- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Galiba aldatıldıkSizi gbt uzmanı seçmek lazım. Maşallah araştırmacılık süper
Konu fakeyse sevinemicem üzülüpte bide bikaç konusuna cvp yazmıştım off yaa yine mi kandırıldık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba aldatıldıkSizi gbt uzmanı seçmek lazım. Maşallah araştırmacılık süper
Konu fakeyse sevinemicem üzülüpte bide bikaç konusuna cvp yazmıştım off yaa yine mi kandırıldık![]()
Apartmanlarındaki silkeleme gününden bile belliydi aslında fake olduğuBana öyle geldi. İlk konusu, kocasının onu aldattığıyla ilgili. Kocası güya ağlamış aileme söyleme diye. Bu da evden kovmuş vs.
Qsuanda vücudumda morluk kalmadı dudağım dün çok kötüydü polise gitsem gözle görülür bişey yok resmini atıyım bakın siz
Atacağı görüntü kesin google'dan olur.E at hadi görmeden inanmıcam yani. İnsanlar okdr inanıp yorum yapıyolarki milletle dalgamı geçiyosunuz.
Söylediklerinin hepsi doğru. Eşim beni aldattiginda ailesine soylememden korktuğu için ağladı. Ailesinin ve eşimin en büyük korkusu. Elalem ne der, kendilerini allayıp paylayip beni kötü göstermek. Eşim ozamanlar kahvahaneye haftada gidiyordur , bazende ise gitmediği zamanlar hergun gidiyordu. Eşimde bir günü bir gününe tutmuyor. Bazen öyle bı birbirimize giriyoruz ki ertesi gün beni deli gibi sevdiğini söylüyor. Bana sen akşama kadar evdesin ne işe yariyosun diye konuştuğuda oldu , aradan zaman geçmeden eve temizlik yaptığı da. Ben burda konu açarken , mutlu olduğum zamanları da anlatıyorum eşimle yaşadığım sıkintilari da 3, 4 senenin her günü de eşim bana şiddet uygulamıyor. Şuanda konumu öyle bir fake durumuna ve beni yalancılık la suçlamaya kalkmisinizki. Bende bukadar derdimin içinde kk ya senaryo yazıyim diye uğraşıyordumBana öyle geldi. İlk konusu, kocasının onu aldattığıyla ilgili. Kocası güya ağlamış aileme söyleme diye. Bu da evden kovmuş vs.
İnanma ozaman bide sizinle ugrasamamE at hadi görmeden inanmıcam yani. İnsanlar okdr inanıp yorum yapıyolarki milletle dalgamı geçiyosunuz.
AynenAtacağı görüntü kesin google'dan olur.
İnanma ozaman bide sizinle ugrasamam
1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyor
Hayir oyke birsey yok. Morluklar oldugu surece gidebilirsin. Lutfen git su hastaneye ya. Bizi dinle. Gec falan degil. Neyi bekliyorsun?Olay dün yaşandığı için o gün gitmem gerekiyormuş gece geç olduğu için gidemedim zaten elimde video ses katitlar var
Ya lutfen neden inat ediyorsun gitsene su hastaneye. Doktorlar dayak yiyip yemedigini anlar ya. Sen mi daha iyi bileceksin? Ben burada cildiriyorum. Sen nasil rahatsin ya.Dudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.
Siz yinede darp raporu alın burda bayan biri yazmıstı mahkemede iftira atıyorlar demişler hakime videolar için kameraya çekmek için bilerek kıskırttılar diye siz önleminizi alınOlay dün yaşandığı için o gün gitmem gerekiyormuş gece geç olduğu için gidemedim zaten elimde video ses katitlar var
Eminim öyledir.Söylediklerinin hepsi doğru. Eşim beni aldattiginda ailesine soylememden korktuğu için ağladı. Ailesinin ve eşimin en büyük korkusu. Elalem ne der, kendilerini allayıp paylayip beni kötü göstermek. Eşim ozamanlar kahvahaneye haftada gidiyordur , bazende ise gitmediği zamanlar hergun gidiyordu. Eşimde bir günü bir gününe tutmuyor. Bazen öyle bı birbirimize giriyoruz ki ertesi gün beni deli gibi sevdiğini söylüyor. Bana sen akşama kadar evdesin ne işe yariyosun diye konuştuğuda oldu , aradan zaman geçmeden eve temizlik yaptığı da. Ben burda konu açarken , mutlu olduğum zamanları da anlatıyorum eşimle yaşadığım sıkintilari da 3, 4 senenin her günü de eşim bana şiddet uygulamıyor. Şuanda konumu öyle bir fake durumuna ve beni yalancılık la suçlamaya kalkmisinizki. Bende bukadar derdimin içinde kk ya senaryo yazıyim diye uğraşıyordum
Daha kötü kavgayı siz başlatmış gibi gösterecekler muayene de ortaya çıkar illa morluk olmasına gerek yokDudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.
Eve kilitledi çıkamadım dersiniz1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyor
Bilgilendirme notu olarak burda dursun. Siz kafanızdan uydurdunuz ben doğruyu yazayım;1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyor
Nasıl gidebilirim peki yardımcı olurmusunuz