Kocan hayatında yok ki. Boşansan ne fark edecek?
Çalışmıyor, babalık yapmıyor, sevişmiyor ne yapıyor bu adam?
Lise mezunu açıktan üniversite okuyor. Çalışmama sebebi alacağı parayı beğenmiyor. Yani 1200 lira alıp bu çile çekilmez demişti ayrıldığı zaman. Hiç is aramadı yanı öyle filmlerdeki gibi. Öyle olsa zaten bulamıyor derim. Dert etmem. Ben devlet memuruyum ve bu onu da nasılsa senin iş güvenliğin var diyor. Kendisi gün boyu pc başında.
Lise mezunu açıktan üniversite okuyor. Çalışmama sebebi alacağı parayı beğenmiyor. Yani 1200 lira alıp bu çile çekilmez demişti ayrıldığı zaman. Hiç is aramadı yanı öyle filmlerdeki gibi. Öyle olsa zaten bulamıyor derim. Dert etmem. Ben devlet memuruyum ve bu onu da nasılsa senin iş güvenliğin var diyor. Kendisi gün boyu pc başında.
Çok zor canım ya..Nasıl içi rahat ediyor anlamadım.cocuga mı bakıyor peki? Calismiyormu hiç ? En son ne zaman çalıştı.psikolojik sorunları filanmi var.Allah yardımcın olsun.bosanirsan daha mutlu olabilecekmisin iyi dusundunmu peki?Onu yapacağını sanmıyorum maddi sıkıntı içinde değilim yani ac değilim açıkta değilim tabiki çok iyi alım gücüm de yok. Beni sinir eden nokta isterdim ki benim için birşey yapsın düşünüyorum bulamıyorum. Yanı insan eşi için çocuğu için para kazanmak istemez mi? Yanı hadi beni geç bir çocuğu var. Çocukta alıştı bu duruma artık
10 yıl içinde 1 yıl çalıştı onda da 6 yıl önce ayrıldı işten. Psikolojik sorunları yok. Varsa da her insan kadar. Sanırım zaten geçiniyoruz diyor kendi kendine. Şuan mutlu değilim yani bir hissim yok içimde. Sadece doğru olanı yapmak istiyorum. Beraber mutlu olabileceğimizi pek sanmıyorum.Çok zor canım ya..Nasıl içi rahat ediyor anlamadım.cocuga mı bakıyor peki? Calismiyormu hiç ? En son ne zaman çalıştı.psikolojik sorunları filanmi var.Allah yardımcın olsun.bosanirsan daha mutlu olabilecekmisin iyi dusundunmu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?