Sadece dinlio baska bişey yapmio haklsin dio o kadar defalarca konustum esim bana dokunmayan yılan bin yasasin modunda
annem boyle degildi bende bilmiorm dioBoşanmadan halletmenin bir yolu yok mu,eşiniz ne diyor annesinin davranışlarına
Sadece dinlio baska bişey yapmio haklsin dio o kadar defalarca konustum esim bana dokunmayan yılan bin yasasin modunda
eşine annenle konuşmak istıyorum bu konuyu de ve annesıyle kocan yanındayken konuş demediğin şeyleri dedi diye idda etmesin abartabılır konuşmayı hemde eşinde yanında olursa onun da rahatsız oldugunu anlarSadece dinlio baska bişey yapmio haklsin dio o kadar defalarca konustum esim bana dokunmayan yılan bin yasasin modunda
Soyluorum kayinpederimle bile konustum iki gün düzelio yada küsüo
Ya esimlede sorunlarim var bide ustüne kayinvalide dayanamiorm artk
sinir ya başka cocugu yokmuymuşKırıldıgım cok nokta var ben düşük teklikesi gecirmiştim doktor yaticksin dedi kanamam vardi kayinvalidemde bilio bunu dogal olarak.onun belinde rahatszliği vardi cıkıkcimi ne varmiş ona gitti ve ayaga kalmickmiş yatacakmiş benim evime geldi yatti ve ben o halde 1 hafta misafir agirladim her aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?