• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak isteyip karar veremiyorum

Lütfen yanlış anlamayın ama siz ne kadar normalmiş gibi anlatıyorsunuz eşiniz elden komşudan da utanmıyor herhalde çocuğunuz yarın öbür gün örnek alır diye hiç korkmuyor musunuz

Çalışmaması bir yana iş aramaması büyük sıkıntı.
Hadi onu yapmıyorsun bari evdeki yükü tamamen al karının üstünden be zalim.

10 yıl , dile kolay. Sabır taşıymışsınız. Kendimi sabırlı bilirdim..

Her yük sizdeyse hayatınızda kimsenin olmasına gerek yok ki ayrılmak için.

Yanlış anlamıyorum ne demek bu konu hakkında pek konuştuğumuz yok herkes kanıksamış bu durumu. Normal gibi anlattığıma gelince normal olmadığını biliyorum. Yani büyük bir sorun olduğunu bunun. Yemek yapmıyor yada temizlik demiyorum çoğu erkek yapmıyor. Ama tabiki bana kızmakta yok artık demekte de haklısınız. Çünkü çok uzun zaman katlandım bu duruma

Sanırım duygu sömürüsünde iyi ve hep çocuğumuz için diye düşündüm. Anne baba birarada büyüsün dedim. Kendimi ikinci plana attım. Belki de süreçten korkuyorum bilemiyorum.

Adam sırtınızdaki bir çuval tuğla koyun yere gitsin

Maddi manevi bir getirisi yok evden atarsanız boğaz sayınız 1 eksilir maddiyatınıza iyi gelir. Eşşek kadar herif çalışmıyor devrilip yatıyor siz bakıyorsunuz.....enayi misiniz???

Olabilirim bilmiorum sanırım bu kadar süre çekecek insan yok benim gibi

Öyle demeyin enayilik bizim kadınlarımıza vergi bence.

Sizin çocuksuz olan, dayak yiyen, psikolojik şiddetin her türüne maruz kalan modelleriniz de var, onlar da boşanmıyor. Onlara nispeten enayi değilsiniz.

Öyle demeyin enayilik bizim kadınlarımıza vergi bence.

Sizin çocuksuz olan, dayak yiyen, psikolojik şiddetin her türüne maruz kalan modelleriniz de var, onlar da boşanmıyor. Onlara nispeten enayi değilsiniz.
Umarım bende en kısa zamanda yaptığım bu salaklıga son verip hayatım boyunca bir daha böyle bir aptallığı yapmam. Hep hayat müşterek diye düşündüysem de benim için tek taraflı oldu. Allah'tan ben farkındayım bu da birseydir. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Umarım bende en kısa zamanda yaptığım bu salaklıga son verip hayatım boyunca bir daha böyle bir aptallığı yapmam. Hep hayat müşterek diye düşündüysem de benim için tek taraflı oldu. Allah'tan ben farkındayım bu da birseydir. Teşekkür ederim yorumlarınız için
hadi sen ve çevre alıştınız.
ya çocuğun?
o da babasını örnek alırsa.
babam çalışmadı ama hem evli hem çocuklu mutlu yaşadı deyip o da babası gibi davranırsa ileride.
bir gün bir bakmışsın oğlun bulmuş senin gibi bir saf, babası gibi tembel bir hayat sürüyor.

Umarım olmaz diyebilirim onun için çektim ben bunca zaman bu evliliği
sonuçta çocuklar ya anneyi örnek alır ya da babayı.
ve çocuklar aptal değil. evde sevgi mutluluk huzur olup olmadığını gayet iyi anlıyorlar.

"Vefa duygumsa beni engelliyor" Bu cumlenize takildim ve gercekten anlamadim. Neyin vefasi? Sizin iliskinizde biri birisine vefa duyacaksa bu esiniz olmali siz degil! Hayatta butun iliskilerde, duygular karsilikli olunca anlamlidir. Yoksa o insan size sadece kamburdur. Keyfi, bile istiye calismayan erkege saygi duyamiyorum malesef. Evi gecinderen siz, cocuk doguran/bakan siz,evle ilgilenen siz pardon neye vefa niye vefa... Ayrica sizi en buyuk destekciniz cocugunuz baskada kimseye zaten ihtiyaciniz yok. Aksine cocugunuz icin bu kamburdan kurtulmalisiniz. Malesef ki babasi cocugunuz icin olabilecek en yanlis role model. Kendinize bir iyilik yapin, cocugunuzla kendinize bir yasam kurun sirtinizdaki yukten kurtulun. Yahu aklim, hafsalam almiyor , inanamiyorum,sinirleniyorum bir erkek is, para v.s begenmeyip nasil evde yatar hemde senelerceee

Hepinizin görüşlerini okudum öncelikle teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. Benimde isteğim o doğrultuda zaten. Umarım benim için hayırlısı olur. Evlilik bu şartlar altında çok zor benim acımdan. Umarım kısa zamanda kurtulurum bu durumdan.

eşiniz sizi iyi sindirmiş ve sağlıklı düşünmenizi engelliyor.
bir defa gençliğini harcayan sizsiniz ve vefa duyması gereken de o...
psikolojik manipülasyon yapmış size ve o yüzden siz de onu çekmeniz gerektiğini düşünmüşsünüz yıllarca...
artık bu zinciri kırın ve onu salıverin ormanına...
size yazık... evlilik böyle bir şey değil...
mutlu olmak sevmek sevilmek, değer verilmek sizin de hakkınız...
lütfen kurtulun bu adamdan...

Boşanmak zor değil sekerim 39 yaşındayım iki tane söktüm attim bu kenelerden sen 34 yaşında bi tanesini mi atamican.. olmayan vefa borcunu da ödemişsin emin ol... s...ret gitsin.... zaten tek başına yapiyosun herseyi yapmaya da devam edersin en azindan bi bogaz bi camasir bi dirdir bi hirgür eksik olur....

Sorumluluk almayan parazit bir koca.

Onun yerine evde çicek besle en azından yılda 2 kez açar.

Onun yükünü neden taşıyorsun ki?

Back
X