Boşanmak istiyorum AMA 2 (Kaynanamla tartıştım )

Kaynanayi devamli işin içine sokmaktaki amaciniz nedir yani?
Kendi cocuklariyla sizi bir tutmasini bekleyemezsiniz. O kendi cocuklarinin arkadasinda durmuş, sizin anneniz de sizin arkanizda dursun yeter ne diye elin kadinindan destek bekliyorsunuz?

Ayrica ev temizlemek, her hafta gitmek zorunda da degildiniz kaynanaya ve bunlari yapinca kendi evlatlarindan öte olmayacaktiniz elbette.

Benim kaynanam kaynimi boşatmak için neler neler yapti, ben ogluma 2 gunde kari bulurum diye gerine gerine dolandi ama sonunda kendi kizi boşandi ve kizi bosandiginda hiçte gerine gerine 2 gunde baska koca bulurum diyemedi üzüntüsünü gorseydin...

Elalemin kizinin zerre degeri olmaz hicbir zaman. 5 bucuk yillik evliyim kaynanamin evinde masaya tabak koymak ve kendi yedigimi ictigimi kaldirmak disinda en ufak birseye elimi surmedim. Evimin iciyle ilgili en ufak birsey anlatmadim ve karistirtmadim. Kaynanadan kimseye fayda olmaz, istisnalari saymiyorum.

Dayak yedigin herifi elinde tutmaya ugrasma o evden git bir an once annen de ne bicim arkanda duruyorsa kizi dayak yiyor kocani elinde tut kv catlasin diyor bu ne bicim bir iş

Terbiyesiz kadın..Terbiyesiz..Cahil insan çat çat konusursan hakedersin demek nedir ya..Millet kızını senin oğlun ne derse sineye çeksin bir şey demesin diye mi evlendiriyor..Evlilik hayat arkadaşlığı mi kölelik mi..İnşallah bundan sonra çok mutlu huzurlu bir hayatın olur..

Dudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.

Bir erkek kadını döverse oda kendini müdafaa etmeye çalışır. Tırnak izlerini size karşı kullanamaz ilk saldıran siz olmadıktan sonra

1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyor

Öyle birşey yok. Morlukların belli gelişme şekli var. Doktorlar salak değil ya. Yeni vurulmuş ve sonradan olanı ayırt edebiliyorlar

acilden darp raporu alacaksın,
ailenın evine gittikten sonra alırsan
ailesi dövdi benım evimdeyken o rapaoru almadı diye iddia ederler

Derdinizi bosuna anlatmaya gitmissiniz. Yazik size uzuldum. Insallah sizin icin en hayirlisi olur. Ama benim size tavsiyem bundan sonra Ne kayinpeterinizle ne kayananizla nede gorumlerinizle falan artk muhattap olmayin ne dersenz diyin sizi hakli gormezler birde ustune ustluk ustunuze bile yurumeye kalkarlar insanlarin artk gozleri donmus bence hemen ailenizn yanina gidin

Bana diyorki burası el evi ne bekliyorsun. Bende haklısın el evi kapınızda köpek olmamı bekliyorsunuz dedim.
Vicdansız. El evi ne demek. Yeni aile.kurdun, onları ailen bildin. Ama anne demeni bekler, el demez.

Hala ona buna gidip dert anlatiyorsunuz ya iyi misiniz cidden.adamin size yaptigi belli umarim darp raporu da almissinizdir, kimseye kendinize ispata gerek yok acin mahkemeyi bosanin, kendinizin ne kadar muhim ve onemli oldugunu ancak bu sekilde ispat ederdiniz karsi tarafa. Iyce yuz goz olduktan sonra ne fayda... gidin açin davanizi.

Annem dediki eşin veya kayinpederin bizi arasın bizzat biz gelip seni götüreceğiz akşama kadar bekle dediler.

Ne alaka? Ya kv'deni düşüneceğini anneni düşün. Bu nasil annelik? Benim kizima vuracaklar ve ben halen evli kalmasinin peşinde olacam öyle mi? Bu nasil dağ gibi arakanda durma şeklidir?

Benim kizima zarar veren biri olursa, hemen ordan alirdim.

Annen işi iyicene kiziştirmak istiyor. Kp'er yada eşin iyicine sinirden seni öldürse ne yapacak annen? Niye onlari bekliyorsun, hemen kücük bavul yap ve annenlere git. Darp raporu al ve boşanma davasini aç.

Vücudunuzdaki morlukları kayinvalidenize göstereceğinize niye hala rapor almamakta direniyorsunuz anlamıyorum.
Neden çıkıp gitmek yerine akşama eşinizin gelmesini bekliyorsunuz ?
Barışma ümidi var galiba. Rapor alırsa geri dönüşü olmaz diye. Allah yardımcısı olsun. Ben kimseye boşan demem ama hem bedenen hem ruhen bu kadar yıpratan birinin yanında durmak akıl kârı değil.

ne alaka? kalkın gidin.
Bı de böyle kimse bisey bilmiyormuş gibi 'darp raporunu o gun almam lazımmıs' demiyorlar mı.

Desene barısıcam kocamla diye ya.
Aptal yerine koymayın milleti, istemiyorum darp raporu annemi dinlicem Kaynanamı sevındırmıcem kocamla kalıcam desene.

Ne işin var canım burda git polise. Eşim dövdü darp raporu alcam de. Ne gerekiyorsa yapalım de. Napiyosun hala burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…