bosanmak istiyorm:(

ysmnozksp

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
32
1
13
36
3 yıllik evliyim 17 aylik oğlum var kayinvalidemle evimiz yakin ve evlendiğimden beri hergün bende bana sormadan benim evime misafir getirio ben uyurken evime gelio herseye karişio cok konusuo herseye bi kusur buluo beni bazi konularda zorluo bile...esimle zaten problemliyim ve dayanamiorm artk ne yapacagimi bilmiorm....

Sadece dinlio baska bişey yapmio haklsin dio o kadar defalarca konustum esim bana dokunmayan yılan bin yasasin modunda
eşine annenle konuşmak istıyorum bu konuyu de ve annesıyle kocan yanındayken konuş demediğin şeyleri dedi diye idda etmesin abartabılır konuşmayı hemde eşinde yanında olursa onun da rahatsız oldugunu anlar

Bana kalırsa kayınvalidenizle konuşun saygılı bir biçimde rahatsızlığınızı dile getirin,

sonra boşanma kısmını düşünürsünüz belki herşey düzelir belli mi olur.

Eşiniz madem size hak veriyor size ikna edin uygun bi dille konussun annesiyle. Siz konussaniz kotu olur belki ama o oğlu sonuçta. Tartisipta hatasini anlamasindan iyidir herhalde. Tatil dil yilani deliğinden cikarirmis

Kırıldıgım cok nokta var ben düşük teklikesi gecirmiştim doktor yaticksin dedi kanamam vardi kayinvalidemde bilio bunu dogal olarak.onun belinde rahatszliği vardi cıkıkcimi ne varmiş ona gitti ve ayaga kalmickmiş yatacakmiş benim evime geldi yatti ve ben o halde 1 hafta misafir agirladim her aksam

sinir ya başka cocugu yokmuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…