Boşanmak istiyorum AMA 2 (Kaynanamla tartıştım )

sen merak etme darp raporu morarıklığı için
nasıl yapılmış kaç gün olmuş bekliyor
ailesi yüzünden aramız bozuldu dedin
dün adam size ya sen beni öldüreceksin yada ben seni dedi
eceline susadın galiba
o evden çık sen bence
konuşup o evde durmak daha tehlikeli
inşallah sağ salim çıkarsın

Olay dün yaşandığı için o gün gitmem gerekiyormuş gece geç olduğu için gidemedim zaten elimde video ses katitlar var

Daha dün "darp raporu alamam, vücudumda morluk yok" diyordunuz. "Morluğa gerek yok, alabilirsiniz" dediğimizde "bu saatte evden çıkamam" dediniz.
Şimdi gitmişsiniz kayınvalideye morluk gösteriyorsunuz. "Rapor al" diyenlere "dün almam lazımmış" şeklinde akıl dışı açıklamalar yapıyorsunuz.
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

İki tarafta buram buram cehalet kokuyor.
Eşim ya da kp arasın seni öyle almaya gelelim, ama bu kv deye inat kocanla iyi ol çatlasın diyen aile, evimizi temizlemiyorsun oh iyi olmuş diyen bı kv.
Suç duyurusunda nasıl bulunucam diyen siz, Google şansız nasıl bulunacağızı öğrenebilirsiniz!!!!
Sizin kendi kararlarınız yok mu?
Hayatınızı nasıl ilermetmek istiyorsunuz?
Tamam kk konu açıyorsunuz ama hayatta sizi hayatınız...

Gozle görülür morluk yok dedim ben dudagimin resmini buraya atabilirim vücudumda aşırı yok dudağım için gidebilirsin ama saat geçti . Olay esnasında sonra burda polise gidemiyorsaniz resmini çekin dediler bende onları gösterdim kvye. Şuanda dudagimdaki kanama durdu şişlik indi. Ben gitsem neyi gostericem hatta buraya şimdi aticam dünkü ve suanki halini.

Hanımlar, bu hanima yorum yapmak için ayırdığınız zamana yazik. Bırakın kendisi dayak yemekten memnun ki darp raporu alıp işleri dönülmez noktaya götürmekten korkuyor. Bırakın aksam kocası gelip, sen benim anama nasil saygısızlık edersin diye bir posta daha dövsun.

Qsuanda vücudumda morluk kalmadı dudağım dün çok kötüydü polise gitsem gözle görülür bişey yok resmini atıyım bakın siz
kaç kişi deri altındaki izler çıkıyor morluk olmasa da yazdı ısrarla o yorumları yok sayıp hala bilir kişi gibi yok yan yattı çamura battı diyorsunuz

tam olarak darp raporu almaya gitmeme sebebiniz nedir?

morluk yok geçti diyorsanız doktorlar deri altındaki hasarı da tespit edebiliyor. daha önce de yazdım. illa gözle görülmesine gerek yok.

Vücudunuzdaki morlukları kayinvalidenize göstereceğinize niye hala rapor almamakta direniyorsunuz anlamıyorum.
Neden çıkıp gitmek yerine akşama eşinizin gelmesini bekliyorsunuz ?
Kesinlikle umarım konu sahibi darp raporu almıştır...

Qsuanda vücudumda morluk kalmadı dudağım dün çok kötüydü polise gitsem gözle görülür bişey yok resmini atıyım bakın siz

Millet kaç defa dedi, illa göz ile görülcek birsey olmasi lazim degil darp raporu için. Israr ile gitmiyorsun.
Ondan harici hadi almadin darp raporunu, yine o evden çikip annenlere gidebilirsin. Bosanma davani açabilirsin.

Ama yoook o zaman kv'de sevinir dimi? Onu sevindirmemek adina seni döven koca ile beraber kal. Hint kumasi o. Bide konu açmissin çoçuk için. Bide çoçuk yaparsin, oda siddetli ortamdan payini alsin tabiki.

Olan bize oluyor gerçekten. Sonrada haberlere çikiyor kadinin öldürüldügü ve biz üzülüyoruz, lanet ediyoruz. Kendine deger vermezsen, kimse vermez. Bunu ancak yillar sonra anlarsin, ki umarim cidden yillarin olur yoksa bu adam seni öldürmeye kadar gider.

Şuanda valizimi hazırlıyorum ailem farklı bı sekirde yaşadığım yere çok uzak. Annem biz alalım seni dediği için bekliyordum

Ne boşanmaya, ne kvsinin evini temizlememeye, ne kişiliğini ortaya koymaya niyeti.
Hayır konu açılınca ne oluyor onu anlamıyorum.
Onu yapmam bunu yapmam, onu nasıl yapıcam, bunu nasıl yapıcam hayata dair hiç bir şey bilmeyen insanlar neden evlenir...
İki taraf ve kendisi de dahil olmak üzere cehalet akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…