Hangi hakim uyuşturucu bağımlısı bir adam a hafta sonu bile olsa çocuk verir . Valla bana çok mantıksız geldi adalet sistemimiz bukadar eksik değildir sanmıyorumTek korkum cocuklarimi alması,ailemle yasayinca rahatsız edip rezil etmesi en sonunda abimle abim ve babamin basi belaya girecek korkuyorum cocuklarimida saçma sapan doldurucak alinca cocuklarim arada kalir diye korkuyorm
Tek korkum cocuklarimi alması,ailemle yasayinca rahatsız edip rezil etmesi en sonunda abimle abim ve babamin basi belaya girecek korkuyorum cocuklarimida saçma sapan doldurucak alinca cocuklarim arada kalir diye korkuyorm
Korkmaaa afkuran kopek isirmazTek korkum cocuklarimi alması,ailemle yasayinca rahatsız edip rezil etmesi en sonunda abimle abim ve babamin basi belaya girecek korkuyorum cocuklarimida saçma sapan doldurucak alinca cocuklarim arada kalir diye korkuyorm
Siz bir araştırın mahkemeye bağımlı olduğunu söylerseniz verilermi çocukları. Kanımca hafta sonu bişe vermez. Ya ne psikolojisinden bahsediyorsunuz hala. Çocuklar bağımlı babaları ile büyürken çokmu sağlam olacak sanki. Olmadı arayın morçatıyı destek isteyin. Anlatım durumunuzu. Ama sizin bu adamı bırakmaya niyetiniz yok gibiBende cocuklarima çok bagliyim yasadigim sikintilardan dolayı cocuklarima cçok fazla baglandim hafta sonu bile alsa ogözlemlerinden olurum
Tek korkum cocuklarimi alması,ailemle yasayinca rahatsız edip rezil etmesi en sonunda abimle abim ve babamin basi belaya girecek korkuyorum cocuklarimida saçma sapan doldurucak alinca cocuklarim arada kalir diye korkuyorm
Sadece istemekle kalma biran önce harekete gec arkadasımMrhb yarim saat önce esimle milyonuncu kavgamixi ettik,5yillik evliyim 2 kizim var evlndgm günden beri şiddet hakaret,eve gelmemeleri arkadaş alkol uyuşturucu bagimliligi,yetti canima daha önce 2kere ayrildik çocuklar için söz verdi yeminler etti döndüm,artik katlanamiyorm,ayrilip boşanmak istiyorum,cocuklarsiz yapamazmis tehtit ediy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?