Boşanmak istiyorum AMA 2 (Kaynanamla tartıştım )

Annen de bı ilginçmiş. Bosanirsan arkandayım diye destek imajı veriyo ama aslında boşanma kaynanana nispet yap ye dayağı otur diyo. Bnm annem olsa kaynana fln dinlemez kıyameti koparır o evi kaynanamın da eşimin de üstüne yıkar beni de.orda bırakmazdı .

Ayrica kaynanan temizlik yapmiyosun deyince yapıyorum fln diye savunmana gerek yok ki temizlikçi olmak için mi evlendin kimsenin temizliğini yapamam 100 TL versin kadın tutsun

Şuanda valizimi hazırlıyorum ailem farklı bı sekirde yaşadığım yere çok uzak. Annem biz alalım seni dediği için bekliyordum

Otobüs denilen sey var. Niye onlar onca yol gelsin sonra geri gitsinler? Annen isleri yatistirmak için gelmek istiyordu. Senin bosanmani istemiyor. Dag gibi arkanda durmuyor.

O halde sadece kendine güveneceksin. Annenlerde bir müddet kalip, is bulup para biriktireceksin. Ondan sonra kendi evine geçip, kendi hayatini kuracaksin.

Ama önce o darp raporunu al. Mahkemede sana faydasi olur, adamin donuna kadar alirsin.

Ne kaynanaya konusun ne eşinize tek yapmanız gereken gidip rapor almak kıyafetlerinizi alıp çekip gitmek o gibi insanlarla muhatap olup kendinizi düşürmeye hiç gerek yok

Ya Allah korkusu yok mu bunların? Çık o evden dayak yediğin yerde durma nolur! Çok üzüldüm adına

Gozle görülür morluk yok dedim ben dudagimin resmini buraya atabilirim vücudumda aşırı yok dudağım için gidebilirsin ama saat geçti . Olay esnasında sonra burda polise gidemiyorsaniz resmini çekin dediler bende onları gösterdim kvye. Şuanda dudagimdaki kanama durdu şişlik indi. Ben gitsem neyi gostericem hatta buraya şimdi aticam dünkü ve suanki halini.

Vücudunuzda "aşırı" yokmuş, az da olsa var yani.
Ayrıca önemli olan dışarıdan görünen hasar değil. Rapor almaya gittiğinizde ne yaşadığınızı anlatırsanız onlar ne yapacaklarını, nereye bakacaklarını bilirler. "Ay bir şeyiniz yok, alt tarafı bir tokat" diyecek değiller.

Ama sizin boşanmaya niyetiniz yok. Olay büyümesin istiyorsunuz, eşiniz akıllanır diye umuyorsunuz. Ama böyle bir ihtimal yok bunu bilin.

Buraya da yazayım
Geçmiş mesajlarında (son 2 ayı kastediyorum) 3 yıllık evlisin ama 4 yıldır kendi evinizde oturuyorsunuz.

Yine geçmiş mesajlarında eşin seni bir şeye zorlamayan, ev işlerine yardım eden, haftada bir kahveye giden, seninle komşu gezen mülayim bir adam.

Eğleniyor musun?

Arkadaşlar da söylemiş zaten ama bir de ben söyleyeyim, ailenizin sizi tekrar gönderip onlar arayınca alcaz demesi çok saçma. Size hiç saçma gelmedi mi ? Bir posta daha dayak yemek istiyorsunuz herhalde . Bir de demişsiniz eşim barışacaksa bile artık kesin boşanır. Bu olayda eşinizin barışmak isteyip istememesi önemli mi gerçekten. Üzüleyim desen üzülemiyorsun, kızayım desen kızamıyorsun , ailecek bi değişiksiniz. Bari oyalanmadan gidin de darp raporu alın, birilerinin ailenizi aramasını beklemeyin bunun için de

Şimdiye kadar 10 kere gidip darp raporu alıp gelmişti. Öyle mesajları okuyup eşinin gelmesini bekliyor.
Tabi söylenenler doğru ise.

Eylül'e kadar gittim mesajlarda, yok yok maşallah.

Bi bakıyoruz kocan sözünden çıkmayan en geç 7 de evde olan bir adam.
Bi bakıyoruz kocan 1 saat geç kalsa, kapıyı kilitlemeyip eve almayan cesur bir kadınsın.
Bi bakıyoruz, kocan fabrika işçisi, okey ve kahve bağımlısı.
Bi bakıyoruz seni lüks yaşatan, tatile götüren, spora gönderen modern koca.
Aa o da ne, o kadar saf ki telinde eskort aramış ama silmemiş. Sen görünce gülüp geçmişsin.

Nerede trend konu varsa ona göre ya konu açmışsın, ya yorum yazmışsın.

Boş vaktin bu kadar çoksa oku, çalış, bir işe yara.

Hemen karakola git suç duyurusunda bulun.
Şikayetçi ol darp raporu al
Uzaklaştırma çıkart.
Sonra aileni eve çağır eşyalarını topla ertesi günde Boşanma Davası aç.

Bi bakıyoruz kocan 1 saat geç kalsa, kapıyı kilitlemeyip eve almayan cesur bir kadınsın.
Aa o da ne, o kadar saf ki telinde eskort aramış ama silmemiş. Sen görünce gülüp geçmişsin.

Of ya fake mi yine

Bi de uzun uzun Yazmış okudum yorum Yaptım.

hey maşallah seç beğen al istediğini :kahve:

Heveslerini kursaklarında bırakmışsın doğru. Çünkü çoğu kaynana evine gelin değil hizmetçi olsun istiyo.
Sen yinede yapmışsın yaranamamışsın ben olsam katiyen yapmazdım. Herkesin evi ayrı ne münasebet kaynana evini temizlemeye gitmek.
Kocan olacak densize de gelince hemen bi darp raporu al elinde delil olsun. Böyle aile ile ömür geçirmeyi düşünmüyosunuz herhalde demi.
Ne güzel ailenizde arkanızda. Kocanızla iyi olup elinizde tutsanızda değişen bişey olmaz anasının sözünden çıkmıyomuş zaten siz boşamadan o sizi boşar.

Of ya fake mi yine

Bi de uzun uzun Yazmış okudum yorum Yaptım.
Bana öyle geldi. İlk konusu, kocasının onu aldattığıyla ilgili. Kocası güya ağlamış aileme söyleme diye. Bu da evden kovmuş vs.

Sizi gbt uzmanı seçmek lazım. Maşallah araştırmacılık süper :KK73:
Konu fakeyse sevinemicem üzülüpte bide bikaç konusuna cvp yazmıştım off yaa yine mi kandırıldık:cry:

Back
X