Dudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.ne alaka? kalkın gidin.
Dudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.
1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyorBu dediğinizi ilk defa duyuyorum. Hâlâ izler varsa gayet de rapor alabilirsiniz.
Dudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.
1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyor
Kim dedi bunu size 183 ü arayın en doğru bilgiyi yolu yordamı gösterirler size1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyor
Vicdansız. El evi ne demek. Yeni aile.kurdun, onları ailen bildin. Ama anne demeni bekler, el demez.Bana diyorki burası el evi ne bekliyorsun. Bende haklısın el evi kapınızda köpek olmamı bekliyorsunuz dedim.
Annem dediki eşin veya kayinpederin bizi arasın bizzat biz gelip seni götüreceğiz akşama kadar bekle dediler.
Barışma ümidi var galiba. Rapor alırsa geri dönüşü olmaz diye. Allah yardımcısı olsun. Ben kimseye boşan demem ama hem bedenen hem ruhen bu kadar yıpratan birinin yanında durmak akıl kârı değil.Vücudunuzdaki morlukları kayinvalidenize göstereceğinize niye hala rapor almamakta direniyorsunuz anlamıyorum.
Neden çıkıp gitmek yerine akşama eşinizin gelmesini bekliyorsunuz ?
Bı de böyle kimse bisey bilmiyormuş gibi 'darp raporunu o gun almam lazımmıs' demiyorlar mı.ne alaka? kalkın gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?