Boşanmak istiyorum AMA 2 (Kaynanamla tartıştım )

Eylül'e kadar gittim mesajlarda, yok yok maşallah.

Bi bakıyoruz kocan sözünden çıkmayan en geç 7 de evde olan bir adam.
Bi bakıyoruz kocan 1 saat geç kalsa, kapıyı kilitlemeyip eve almayan cesur bir kadınsın.
Bi bakıyoruz, kocan fabrika işçisi, okey ve kahve bağımlısı.
Bi bakıyoruz seni lüks yaşatan, tatile götüren, spora gönderen modern koca.
Aa o da ne, o kadar saf ki telinde eskort aramış ama silmemiş. Sen görünce gülüp geçmişsin.

Nerede trend konu varsa ona göre ya konu açmışsın, ya yorum yazmışsın.

Boş vaktin bu kadar çoksa oku, çalış, bir işe yara.
Sherlock holmes un kadın versiyonusun helal olsun sana 😀👏👏

Kayınvalideye neden gittiniz ki? Yani yapmanız gereken son şey bence.

Anneniz de doğru yönlendirmeler yapmıyor. Sizi kayınvalidenize gönderdiği yetmezmiş gibi, şiddet gördüğünüz eşinizden sırf kayınvalideniz sevinmesin diye boşanmamanızı, sizi gelip almak için eşinizin ya da kayınpederinizin arayıp “gelin kızınızı götürün” falan demesini bekliyor.

Bakın siz yetişkinsiniz. Annenizin her söylediğini yapmak yerine ölçüp tartmanız gerekir.

Adam diyecek ki kadina bak ya dovuyorum hala gitmiyor. Xemek ki dovsem de sovsem de gitmeyecek. Ben bunu hergun dovup stres atiyim.
Gidince kayinvalide sevinmeyecek. O raporu alsaydin elinde kanit olacakti. Simdi kanitin da yok. Mahkemede kimbilir ne iftiralar atarlar.
Rapor almayinca hersry gulluk gulistanlik olur, esim beni sever saniyorsan yanilirsin. Seven dovmez cunku. Seven el kaldirmaya kiyamaz. Simdi sen kaldin ya hersey daha beter olacak.

Bı de böyle kimse bisey bilmiyormuş gibi 'darp raporunu o gun almam lazımmıs' demiyorlar mı.

Desene barısıcam kocamla diye ya.
Aptal yerine koymayın milleti, istemiyorum darp raporu annemi dinlicem Kaynanamı sevındırmıcem kocamla kalıcam desene.
Ertesi gün de gidip alabilir.. O morluklar 3 4 belki bir haftaya anca kaybolur.. yada polis çağırabilir..

Ertesi gün de gidip alabilir.. O morluklar 3 4 belki bir haftaya anca kaybolur.. yada polis çağırabilir..
Iste biz bunu bilmiyoruz sanki de kocamı affettim demek yerine darp raporu alınmıyor demesine kızdım zaten.
Kendini kandır okey. Ama Burdakilerı de bisey bilmiyorlarmıs gıbı kandırmaya calısma.

Yani esasen olay vücudunda morluk olup olmaması değil, eşinin sana el kaldırabiliyor olması. Oğlu neki anası ne olucak. Annesi zaten şiddet konusunda çocuguna hak verecek Armut dibine düşmüş, ailede böyle görmüş işte bunu da kendi karısında gösteriyor. Çok üzüldüm size gerçekten ne acıki kendinize neler yaptığınızı ve tedavi olsanız bile bugünlerde yaşadıklarınızı çok uzun süre atlatamayacağınızı Bi bilseydiniz keşke. Ben de kendime göre çok fazla şey yaşadım ama en son kimseye demeden ailem de dahil alıp elime Bi valiz çıktım. Ailemi niye yollara düşüreyim onları neden o çirkeflerle yüz göz ediyim ki. Burda ne deseler sen bildiğini okuyacaksın belli ama fiziksel şiddetin can acısı geçiyor da içinde bıraktığı yara asla geçmeyecek.

Iste biz bunu bilmiyoruz sanki de kocamı affettim demek yerine darp raporu alınmıyor demesine kızdım zaten.
Kendini kandır okey. Ama Burdakilerı de bisey bilmiyorlarmıs gıbı kandırmaya calısma.
Ne olacak ki bir tarafını sakat bıraktığında pişman olur belki keşke rapor alıp gitseydim diye.. galiba gelecek éndisesi var çocuk varsa bakabilirmiyim diye yada çocuğun velayetini kaybedermiyim diye.. yine de kızamıyor insan kanunlar da koruyamiyo.. kac tane şikayete uzaklaştırmaya rağmen öldürülen kadınların haberini okudukça gördükçe.. ama böyle de yaşanmaz..

Ne olacak ki bir tarafını sakat bıraktığında pişman olur belki keşke rapor alıp gitseydim diye.. galiba gelecek éndisesi var çocuk varsa bakabilirmiyim diye yada çocuğun velayetini kaybedermiyim diye.. yine de kızamıyor insan kanunlar da koruyamiyo.. kac tane şikayete uzaklaştırmaya rağmen öldürülen kadınların haberini okudukça gördükçe.. ama böyle de yaşanmaz..
Cocugu yok ama, cocuk olsun diye tedavı goruyor.
Bu adamdan cocuk dogurmaya calısıyor yanı.

Cocugu yok ama, cocuk olsun diye tedavı goruyor.
Bu adamdan cocuk dogurmaya calısıyor yanı.
Ay çocuk yoksa bi dakka durmasın simdi kızdım bak.. çocuğun olur kimsen olmaz dersin iyi gelecek sağlayamam velayeti kaybederim falan ama çocuk yoksa durup düşünmesin bile.. yapacağı şu şikayet edecek raporunu alacak sonra o raporla tutacak bir avukat verecek vekalet gerisini avukat halledecek.. adama da izini kaybettirecek.. önemli durumlarda da mahkemeye katılır gerisini dişli bir avukata bırakır.. çocuk yok kurtulması daha kolay kocası olacak pislikten..

Hanımlar annemi aradım. Annem kızım ben senin ölene kadar arkandayiz , şimdi git tüm bunları kayınvalidem anlat oglunun pisliklerini bilsin dedi. Kaynanama gittim ağlıyorum vücudumdaki morlukları gösteriyorum sanki beni böyle dayak yediğini görmek için fırsat bekliyor gibi oğlumun karşısından çit çır konuşursan dayağı yersin dedi. Bu arada kaynanam melek gibi gözükür şeytanın teki oymuş. Bende bağırdım. Senin kızların da dayak yese böyle mi diycen senin gini bı insana derdimi anlatan da hata dedim. Bana sen ev olmaya değil yuva yıkmaya gelmişsin , biz seni gelin diye aldık 2ayda evimize adım atıyorsun(en geç haftada giderim yapılacak işi varsa yaparim) bir gün temizligimi yaptın mı dedi beni kaynana hesabına koymadın dedi. Bende namazli abdestli kadınsın iftira konuşurken Allah'tan da mı korkmuyosun seni Allah'a havale ediyorum dedim. Oğlunla aramda nezaman problem olsa kendini öne sürüp bizim bosanmamiz için daha çok uğraşıyorsun destek değil köstek oluyorsun dedim. Ayrıca ben oğlundan daha çok ziyaret ediyorum kızlarından daha fazla temizleyemizligni yapıyorum dedim. İnkar ediyor hepsini nankör . Gelin diye aldık Hevesimizi kursagimizda koydun dedi temizlikcimi bekliyodunuz dedim. Bana oğlumun karşısından konuşursan dayağı hak edersin dedi. Bende sen nekadar vicdansız siz sana bundan sonra anne değil hiç bişey demiyorum dedim. 5tane kızın var hangisinin kaynanası kizlarindan memmunda benden ne bekliyorsun kim dört dörtlük dedim. Senin kızın kocasını evden kovan bir insan hak ettiyse iyi de yapmış kızına dediğim yok. bu olayda kızlarının arkasında dağ gibi duruyodun dedim. Kızının kocası ve kayınvalidesi için daha beter olsunlar kızım kovduysa kocası hak etmiştir sen onun yaşadıklarını yaşadın dedi. Bende dayagimi hak ettim ozaman sen kendini dört dörtlük kaynanamı zannediyorsun bizim yuvamizi yıkmaya çalışan sinsi bir insanın tekiymissin dedim. Bana senin ar damarın çatlamış dedi. Kapıyı çarptım eve geldim. Akşama kadar bekle kaynayana anlat bunları dedi. Güya kaynatami esimi üstüme saldiritcak. Bu arada 3yildir kaynanamın hep nankör olduğunu bilirdim ama kendini öne sürmez ya kocasını öne sürer ya esimi öne sürer benim üstüme salardi. Yüzüme çok ton ton bir kaynana. Bende saygıda kusur etmem asla ve asla karşılık vermezdim bugün ilk defa kendimi savundum biraz saygısızca bir konuşma oldu ama kaynanamın bana kocandir döver hak etmişsin lafı ve benim eşimle aramda problem varken benimle ilgili şikayetlerini sıralaması na daha fazla Susamazdim. Eve geldim annem aradı kızım biz senin ölene kadar arkandayiz , bosanirsan ölene kadar bakarız sana dedi. Birde böyle kaynanaya karşı kocanla iyi olsan iyice çatlar elinde tutmaya çalış dedi ama yapamazsan da arkandayım dedi. Esimi ariycakmis. Eşimde kesinlikle barisacagi varsa bile annesinin gazıyla boşanır. Bakalım evdeyim akşam neler neler yasiyacagim
Şimdi büyük konuşmak gibi olmasın da eşimden öyle bir şiddet görsem kaynanama gösterme derdim olmazdı herhalde. Böyle bir sığırı yetiştiren ana muhtemelen oğlunu savunacaktır da. Tahmin etmek zor değil. Polise gitmek daha mantıklı değil mi?

Back
X