Boşanmak istiyorum ama cesaretim yok

Ayakabiiiiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
1
0
36
38
Merhaba öncelikle icmi dökebilecek kimsem olmadığı için sizlerin fikir ve yorumlarınızı ihtiyacım var ! 5 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var ve kamuda çalışıyorum eşimle üniversitede n beri beraberiz 10 yılı geçti fakat hep inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu hele son yıllarda çok değersiz hissediyorum fiziksel piskolojik siddet asalanma bı sure kızıma annem baktı onun burnundan getirdi sikintili günler yasağı özetle aklınıza gelebilecek tüm çirkin olayları yaşadım ki son zamanlarda kızımın yanında yaşadıklarım beni dahada yaralıyor son bir iki yıldır çok şiddet li bir şekilde ayrılmayı düşündüm ama bı turlu yapamadım en son olayda sinir krizi geçirdi adeta nerdeyse beni bicaklayacakti hayatımda ilk kez o an öleceğim i düşündüm ve tüm gece ben bu korkuyu yaşayacak ne yaptım diye düşündüm bumu hayatın kızının yanında asalnmak itilip kakilmakmi maddi gücüm var ama ev tutup taşınmak bana zulüm geliyor( eşimin lojmaninda kalıyoruz bu arada benim gitmem gerekiyor yani )dava açmak vs herşey gözümde büyüyor eşyayı nasıl alicam kimse yok ailem başka şehirde onları üzmek yormak istemiyorum kafam sepet gibi hiç bir şeyi mantıklı düşünmiyorum yorum ve yardımlarınızı bekliyorum

Sırf ev tutmak , dava açmak zor geldiği için bunları kendinize reva görüyorsanız benim size söyleyecek birşeyim yok. Yapmanız gereken herşeyi biliyorsunuz, ama bile bile uygulamıyorsunuz.

Boşanmaya kafana taktıysa eşya derdine düşmemelisin. Altı üstü gidip bir dilekçe veriyorsun gerisi zaten kendiliğinden geliyor.
Öldürmesini mı bekleyeceksin? Yapma kendine bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…