- 27 Nisan 2009
- 2.689
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.015
- 683
Canım benim bakım bir insanın içinden gelmeli bu huyunuda değiştireceğini sanmıyorum sen uyarınca yapıyorsa oda iyi ,canım sadece sorun bakımsızlığıysa boşanma bu birazda yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor yinede belki zamanla değişir.bakımsız görgüsüz ilgisiz tiplerinsanı kendinden soğutuyor ama boşanma sebebimidir onu bilemiycem aşırıysa belkiMerhaba Allah hepimize hayatimiz boyunca dayanma gucu versin cok uzuluyorum guzel hayallerle evlenip sonrasi husran olunca sizin icinde cok uzuldum insallah hayatinizda bundan sonra hersey duzelir mutlu olursunuz. Yeni konu acamayi beceremedim benimde bir skintim var 6 aylik evliyim 4.5 aylikta hamileyim 22 yasindayim esim ozunde iyi bir insan ama 30 yasinda olmus olmasina ragmen hayattan bezmis bir halde evlendik durumlari elverisli olmasina ragmen hic birsey istemedim hatta annemle benim yanima yerlesti yani armut pis azima dus ev kurulu hersey tamam anlayisli bir insan annemde bende oyleyim ama 6 aydir sadece yasamak icin yasiyo yani evli oldugumu bile hissedemiyorum evden ise isten eve izinli gununde bir degisiklik bisey hic bisey yok dogum gunum oluyo hic birsey yok normal bi gun gibi oysaki ben onun ustune hep dusuyoruk ilgileniyorum kucuk jestler yapip mutlu etmeye calisiyorum ama onun hic hi cabasi yok hayattan bezmis dun ne yedigini hatirlamayan evden ise isten eve kisisel bakimina ozen gostermeyen dis fircalamaktan parfum sikmayi banyo yapmayi bilmekten haberdar bile degil herseyi ben soyluyorum uyariyorum defalarca soyluyorum omru boyunca bekar hayati yasamis skinti bile cekmemis bense onca sene annemle babam ayriydi yine kendimi koy vermedim unutkanlik ilgisizlik deger vermeme yani evlilikte kisisel bakim cok onemli bi ben ic guzelligini begendim disini degil ama evliysekte biraz dikkat etmeli durumum boyle artik dayanamiyorum kac kere uyardim kendine gel diye hamileyim tiroit hastasiyim surekli yuksek stresten arkasini toplamaktan hamileyimde dogumdan sonra bosanmayi dusunuyorum ne yapmaliyim yardimci olurmunuz((
Canım benim bakım bir insanın içinden gelmeli bu huyunuda değiştireceğini sanmıyorum sen uyarınca yapıyorsa oda iyi ,canım sadece sorun bakımsızlığıysa boşanma bu birazda yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor yinede belki zamanla değişir.bakımsız görgüsüz ilgisiz tiplerinsanı kendinden soğutuyor ama boşanma sebebimidir onu bilemiycem aşırıysa belki
Canım benim erkeklerin inanki yüzde sekseni böyle belki zamanla düzelir daha yeni evlisiniz düzelede bilir bazı erkekler duygularını belli etmekte zorlanır daha çok yenisiniz canım zamana bırak bazıları söylesende yapmıyor enazından seninki söz dinliypr sevgisiz ilgisiz baskı altında yetişmiş insanlar evliliklerinde böyle oluyorlar genellikleSadece bakim degilki ilgisiz yani ben bi kadinim azcik ruhumun oksanmasini isterim ben ona deger veriyorum sikmamaya calisiyorum mutluluk parayla degilki beni onemsemiyo soylediklerimi dikkate almiyor 30 yasina gelmis bir insana herseyi yap demekten skildim annem de katlanamiyor bu duruma ozunde iyi biri ama kendine guveni yok bos yasiyor napmam gerektigini hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?