izin gibi birçok haklar verildi zaten ÇALIŞAN kadınlara. Çalışmayana para yok olmasın da ne münasebet yani 😂

Ama bu bir süreliğine olsun diyorum.cocuklar büyüyene kadar.neden kimse anlamiyor.2 yıl çok mu uzun süre ya,bebeğimi emzirmek bakmak istiyorum bosansam da neden bu kadar anormal geliyor herkese

2 yıl çalışan insana bile devlet maaş vermiyor, evde yata yata maaş mı talep ediyorsunuz bi de?
Çocuğunu kendisi büyütmek isteyen ücretsiz izin alıyor. Durumu olmayan çalışıyor maaşını alıyor. Bunlardan haberiniz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X